evabb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 νεκρα οποτε δινω πληροφοριες. βρετανικο συγκρότημα εδρασαν απο το 2000 εως 2006 και διαλυθηκαν. εχουν δυο αλμπουμ μονο. χαρακτηριζονται glam rock/ glam metal /hard rock το ονομα τους αρχιζει απο D
NoNuclearPower Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 τελείως στην τύχη, Darkness; Growing On Me; από το intro στα λόγια -δε μου έλεγαν πολλά πράγματα, 1-2 κομματάκια μόνο
papahlamidas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Άψογος.... Είναι όντος το Growing On Me τον Darkness!!! Σειρά σου! Καλά και εμένα δεν με τρέλαναν... Ιδέα της evabb ήτανε....
evabb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 τελείως στην τύχη, Darkness;Growing On Me; από το intro στα λόγια -δε μου έλεγαν πολλά πράγματα, 1-2 κομματάκια μόνο κι ελεγα οτι δεν θα το βρουν:p:p:p:p:p και στο ειπα papahlamidas να κοψεις τα λογια δεν με ακουσες να ειχε λιγο σασπενς :p
NoNuclearPower Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 χωρίς τα λόγια θα'λεγα μόνο darkness (κι αυτό από τα hints) για να πάμε ένα εύκολο
papahlamidas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Το έχω το έχω AC/DC - Can't Stand Still 100000% Όντως εύκολο αλλά κομματάρα! NoNuclearPower έχεις φτάσει στον σωστό αριθμό post! Τώρα πια μπορείς να μην ξανά κάνεις Post!
NoNuclearPower Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 invinsible post χωρίς να μετράνε, παίζουν; προφανώς σωστότατος! δώσε επόμενο
papahlamidas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω εύκολο ή δύσκολο.... Sample Θα δούμε. Όποιος είναι παντός καιρού στην μουσική δεν νομίζω να μην το ξέρει...
NoNuclearPower Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 δε μπορώ να το κατεβάσω κάποιο πρόβλημα βγάζει με το rapidshare
papahlamidas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Γενικά κάτι έχει το rapidshare σήμερα... Το έβαλα εδώ
NoNuclearPower Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 ΑΜΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ Divine Comedy έβαλες ρε θεοφοβούμενε;;;; TA ΣΕΒΗ ΜΟΥ!!!! Αυτό με τη lady κάποιας ηλικίας δεν είναι; δεν το πήρα ακόμα εκείνο το album, από τα 2 τους που μου λείπουν (Cassanova και Short Album About Love οι απόλυτες δισκάρες τους!!!)
papahlamidas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 ΑΜΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝDivine Comedy έβαλες ρε θεοφοβούμενε;;;; TA ΣΕΒΗ ΜΟΥ!!!! Αυτό με τη lady κάποιας ηλικίας δεν είναι; δεν το πήρα ακόμα εκείνο το album, από τα 2 τους που μου λείπουν (Cassanova και Short Album About Love οι απόλυτες δισκάρες τους!!!) Σωστός ο παίχτης.... Είναι τον Devine Comedy - Lady of a certain age Εγώ δεν έχω τον δίσκο τους άλλα το έχω στην προτελευταία συλλογή του Παπασπυρόπουλου - Blessed and Cursed CDARA!!! Έχω ακούσει και άλλα από Devine comedy όπως το Diva Lady... Πραγματικά εξαιρετικοί! Δικό σου!
NoNuclearPower Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 αν θες πραγματικά να τους ψάξεις, άκουσε τα 2 κορυφαιότερα δισκάκια τους (Cassanova και Short Album About Love)! τσέκαρε τα pm σου! neeext!
Cristina Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 neeext! Πωπωωωωω... Το σκέφτομαι αυτό το τραγούδι εδώ και μέρες! Κάτι είχα ακούσει στη Σουηδία και μου το 'φερε στο μυαλό και μου 'χε κάτσει! «Mark Morrison - Return Of The Mack» Τί καλοκαιρινό τραγούδι...
NoNuclearPower Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 για κοίτα ποιός ξεμύτισε; χεχεχεεχχχ... εννοείται σωστή! δώσε, δώσε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.