Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε το έβγαλε το προγραμματάκι αυτό???

χαχαχα

Καταραμένη τεχνολογία...

Εδώ οι κιθάρες μιλάνε απο μόνες τους τζαζ μας λέει το παιδί..

Και εγώ να πω την αμαρτία μου για κάποιον τενόρο σαξοφωνίστα το μπέρδεψα αυτό...

Εκτός και αν θέλεις να απενοχοποιήσεις την ενοχή σου για τα προηγούμενα..

Πλάκα μας κάνεις?

Αναγνωρίζεις ένα άγνωστο κομμάτι του perry blake και δε μπορείς να αναγνωρίσεις ένα απο τα πιο κλασικά κομμάτια του Santana?

Santana - Samba Pa Ti

Υ.Γ. Παπατέτοιε είναι και η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου, ότι και να κάνεις δε μου βγάζεις απο το μυαλό ότι πήρες (παίρνεις) βοήθεια απο κάπου..

Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε 1 στις 1000 το προηγούμενο sample να το αναγνώρισες με τόση ευκολία, ακόμα και αν έχεις ακούσει το άλμπουμ το συγκεκριμένο 5-10 φορές.

Όχι ότι έβαλα το συγκεκριμένο sample για να δυσκολέψω το κοινό, πιστεύω ότι η Cristina θα το έβρισκε..

Αλήθεια βρε Cristina εσύ που το συγκεκριμένο άλμπουμ το έχεις ακούσει αρκετά το αναγνώρισες αμέσως?

Πες μου δηλ. γιατί θα σκάσω!

Δημοσ.

χαχαχα

Καταραμένη τεχνολογία...

Και εγώ να πω την αμαρτία μου για κάποιον τενόρο σαξοφωνίστα το μπέρδεψα αυτό...

Πλάκα μας κάνεις?

Αναγνωρίζεις ένα άγνωστο κομμάτι του perry blake και δε μπορείς να αναγνωρίσεις ένα απο τα πιο κλασικά κομμάτια του Santana?

Santana - Samba Pa Ti

Υ.Γ. Παπατέτοιε είναι και η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου, ότι και να κάνεις δε μου βγάζεις απο το μυαλό ότι πήρες (παίρνεις) βοήθεια απο κάπου..

Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε 1 στις 1000 το προηγούμενο sample να το αναγνώρισες με τόση ευκολία, ακόμα και αν έχεις ακούσει το άλμπουμ το συγκεκριμένο 5-10 φορές.

Όχι ότι έβαλα το συγκεκριμένο sample για να δυσκολέψω το κοινό, πιστεύω ότι η Cristina θα το έβρισκε..

Αλήθεια βρε Cristina εσύ που το συγκεκριμένο άλμπουμ το έχεις ακούσει αρκετά το αναγνώρισες αμέσως?

ειλικρινα τωρα θα σε βρισω εγω κι ας φαω μπαν.:mad::mad::mad::mad::mad:

ουτε προγραμματακι εχει ουτε τπτ, δεν μπορεις να το δεχτεις οτι μπορει να ηξερε ενα σχετικα αγνωστο κομματι; επειδη ειναι νεος; να σου βαλω εγω τπτ που δεν θα το βρησκει κανεις σας ουτε σε 15 μερες; και ειμαι και πιο μικρη απ αυτον.

κοψε τις μαγκιες γτ αυτο ειναι παιχνιδι και με το να λες τετοια σε εναν απο τους παικτες ειναι σαν να τα υπονοεις για ολους μας.

Δημοσ.

Δεν θα ήθελα να χαλιόμαστε με ένα παιχνίδι που μας έχει δώσει εδώ και 4+ χρόνια απίστευτες στιγμές (οι παλιοί το ξέρω πως δεν τις ξεχνούν γιατί έχουμε περάσει ασύλληπτα όμορφα ;-)).

Εδώ είμαστε για να διασκεδάζουμε και ενίοτε να μαθαίνουμε και τίποτα εμείς οι αδαείς, από τους υπόλοιπους που ξέρουν από μουσική. tongue.gif

Αν κάποιοι επιλέγουν προγράμματα αναγνώρισης (για PC ή κινητά τηλέφωνα) ή επιστρατεύουν φίλους και γνωστούς για να συμμετέχουν στο παιχνίδι, ας το κάνουν αν έτσι περνούν καλά μαζί μας.

Προσωπικά δεν θα το έκανα γιατί δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου και τα υπόλοιπα παιδιά που παίζουμε παρέα. Προτιμώ το fair play από το να φανώ φωτεινός παντογνώστης.

