Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συγκρότημα το ξέρεις 1000%.

Έχω και την εντύπωση πως σου αρέσουν. giggle.gif

Δεν θα παίξουν στο Glastonbury, αλλά θα παίξουν στο Tromso, έπαιξαν στο Oslo και στην Θεσσαλονίκη πριν ένα μήνα περίπου...

Aaaaaahhh... lovestruck.gif

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Madrugada - Whatever happened to you?

Αχ και ήσουν τόσο κοντά... Μόλις 6 τραγούδια μακριά...

Να υποθέσω πως δεν έχεις το album και γι αυτό δεν έκανες τον απαραίτητο έλεγχο;

Αν όχι, απόκτησέ το με κάθε τρόπο... Ξέρω κι ένα καλό μαγαζάκι με πολύ καλές τιμές, αν ενδιαφέρεσαι... tongue.gif

Madrugada - Highway Of Light

Αστέρι μου! happy2.gif

Δημοσ.

Συνεχίζουμε με κάτι διαφορετικό, από ένα group που δεν μου έχει κολλήσει καθόλου τελευταία. :P

http://briefcases.pathfinder.gr/download/600843

Ακούγεται και λίγο η φωνή στο τέλος για να είναι πιο έυκολο. :)

Δημοσ.
Αχ και ήσουν τόσο κοντά... Μόλις 6 τραγούδια μακριά...

Να υποθέσω πως δεν έχεις το album και γι αυτό δεν έκανες τον απαραίτητο έλεγχο;

Αν όχι, απόκτησέ το με κάθε τρόπο... Ξέρω κι ένα καλό μαγαζάκι με πολύ καλές τιμές, αν ενδιαφέρεσαι... tongue.gif

Το έχω. Αλλά δεν με πολυενθουσίασε και μου έμεινε μόνο το πρώτο και λέω ε αυτό θα είναι... Ωστόσο για πες για το μαγαζάκι... (Μόνο για Θεσ/νίκη!!!)

Δημοσ.
Το έχω. Αλλά δεν με πολυενθουσίασε και μου έμεινε μόνο το πρώτο και λέω ε αυτό θα είναι... Ωστόσο για πες για το μαγαζάκι... (Μόνο για Θεσ/νίκη!!!)

Χωρίς υπερβολές, είναι από τα καλύτερα albums που έχω ακούσει εδώ και πολλά χρόνια.

Τόσο πλούσιος ήχος, τόσο ώριμες συνθέσεις με συναίσθημα που αγγίζει την τελειότητα, με τη μοναδική φωνή του Sivert, θα πρέπει να ήσουν σε πολύ διαφορετικό mood για να σου περάσει απαρατήρητο. Δεδομένου πάντα ότι είσαι του είδους και δεν ακούς εντελώς άλλα πράγματα. blink.gif

Ο Robert μας άφησε πολύ δυνατά κομμάτια για να τον θυμόμαστε... sniff.gif

Δημοσ.
Το έχω. Αλλά δεν με πολυενθουσίασε ;;;

Μπρο! έχεις αρχίσει να τρέχεις να προλάβεις μη σε πιάσει τώρα γιατί δεν την γλυτώνεις.. :lol:

υγ: ωραία βαράει το σόνγκυ που παίζει τώρα αλλά δεν μ λέει κάτι.

Δημοσ.
Μπρο! έχεις αρχίσει να τρέχεις να προλάβεις μη σε πιάσει τώρα γιατί δεν την γλυτώνεις.. :lol:

υγ: ωραία βαράει το σόνγκυ που παίζει τώρα αλλά δεν μ λέει κάτι.

hahahahaha LOL.gif

Μα τί θέλεις να πεις... ; tongue.gif

Αλεξάκη μου... ; Δεν δίνεις κα'να hint; prettywink.gif

Δημοσ.

Φουυυυ.... Σταμάτησα να ξελαχανιάσω.

Πέρ απο την πλάκα. Θεωρώ το Industrial silence και το The Nighlty disease δισκάρες. Το The deep End και το Madrugada απλά καλά και το Girt μια μαλακία και μισή...

Δημοσ.

Hint

To group αποτελείται από πέντε μέλη, δύο από τα οποία (κιθάρα/φωνή, drums) τα γνωρίζουμε από άλλο, πάρα πολύ γνωστό, alternative metal συγκρότημα με καταγωγή από Αρμενία.

Το πρώτο τους album κυκλοφορεί σε περίπου έναν μήνα και έχει σαν τίτλο το όνομα του group. Το τραγούδι του sample είναι από single που κυκλοφόρησε τον Μάιο.

Δημοσ.

Με λιγο google search επεσα πανω στους scars on broadway.και το τραγουδι they say.μοu αρεσε αρκετα και χαρηκα που συνεχιζουν και τα υπολοιπα SOAD μελη με νεα project εκτός απο τον tankian.

ωραιο το κομματακι.

πρωτη φορα ποστάρω σε αυτό το τοπικ.

και αυτο που βάζω είναι πολυ γνωστό κομματι.http://www.mediafire.com/?z22zm1pbz93

Δημοσ.
Με λιγο google search επεσα πανω στους scars on broadway.και το τραγουδι they say.μοθ αρεσε αρκετα και χαρηκα που συνεχιζουν και τα υπολοιπα SOAD μελη με νεα project.

Πράγματι συνεχίζουν επάξια... Τουλάχιστον δεν θα μας λείψει ο ήχος των SOAD.

Μην περιμένεις επιβεβαίωση γιατί θα αργήσει. Βάλε samplάκι τώρα. drunk.gif

edit:

Είσαι και γρήγορος! Μέχρι να κάνω το post, εβαλες! χιχι! giggle.gif

Δημοσ.
πρωτη φορα ποστάρω σε αυτό το τοπικ.

και αυτο που βάζω είναι πολυ γνωστό κομματι.http://www.mediafire.com/?z22zm1pbz93

Oasis - Champagne Supernova

Ας βαλει ομως καποιος αλλος sample γιατι δεν ειμαι πολυ οικειος με το θεμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...