Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάτι μεταξύ απο θ. παπακωνσταντινου και λουδοβίκο μου κάνει....

Υ.Γ. ελπίζω η απουσία μου να μην ήταν εμφανής.... :-)

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σωστός ο AFANIS... Όχι για τον λουδοβίκο. Για το άλλο.

Ερμηνεύεται όχι απο αυτόν αλλά απο άλλον μεγάλο τραγουδιστή μας, ο οποίος έχει ερμηνεύσει ουκ ολίγα τραγούδια του Θανάση. Απο τον προ-προ τελευταίο δίσκο του..

Δημοσ.

θανασοήχος ήτανε σίγουρα,

λοιπόν, μιλάμε για Σωκράτη μάλλον, ναι;

και ο προ-προτελευταίος δίσκος είναι δικός του, ή του Θανάση σε συμμετοχή;

Δημοσ.

Ο προ προ τελευταίος studio δίσκος του Θανάση.

Και να φυσικά μιλάμε για Θανάση.

Δεν περίμενα να δυσκολευτείται τόσο. Νόμιζα ότι είμαστε πολλοί Θανασικοί εδώ μέσα..

Δημοσ.

προσωπικά Θανασικός ως το κόκκαλο και κάτοχος όλης της δισκογραφίας -με εξαίρεση τη "Βροχή από κάτω" που ήταν για μένα ο χειρότερος δίσκος του Θανάση και ο μόνος που δεν έχω.

ο προ-προτελευταίος είναι η "Βροχή...", το κομμάτι είναι από την "Αγρύπνια" (οι "Άδειοι τόποι") η προ-προ-προ-τελευταία δουλεια δηλαδή :-)

-δε ξέρω πως δεν το "έπιασα" με την 1η

Δημοσ.

Σωστός ο φίλτατος...

Όμως όπως είπα η Αγρύπνια είναι ο προ προ τελευταίος δίσκος.

Διάφανος

Βροχή απο κάτω

Αγρύπνια

Ελπίζω να μην μπλέκεις μέσα το ive η ένα άλλο που έχω μάθει με demo δουλειές... Μιλούσα για ολοκληρωμένες δουλειές.

Δημοσ.

έλα, έλα δεν κολλάμε λέμε!!

κορυφαίο αγγλικό σχήμα 2 φοβερών τύπων (φίλοι από τα σχολικά χρόνια) ηλεκτρονικής μουσικής με φανατικότατο κοινό και στην Ελλάδα!!!

από το τελευταίο -περσινό- ΚΟΡΥΦΑΙΟ άλμπουμ τους με συμμετοχές ονομάτων της ροκ σκηνής (στο sample συγκεκριμμένα συμμετέχει ο frontman των Queens Of The Stone Age)

Δημοσ.

Δεν είναι αυτό. blink.gif

Έχω την εντύπωση πως αυτό που έπαιζε στους «Δύο Ξένους» είναι αυτό που έβαλα και όχι αυτό που λες... rolleyes.gif

Είσαι κοντά όμως... blink.gif

Δημοσ.

Νομίζω ότι η πιάνο εκτέλεση του What is a youth ονομάζεται A time for us . Εκτός κι αν δεν είναι καν το What is a youth.

Δημοσ.

Xριστινιώ οι UNKLE ήταν οι headliners την τελευταία μέρα του φεστιβάλ στην Dance East Stage και κυριολεκτικά τα σπάσανε!!!!

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ!!!! Ειδικά και στο ενλόγω track με τη βιντεο συμμετοχή του Τζος Ομ.

Το καινούριο σαμπλάκι δεν το ξέρω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...