Ο καθένας όμως έχει τις δικές του αρχές και τον δικό του τρόπο να βλέπει τα πράγματα. blink.gif

Για να απαντήσω και σε σένα, Μιχάλη:

Όχι, δεν το αναγνώρισα αμέσως και ντρέπομαι που το λέω. tongue.gif

Πάνε πολλά χρόνια όμως απο την τελευταία φορά που το άκουσα ολόκληρο αυτό το album. picknose.gif

Ας συνεχίσουμε με κάτι εύκολο (ελπίζω... :-P) για να χαρούμε κι εμείς οι άσχετοι λιγάκι... tongue.gif

Δημοσ.

χαχαχα

Καταραμένη τεχνολογία...

Πλάκα μας κάνεις?

Santana - Samba Pa Ti

Μπάρμπα Μιχαλάκη κάνε παιχνίδι και άσε τα κλάματα επειδή σου βρήκα το κομμάτι εγώ ενώ όπως λες περίμενες μόνο από την Cristina να βρει.

Εάν πραγματικά χρησιμοποιούσα πρόγραμμα όπως λες κάτι τόσο γνωστό θα το είχε βρει!

Όλοι μας μπορούμε να βάλουμε κομμάτια που δεν πρόκειται κανείς και ποτέ να βρει χωρίς βοήθεια!

Τα κόμπλεξ σου κράτα εκτός και όπως είπες καλά θα κάνεις να μην ξανά ασχοληθείς μαζί μου.

Δημοσ.
Δεν θα ήθελα να χαλιόμαστε με ένα παιχνίδι που μας έχει δώσει εδώ και 4+ χρόνια απίστευτες στιγμές (οι παλιοί το ξέρω πως δεν τις ξεχνούν γιατί έχουμε περάσει ασύλληπτα όμορφα ;-)).

Εδώ είμαστε για να διασκεδάζουμε και ενίοτε να μαθαίνουμε και τίποτα εμείς οι αδαείς, από τους υπόλοιπους που ξέρουν από μουσική. tongue.gif

Αν κάποιοι επιλέγουν προγράμματα αναγνώρισης (για PC ή κινητά τηλέφωνα) ή επιστρατεύουν φίλους και γνωστούς για να συμμετέχουν στο παιχνίδι, ας το κάνουν αν έτσι περνούν καλά μαζί μας.

Προσωπικά δεν θα το έκανα γιατί δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου και τα υπόλοιπα παιδιά που παίζουμε παρέα. Προτιμώ το fair play από το να φανώ φωτεινός παντογνώστης.

Ο καθένας όμως έχει τις δικές του αρχές και τον δικό του τρόπο να βλέπει τα πράγματα. blink.gif

Για να απαντήσω και σε σένα, Μιχάλη:

Όχι, δεν το αναγνώρισα αμέσως και ντρέπομαι που το λέω. tongue.gif

Πάνε πολλά χρόνια όμως απο την τελευταία φορά που το άκουσα ολόκληρο αυτό το album. picknose.gif

Χριστίνα ξέρεις πολύ καλά πως όταν κάτι με ενοχλεί δε μπορώ να το κρύψω..

Εντούτοις νομίζω ότι παραέδωσα έκταση και ίσως να έγινα ιδιαίτερα κουραστικός και εριστικός για κάτι πραγματικά αστείο...

Όπως όμως είπες το συγκεκριμένο παιχνίδι ακριβώς επειδή μας χάρισε τόσα χρόνια όμορφες στιγμές και ιδιαίτερες συγκινήσεις, ξέρεις πόσο το αγαπώ και απλά δε μου αρέσει να βλέπω να παίζεται παράνομα...

Είναι πασιφανές ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο απο κάποια νέα εξυπνοπούλια, εντούτοις δε θέλω να δώσω συνέχεια θα έχεις παρατηρήσει εξάλλου ότι το forum πλέον το επισκέπτομαι ελάχιστα (είχα μήνες να μπώ)και αν συνεχίζω να το κάνω είναι μόνο και μόνο επειδή ξαναπέτυχα το παιχνιδάκι μας σε δράση...

Ας συνεχίσουμε με κάτι εύκολο (ελπίζω... :-P) για να χαρούμε κι εμείς οι άσχετοι λιγάκι... tongue.gif

Τι ηττοπάθεια είναι αυτή...

Ή μήπως ειρωνεία?

Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχω καμία διάθεση να κάνω τον εξυπνάκια..

