Cristina Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 To 1 ή το 2; Edit: Άντε στην τύχη θα πω... «Max Richter - Autumn Music 2»
Mixalakis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Είσαι και άτυχη... Το 1 είναι.. Περιμένω να ακούσω σαμπλάκι σου...(μη με παιδέψεις όμως και το βάλεις άγρια χαράματα) Είδες λοιπόν ότι και εσύ με παιδεύεις...
Panagiotismeth Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Νομίζω είναι το Autumn του Max Richter
NoNuclearPower Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 δεν μου αρέσει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και σίγουρα δεν αρέσει και σε κανέναν άλλον. γιατί το λες αυτό ρε μικρό; όποτε παίζει κανα μπάχαλο -γενικά στα φόρα- ανεβαίνουν και τα "νούμερα" κατακόρυφα, κάποιοι όντως το απολαμβάνουν Offtopic: ρε άυπνοι βλεπάτορες φέρτε πίσω τα παλιά emoticons ρεεεε
Cristina Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 hahaha! Ψοφάς για μπάχαλο; Κάτι αλλάζουν στο pathfinder απόψε και δεν μπορώ να μπω στο briefcase μου. Γι αυτό μετακόμισα στο drop.io. Ελπίζω να είναι ΟΚ το link. Όποιος προλάβει... http://drop.io/CristinaSamples/asset/289-290
Sellers Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Κοίτα να δεις. Οι πηγές μου, λανθασμένα αναφέρνα ότι ο Max Richter Σκώτος. (Ή Σκωτζέζος κατα κόσμον). Γ@μ&μέν%ς παραπληροφορήσεις...
NoNuclearPower Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 κάποια κολλήματα βλέπω παραμένουν, ε; Tiersen - la valse d' amelie (αυτό είναι, ή έχει αλλο τίτλο; το μουσικό θέμα είναι το ίδιο, αλλά έχει 1-2 διαφορετικές εκτελέσεις) Καλό είναι που τη μουσική αυτή τη ξέσκισαν παντού; διαφημίσεις, σειρές κλπ; ps: Χριστινάκι όχι, δε ψοφάω για μπάχαλο -εκτός κι αν έχει να κάνει με live κοτομαχίες
Cristina Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 κάποια κολλήματα βλέπω παραμένουν, ε; Tiersen - la valse d' amelie (αυτό είναι, ή έχει αλλο τίτλο; το μουσικό θέμα είναι το ίδιο, αλλά έχει 1-2 διαφορετικές εκτελέσεις) Καλό είναι που τη μουσική αυτή τη ξέσκισαν παντού; διαφημίσεις, σειρές κλπ; ps: Χριστινάκι όχι, δε ψοφάω για μπάχαλο -εκτός κι αν έχει να κάνει με live κοτομαχίες Αυτή είναι η εκτέλεση του sample και φυσικά συνεχίζεις. Μερικές φορές, όταν ακούω κάτι καλό και άγνωστο δεν ξέρω αν πρέπει να το μοιραστώ με όλον τον κόσμο, όπως αυθόρμητα μου βγαίνει ή να το κρατήσω για μένα, σκεπτόμενη πως μπορεί κάποια στιγμή να καταλήξει κάπως έτσι... Και τώρα που είπαμε για μπάχαλο, θυμήθηκα εκείνο το βράδυ του Ιούλη...
NoNuclearPower Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ioύλης ήταν; κι εγώ το θυμάμαι κείνο το μπάχαλο, κάθε φορά που ακούω ράδιο εκειμέσα... κι ακόμα λυπάμαι... και τα παίρνω δυστυχώς -δεν ξέρω αν το πρέφαρες, αν τυχόν ακόμα βολτάρεις εκεί- επαναλήφθηκε το σκηνικό 2 ακόμα φορές με 2 άλλους αποδέκτες, μετά από επίσης κουφές αφορμές... Κρίμα. Εγώ στο'πα μία φορά και έκλεισα μη θέλωντας να σε ζορίσω. θα το πω μια τελευταία, Come back!!! τα ερτζιανά (διαδικτυακά κ μη) χρειάζονται ανθρώπους με γνώση, αγάπη και όρεξη για διαφορετική μουσική, και με φρέσκα μυαλά. Πλιζ! Σκέψου το. πσ: έχει γούστο να μιλάς για άλλο μπάχαλο τόση ώρα :lol:
Cristina Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Για το ίδιο μπάχαλο λέμε... Τα υπόλοιπα με pm γιατί έχουμε αλλάξει τα φώτα στο παιχνίδι τελευταία... Το sample πού είναι και μας άφησες νηστικούς;
NoNuclearPower Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 σόρυ, αμ μπακ! για να δούμε ποιος δεν θα αναγνωρίσει ετούτον τον δυναμίτη !!!
Cristina Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μμμ... Πρόκειται για κάποιο remix του «Organ Donor» από DJ Shadow;
NoNuclearPower Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 προφανέστατα "Organ Donor"! αλλά όχι ρεμιξ. άλλη εκτέλεση είναι, του 2006 από εξαιρετικό Ολλανδικό (από το Αμστερνταμ) σχήμα, με τάση στις μπλουζιές, φανκιές κ τα γνωστά. Έμεινε το όνομα
Cristina Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μετά από ψάξιμο 1' βρήκα τους Lefties Soul Connection.
NoNuclearPower Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Aυτοι είναι! από το απίθανο Hutspot (2006) -που εννοείται προτείνεται για ακρόαση κ λιώσιμο, όπως και το επόμενό τους Skimming The Skum (2007). Δικό σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.