Mixalakis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Bright Eyes - Padraic my Prince Μ'αρέσει που παραμένεις πιστή στα κομμάτια που αγάπησες παλιά.
Mixalakis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Καθόλου κακό... Απλά έρχεται να επιβεβαιώσει το ρητό για τις παλιές αγάπες...
papahlamidas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Artist : Perry Blake Song : If I let you in Album : Still life Year : 1999 Αν δεν κάνω λάθος!
Mixalakis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δε θέλω να σε προσβάλω... Αλλά αν κρίνω απο την ημερομηνία γέννησης σου μου φαίνεται τουλάχιστον εξωφρενικό για να μη πω (πρωταπριλιάτικο αστείο,μια που είσαι γεννημένος και εκείνη την ημέρα) το ότι αναγνωρίζεις με τόση ευκολία το συγκεκριμένο... Και ειλικρινά δε μπορώ να σε πιστέψω αγαπητέ φίλε μου.. Η απάντηση είναι αυτή βέβαια εντούτοις μάλλον θα κυκλοφορεί κάποιο προγραμματάκι που βοηθάει στην αναγνώριση.. Δυστυχώς μείναμε πίσω στη τεχνολογία. Άντε συνέχισε
evabb Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δε θέλω να σε προσβάλω... Αλλά αν κρίνω απο την ημερομηνία γέννησης σου μου φαίνεται τουλάχιστον εξωφρενικό για να μη πω (πρωταπριλιάτικο αστείο,μια που είσαι γεννημένος και εκείνη την ημέρα) το ότι αναγνωρίζεις με τόση ευκολία το συγκεκριμένο... Και ειλικρινά δε μπορώ να σε πιστέψω αγαπητέ φίλε μου.. Η απάντηση είναι αυτή βέβαια εντούτοις μάλλον θα κυκλοφορεί κάποιο προγραμματάκι που βοηθάει στην αναγνώριση.. Δυστυχώς μείναμε πίσω στη τεχνολογία. Άντε συνέχισε κανεις λαθος ειναι μεγαλο μουτρο και τα ξερει ολα απλως
NoNuclearPower Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 papahlamidas σταντάπ φορ γιορσέλφ μολόγα ρε, υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα; -αν και είναι κομμάτι χοντρό να λέμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξέρει κάποιος ένα κομμάτι με βάση την ηλικία. γιατί το βάζουμε τότες; επιλεκτικά για τους γερόλυκους;
papahlamidas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δε θέλω να σε προσβάλω... Αλλά αν κρίνω απο την ημερομηνία γέννησης σου μου φαίνεται τουλάχιστον εξωφρενικό για να μη πω (πρωταπριλιάτικο αστείο,μια που είσαι γεννημένος και εκείνη την ημέρα) το ότι αναγνωρίζεις με τόση ευκολία το συγκεκριμένο... Και ειλικρινά δε μπορώ να σε πιστέψω αγαπητέ φίλε μου.. Η απάντηση είναι αυτή βέβαια εντούτοις μάλλον θα κυκλοφορεί κάποιο προγραμματάκι που βοηθάει στην αναγνώριση.. Δυστυχώς μείναμε πίσω στη τεχνολογία. Άντε συνέχισε Εδώ Sample! Χίλια συγνώμη φίλε που ήξερα το κομμάτι δεν θα ξανά γίνει... Και προκαταβολικά συγνώμη για το κομμάτι που έβαλα και είναι παλαιότερο από Still life. Επίσης να ξέρεις ότι δεν ακούμε όλοι μας της σημερινές σαπίλες που κυκλοφορούν υπάρχει το internet που μπορείς να βρεις ότι θες... Προγράμματα που λες τέτοια υπάρχουν αλλά δεν έχω κανένα όφελος να τα χρησιμοποιήσω γιατί εδώ κάνουμε παιχνίδι και εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας με νέα ακούσματα πράγμα που μου αρέσει.
NoNuclearPower Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Alan Parson - Ι am a mirror Δεν παίζει ο Δεληβοριάς όταν έγραφε τον "Καθρέφτη" να μην είχε τούτο το κομμάτι στο νου του -όχι μουσικά ρε-
papahlamidas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Alan Parson - Ι am a mirrorΔεν παίζει ο Δεληβοριάς όταν έγραφε τον "Καθρέφτη" να μην είχε τούτο το κομμάτι στο νου του -όχι μουσικά ρε- Ενοίτε σωστός... Πολύ ωραίο κομμάτι και του Δελιβοριά και τον The alan parsons project... Τώρα που λες για Δελιβοριά έμεινα μαλάκας πρόσφατα όταν ανακάλυψα ομοιότητα στο κομμάτι του Φοίβος ολομόναχος και στο Surrender τον Billy talent στην μουσική! Είμαι μεγάλος Fan τον The alan parsons project Δικό σου!
NoNuclearPower Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 ρε φιλάρα ακούς billy talent ρε;;;;;; δεν το ξέρω το Surrender, έχω μόνο το 1ο ομότιτλό τους ("Billy Talent") βουρ για φροντιστήριο In the mean time, πάμε στα γνωστά
Cristina Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 ρε φιλάρα ακούς billy talent ρε;;;;;; δεν το ξέρω το Surrender, έχω μόνο το 1ο ομότιτλό τους ("Billy Talent") βουρ για φροντιστήριο In the mean time, πάμε στα γνωστά Kάθε φορά που πέφτουν οι Madrugada στο τραπέζι μας, ερωτεύομαι... Πολύ όμως... Τί ευτυχία... «This Old House»...
NoNuclearPower Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Κι έλεγα ποιό σκανδιναβοερωτοχτυπημένο θα σκάσει μύτη...; σημ: μόνο σε μένα το "Παλιόσπιτο" είναι το αγαπημένο από τη "Βιομηχανοσιωπή"; μικρό περιμένουμε
Cristina Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Αχ θέλω να πάω να τους δω στο τελευταίο τους live 7/11... Πώς θα γίνει; Και μένα μου αρέσει αυτό τους το τραγούδι, αν και από το συγκεκριμένο album τους έχω πολλά αγαπημένα. Αλλά εγώ δεν μετράω... Δυσκολεύομαι να ξεχωρίσω τραγούδια τους. Μεγάλος έρωτας λέμε... Να σας δυσκολέψω ή να βάλω εύκολο; Είμαι προβληματισμένη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.