Cristina Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέχρι να γυρίσει ο ατζέντης σου, μας επιτρέπεις να παίξουμε λιγάκι; H μελωδία, μάλλον, είναι γνωστή στους πιο πολλούς κι εκεί βασίζομαι στο να βρείτε και το sample. http://briefcase.pathfinder.gr/download/603929
papahlamidas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 τι θα γίνει ρε παίδες; νέο σαμπλάκι δεν παίζει;evabb περιμένουμε! papahlamidas τί λέει το test drive;;; Πολύ καλό φίλε .... Αν και νομίζω είναι μεγάλο...
NoNuclearPower Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 ε μεγάλο θα'ναι, 2 κομμάτια συνεχόμενα! άσε κ με τούτο μπορεί κ να έχω μια σπουδαία ευκαιρία για δουλειά... λεπτομέρειες μόλις ξέρω στα σίγουρα! Τελικά σαμπλάκι νέο παίζει ή όχι; πούντο;
papahlamidas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Της Christina ποιο πάνω είναι το sample και δεν το ξέρω και είναι και καλό! Σου εύχομαι ότι καλύτερο φίλε! Christina για δώσε κανένα hint μπας και βρούμε το ωραίο κομμάτι που έβαλες... (όταν αποκαλυφθεί πιο είναι από για Direct Download)
Cristina Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικά, το έβαλα μέχρι να μπορέσει να βάλει η evabb για να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε. Αν θέλετε να συνεχίσουμε με αυτό, ορίστε κι ένα hint: Το group αν και Φινλανδικής καταγωγής, το 1ο μισό του ονόματός τους έχει άμεση σχέση με τη Ρωσία (όνομα πόλη). Ξεκίνησε σαν φανταστική μπάντα για τις ανάγκες μιας ταινίας από τον ίδιο τον σκηνοθέτη της ταινίας. Το είδους τους, μάλλον, είναι punk rock. Ίσως να μπορούσαμε να τους πούμε και folk rock. Η μελωδία είναι από παραδοσιακό ρώσικο κομμάτι και βρίσκεται στο album που κυκλοφόρησε το 1992. Αν τελικά μπορεί να βάλει η evabb, απλά βάζει και δίνω το τραγούδι.
NoNuclearPower Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 δεν το είχα δει το σαμπλάκι... μπα... δεν αναγνωρίζω τίποτις Χριστινίω -εγώ τουλάχιστον-
Cristina Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά, ας το δώσω γιατί μάλλον ήταν λίγο άκυρη επιλογή για sample. « » http://www.leningradcowboys.fi Και πού είναι αυτό το κορίτσι που δεν μας παίζει πια;
papahlamidas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Το άκουσα όλο το κομμάτι Leningrad Cowboys - Kassaka πολύ καλό.... Επίσης άκουσα με αυτά που κατέβασα και τα παρακάτω Leningrad - Kosakenpatrouille Banda Bassotti - Poliouchka Police Leningrad Cowboys - Oh Field Helmut Lotti - Poljushko Polje James Last - Kosaken-Patrouille KrAPP - Polyushko-pole 1934 Leningrad Cowboys - Kassaka Origa - Porushka pore Paul Mauriat - The Russian Album - Plaine, Ma Plaine Red Army Choir - O Field My Field, Song Of The Plains Severnye vrata - Polyushko_pole SNUFF - Russian Fields
evabb Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Site: εδω το καλο το sample ευκολο ειναι. θα σας μαλωσω αν δεν το βρειτε υγ. επεστρεψε ο μανατζερ μου λολ
evabb Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 τι θα γινει ρε παιδια. 2 μερες παρακαλαγατε να βαλω σαμπλ και τωρα το εχετε στο φτυσιμο;
NoNuclearPower Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 κ γω δεν είμαι σίγουρος αν το ξέρω... αν και παίζει να μου πεις ποιο είναι και να χτυπάω την κεφάλα μετά... χμμμμ.... εννοείται ακούγεται ωραίο! ...για δώσε κανα ινφο...
evabb Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 εχουμε και λεμε μαυρος αμερικανος (ενοειται) με τεραστια δισκογραφεια και εχει πεθανει αλλα δεν λεω ποια χρονια γτ θα γινει πολυ ευκολο ετσι
Creation Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 John Lee Hooker - This is hip. Εύα μπουμπού, δίνε καλύτερες βοήθειες. Αν δεν το ήξερα, δεν θα βοηθούσες. Με την καμία όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.