censOred Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Empty Walls απο Serj Tankian.αυτο το καταλαβα με την πρωτη. ανεβαζω sample αργοτερα
Sellers Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Χαίρομαι που ξαναξεκίνησε το παιχνιδάκι. Άντε να πάρουμε και εμείς σειρά... Και 4 quiz ερωτήσεις που μου τις θύμισαν σήμερα... Ποιοι είναι οι παρακάτυω τραγουδοποιοί? 1)Ο Θωμάς που περιμένει... 2)Αυτός που στίβει μια πορτοκαλάδα και μετά αναρωτιέται... 3)Ο Λοίσιος ο διαβάσμενος... 4)Ο Πλούσιος ο Μαυροπερισσότερος...
alexiou92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 1) Tom Waits 2) Stevie Wonder 3) Δεν το ξέρω αυτό 4) Ritchie Blackmore
BLISS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 2 easy... 1 Tom Waits 2 Stevie Wonder 3 Lou Reed 4 Ritchie Blackmore δίνω πάσα...
NoNuclearPower Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 επανέφερα το θρεντ από την κάσα κι έχασα ενα κατεβατο επεισόδια;; έτσι έεετσι, να τρέχουν οι σελίδες και τα σαμπλάκια κ να μην τα προλαβαίνουμε!!!! Χριστινιώ Madrugada ήτανε το δικό σου;;; πππού γμτ, και το'χω το τελευταίο -αν και πέρα από το look away lucifer δεν άκουσα ακόμα άλλα κομμάτια -ένεκα νέα αγορά. Τί τρέχει με Madrugada και λέτε θα το διαλύσουνε;; sample καινούριο δεν έχουμε παρεμπιπτόντως;
Cristina Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 επανέφερα το θρεντ από την κάσα κι έχασα ενα κατεβατο επεισόδια;;έτσι έεετσι, να τρέχουν οι σελίδες και τα σαμπλάκια κ να μην τα προλαβαίνουμε!!!! Χριστινιώ Madrugada ήτανε το δικό σου;;; πππού γμτ, και το'χω το τελευταίο -αν και πέρα από το look away lucifer δεν άκουσα ακόμα άλλα κομμάτια -ένεκα νέα αγορά. Τί τρέχει με Madrugada και λέτε θα το διαλύσουνε;; sample καινούριο δεν έχουμε παρεμπιπτόντως; Αχ άκουσέ το να έχω κάποιον να μοιραστώ το πάθος μου... Τέτοια τραγούδια δεν γράφονται συχνά... Αυτό το «Highway Of Light» μεγάλη ζημιά... Όλο το album δηλαδή... Καλά σκάω! Μέχρι και στη μαμά μου λέω για τους Madrugada... Της έστειλα και videos να ακούσει/δει... Να βάλει κάποιος sample μέχρι να μπορέσει το παλικάρι που είναι η σειρά του; Βάζω κι εγώ αν θέλετε.
P.Doll Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Κατ'αρχήν μπράβο για την ιδέα του παιχνιδιου Cristina!! Κατα δέυτερον μπορει καποιος να δώσει ενα hint πώς μπορώ να δημιουργησω και να ανεβασω samples?? Ευχαριστώ.
Cristina Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Κατ'αρχήν μπράβο για την ιδέα του παιχνιδιου Cristina!! Κατα δέυτερον μπορει καποιος να δώσει ενα hint πώς μπορώ να δημιουργησω και να ανεβασω samples?? Ευχαριστώ. Κι εγώ από αλλού την πήρα! Μερικά βασικά πραγματάκια για τη δημιουργία των samples: Να μην περιέχουν στίχο/φωνή αν αυτό δεν κρίνεται απαραίτητο. Να προσπαθούμε, όσο αυτό είναι δυνατό, να μην είναι εντελώς άγνωστο τραγούδι ή τουλάχιστον να μπορεί να βρεθεί με κάποια βοήθεια. Να μην είναι μεγάλο το αρχείο. Αυτό σημαίνει πως δεν ανεβάζουμε αρχεία σε καλή ποιότητα. 32~64 kbps νομίζω πως είναι μια χαρά. Με το WavePad μπορείς εύκολα και γρήγορα να φτιάξεις τα samples σου. Δεν ανεβάζουμε samples σε sites που πρίζουν όσους τα κατεβάζουν (π.χ. Rapidshare, το έχουμε για άλλες δουλειές αυτό, πιο ουσιαστικές :-P).Ας μην κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη χωρίς λόγο.Τυχαία προτεινόμενα sites: briefcase.pathfinder.gr, esnips.com, mediafire.com.
P.Doll Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση, θα ξεφύγώ λιγο απο την alternative rock ατμόσφαιρα με ενα πολύ γνωστό(πιστέυω) και καλοκαιρινό κομματάκι απο ένα οικογενειακό γαλλικο συγκρότημα που έχει πλέον διαληθεί αλλα ο ενας απο αυτους κανει πολύ επιτυχημενη σολο καριερα: http://briefcase.pathfinder.gr/download/600858
Cristina Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Mano Negra; Αλλά το τραγούδι δεν είμαι πολύ σίγουρη. Ίσως το «Mala Vida» σε live... ;
Cristina Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 http://briefcase.pathfinder.gr/download/600859 Από το περσινό album του group, το 2ο της καριέρας τους και μάλλον το τελευταίο... Με ένα ανατριχιαστικό video clip...
Cristina Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 1. Πέρσι στις 12 Ιουλίου έφυγε από τη ζωή, η ζωή αυτού του συγκροτήματος, ο κιθαρίστας και συνθέτης τους. Ένα μήνα ακριβώς πριν γίνει 32... 2. Το video clip υπάρχει στο youtube.com 3. Δεν είναι Madrugada...
P.Doll Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 http://briefcase.pathfinder.gr/download/600859 Από το περσινό album του group, το 2ο της καριέρας τους και μάλλον το τελευταίο... Με ένα ανατριχιαστικό video clip... Μy midnight creeps - Dont let them bring you down Thanks για τα hints, χωρις αυτα δεν θα το εβρισκα το τραγουδι καθως δεν γνώριζα καν την ύπαρξη του συγκροτήματος Το ειναι οντως ανατριχιαστικο. Πολυ καλη αναπαρασταση μιας δυνατης σκηνης απο την ταινια Blood Simple των αδερφών Coen (a must see) Το κομματι ειναι καταπληκτικο, το εχω βάλει στο repeat Αντε ελάτε να διευρύνουμε τους μουσικους μας ορίζοντες.
thanocaster Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Ένα ευκολάκι από εμένα: http://www.esnips.com/web/ThanocastersStuff
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.