Cristina Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Νονέ μου... Αλήθεια, περιμένεις να το βρούμε...; Ούτε καν μου θυμίζει κάτι.
Godfath3r Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Εγώ πώς νομίζω πως το έχεις ακούσει?Ίσως είναι λίγο περίεργο το σημείο... Εισαγωγή (To πρώτο sample που έβαλα δεν είναι εκπληκτικό???Πολύ μου αρέσουν τα πνευστά στην Rock.Α, ναι, είναι rock το κομμάτι και όχι πολύ παλιό...Βρετανικό σχήμα!Αντε βοοήθησα αρκετά τώρα.)
Godfath3r Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Καλά μόνο 3 hits το sample?Γιατί έτσι ρε παιδιά?Λοιπόν αποκαλύπτω το κομμάτι... Porcupine Tree - Don't Hate me... Aς συνεχίσει κάποιος!
Cristina Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Ούτε που πήγε το μυαλό μου! :roll: Μία φορά έχω ακούσε το album... :roll:
Godfath3r Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Kακώς Cristina, γιατί είναι πολύ όμορφος δίσκος!!!Αν το ακούσεις προσεκτικά θα δείς οτι όντως αξίζει...
AnnaXatheis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Na valw?????? duskolo... ( I hope ) :roll:
Godfath3r Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Ναι είναι δύσκολο...Εγώ πάντως δεν το ξέρω!!! (που χάθηκες τοσο καιρό Άννα???)
AnnaXatheis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Einai nu-metal,hard core pros industrial (?).ouf auta ta eidi dn ta ksexwrizw gmt To 2001 evgalan to cd me to tragoudi tou sample.Exoun vgalei k allo apo tote(2003). to sugkrotima exei anagrafei k sto topic me tin en logw mousiki. wraio topic!!, latreuw to sygkekrimeno kommati! (ypoxrewseis... :/ tha ksanaxathw polu suntoma...) edit: Oi misoi apo to sugkrotima(6 einai oloi) einai apo ti Brazilia opote exoun se merika tragoudia tous k ispanikous stoixous. (An mou ksanarthei kana mikrohint tha ksanakanw edit!)
AnnaXatheis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 K epeidi den uparxei kinhsh as to apokalupsw min kathisterw to paixnidi. Ill Nino - I am Loco Kalh sunexeia!! paw na ksanaxathw...
Godfath3r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Ρε παιδιά γιατί το έχουμε παρατήσει το παιχνίδι?Βαρεθήκατε?Ας κάνουμε μια ψηφοφορία ποιοί θέλουν να συνεχιστεί.Εγώ πάντως θέλω...(αν η δικιά μου είναι η μοναδική ψήφος, μαλλον θα σταματήσει το παιχνίδι... )
Cristina Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Όποιοι θέλουν, παίζουν. Εδώ είναι το παιχνίδι, όποιος έχει κέφι βάζει sample, όποιος ξέρει λέει τον τίτλο. Το παιχνίδι μπορεί να συνεχιστεί ανάλογα με τις ορέξεις μας. Ας βάλω ένα sample...
Godfath3r Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Πνευστά...Χμμμμ.Δυστηχώς δεν μου λέει κάτι το κομμάτι!!!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Κατι μεταξυ Massive Attack - Protection και Groove Armada - At the river μου κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.