Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν είναι πολύ δύσκολο για όποιον δεν έχει δει μια συγκεκριμένη σειρά, αλλά για όποιον την έχει δει (περίπου δηλαδή) σίγουρα θα του έχει μείνει. Είναι το θέμα του βασικού πρωταγωνιστή της και οι συνθέτες είναι ιάπωνες... Και ναι όντως AFANI μοιάζει αρκετά με τον Εξορκιστή.

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άντε πολύ το παίδεψα.

Νόμιζα ότι βλέπατε Death Note και δεν γίνεται να μην σου μείνει αυτή η μουσική. Ήταν το L's Theme. Συνέχισε NonuclearPower γιατί μάλλον οι επιλογές των τραγουδιών μου δεν είναι καλές...

Δημοσ.

φίλε sellers οι επιλογές σου είναι άλφα-άλφα!

για μένα τουλάχιστον. υπενθυμίζουν πράγματα που ξέχασα, και προτείνουν άλλα κορυφαία που δεν είχα υπόψιν.

απλώς το thread το βλέπουν πολύ πιο λίγοι (και διαβασμένοι) από παλιά, τουλάχιστο το δικό μου σκεπτικό είναι να μπαίνουν εύκολα κομμάτια μπας και κινηθεί λίγο παραπάνω το πράγμα... ξερω γω...

τώρα θα μου πεις ο Μάλαμας ή ο Άσιμος είναι δύσκολα;

δίκιο θα'χεις...

για να δούμε εδώ ..

Δημοσ.

Μanu προφανώς, αλλά όχι Bongo Bong.

καλά με την περίπτωσή του, τα μισά κομμάτια είναι παραλλαγές των υπολοίπων. Αν βλέπεις από το tracklist του live του Radio Bemba, πήγαινε ένα κομμάτι πριν το Bongo Bong και είσαι μέσα!

Δημοσ.
Ένα hint; dork.gif

Το όνομα, είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του αυστριακού δημιουργού, συνθέτη, μουσικού και παραγωγού.

Δημοσ.
Το όνομα, είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του αυστριακού δημιουργού, συνθέτη, μουσικού και παραγωγού.

Αχ και για μια στιγμή πίστεψα πως πρόκειται για τον Max Raabe, γι αυτό και ζήτησα hint...

Κάτι μου θυμίζει και δεν μου 'ρχεται... rolleyes.gif

Δημοσ.

Σαν τα χιόνια...

Πρέπει να έχω να περάσω βόλτα απο τα παλιά λημέρια μήνες ολόκληρους...

Parov Stelar "Lost in Amsterdam"

Καλώς σας βρήκα...:)

Edit:

Το επόμενο sample είναι απο φετινό δίσκο...

Μια μεγάλη επιστροφή ύστερα απο αρκετά χρόνια ενός πολύ σπουδαίου συγκροτήματος για τα 90's...

Καληνύχτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...