Δεν έχω να αποδείξω τίποτα, εσύ τουλάχιστον που με ξέρεις λιγάκι παραπάνω το γνωρίζεις ότι όλο αυτό είναι απαύγασμα του πάθους μου και του ενθουσιασμού για τη μουσική...

Ακόμα και αν δε βρίσκεις τα sample μου, να ξέρεις ότι συνεχίζω να εκτιμώ βαθύτατα τις γνώσεις και το πάθος σου πάνω στη κοινά μας αγάπη...(Αμοιβαίο τα αισθηματά μας υποθέτω, έστω αν εσύ το εκδηλώνεις με κακιούλες και σποντούλεςtongue.gif )

Άσχετα αν ο καθένας διάλεξε διαφορετικό μουσικό δρόμο στη πορεία του, εντούτοις δε μπορώ να ξεχάσω ότι κάποια στιγμή τα γούστα μας ταυτίστηκαν σε μεγάλο βαθμό...

Όπως επίσης δε μπορώ να φανταστώ ότι σταμάτησες να είσαι ρομαντική και ευαίσθητη στις μουσικές προτιμήσεις σου...

Δημοσ.

ωραια μηχαλιο συνεχισε το παιχνιδι μονος σου με την χριστινα, οι υ πολοιποι κλεφτες ας αποχωρησουμε.

υγ το σαμπλ κατι μου λεει αλλα τελειως στο φλου χωρις info δεν παει παρακατω

Δημοσ.

Μιχάλη, καταννοώ όσα λες και γιατί τα λες.

Δεν συμφωνώ στον τρόπο που διαλέγεις να τα πεις, αλλά δεν θα ήθελα να δώσω συνέχεια γιατί δεν μου αρέσει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και σίγουρα δεν αρέσει και σε κανέναν άλλον.

Αν θέλεις, παίξε μαζί μας και αν υπάρχουν ζαβολιάρηδες, άσε τους να παίξουν κι αυτοί.

Άλλωστε δεν μπορεί κανείς να αποδείξει την ενοχή κανενός και το ξέρεις. Έτσι είναι το παιχνίδι. Απλά.

Ας συνεχίσουμε το παιχνίδι μας, τί λέτε; blink.gif

Well...

Θα σε απογοητεύσω, αλλά δεν γνωρίζω το sample σου. Και μένα μου λέει πολλά, όπως ας πούμε κάποιον αγαπημένο συνθέτη... Και ίσως μουσική κάποιας αγαπημένης ταινίας... Αλλά αν και το ψιλοκοίταξα, δεν κατέληξα κάπου.

Μια μικρή βοήθεια πιστεύω πως μας χρειάζεται... blink.gif

Δημοσ.

πάντως εγώ ομολογώ πως κάποιες(?) φορές googlariza........δεν μου λέει κι εμένα κάτι....έστω κι αν τα slow είναι τα καλά μου...... :-(

Δημοσ.

Ας επικρατήσει η ηρεμία λοιπόν και ας συνεχίσουμε το όμορφο παιχνίδι μας με μια μικρή βοήθεια...

Γερμανός είναι ο κύριος, απο τους σπουδαιότερους και πιο αναγνωρίσιμους σύγχρονους μινιμαλιστές συνθέτες...

4 άλμπουμ έχει κυκλοφορήσει συνολικά όλα στη δεκαετία που διανύουμε (και όλα αριστουργήματα και μάλιστα το τελευταίο του είναι φετινή κυκλοφορία) το συγκεκριμένο δε sample είναι απο το τρίτο του κατα σειρά άλμπουμ 2006...

Δημοσ.
Ας επικρατήσει η ηρεμία λοιπόν και ας συνεχίσουμε το όμορφο παιχνίδι μας με μια μικρή βοήθεια...

Γερμανός είναι ο κύριος, απο τους σπουδαιότερους και πιο αναγνωρίσιμους σύγχρονους μινιμαλιστές συνθέτες...

4 άλμπουμ έχει κυκλοφορήσει συνολικά όλα στη δεκαετία που διανύουμε (και όλα αριστουργήματα και μάλιστα το τελευταίο του είναι φετινή κυκλοφορία) το συγκεκριμένο δε sample είναι απο το τρίτο του κατα σειρά άλμπουμ 2006...

Γκκρρρ... Δεν μου παίζει το CD με το album αυτό για να βρω το τραγούδι! tongue.gif

Πώς τα καταφέρνεις όμως πάντα και με παιδεύεις, δεν ξέρω... tongue.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...