Cristina Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Το συγκρότημα το ξέρεις 1000%. Έχω και την εντύπωση πως σου αρέσουν. Δεν θα παίξουν στο Glastonbury, αλλά θα παίξουν στο Tromso, έπαιξαν στο Oslo και στην Θεσσαλονίκη πριν ένα μήνα περίπου... Aaaaaahhh...
Cristina Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Madrugada - Whatever happened to you? Αχ και ήσουν τόσο κοντά... Μόλις 6 τραγούδια μακριά... Να υποθέσω πως δεν έχεις το album και γι αυτό δεν έκανες τον απαραίτητο έλεγχο; Αν όχι, απόκτησέ το με κάθε τρόπο... Ξέρω κι ένα καλό μαγαζάκι με πολύ καλές τιμές, αν ενδιαφέρεσαι... Madrugada - Highway Of Light Αστέρι μου!
Shadowthief Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Συνεχίζουμε με κάτι διαφορετικό, από ένα group που δεν μου έχει κολλήσει καθόλου τελευταία. http://briefcases.pathfinder.gr/download/600843 Ακούγεται και λίγο η φωνή στο τέλος για να είναι πιο έυκολο.
Sellers Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Αχ και ήσουν τόσο κοντά... Μόλις 6 τραγούδια μακριά...Να υποθέσω πως δεν έχεις το album και γι αυτό δεν έκανες τον απαραίτητο έλεγχο; Αν όχι, απόκτησέ το με κάθε τρόπο... Ξέρω κι ένα καλό μαγαζάκι με πολύ καλές τιμές, αν ενδιαφέρεσαι... Το έχω. Αλλά δεν με πολυενθουσίασε και μου έμεινε μόνο το πρώτο και λέω ε αυτό θα είναι... Ωστόσο για πες για το μαγαζάκι... (Μόνο για Θεσ/νίκη!!!)
Cristina Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Το έχω. Αλλά δεν με πολυενθουσίασε και μου έμεινε μόνο το πρώτο και λέω ε αυτό θα είναι... Ωστόσο για πες για το μαγαζάκι... (Μόνο για Θεσ/νίκη!!!) Χωρίς υπερβολές, είναι από τα καλύτερα albums που έχω ακούσει εδώ και πολλά χρόνια. Τόσο πλούσιος ήχος, τόσο ώριμες συνθέσεις με συναίσθημα που αγγίζει την τελειότητα, με τη μοναδική φωνή του Sivert, θα πρέπει να ήσουν σε πολύ διαφορετικό mood για να σου περάσει απαρατήρητο. Δεδομένου πάντα ότι είσαι του είδους και δεν ακούς εντελώς άλλα πράγματα. Ο Robert μας άφησε πολύ δυνατά κομμάτια για να τον θυμόμαστε...
Harkon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Το έχω. Αλλά δεν με πολυενθουσίασε ;;; Μπρο! έχεις αρχίσει να τρέχεις να προλάβεις μη σε πιάσει τώρα γιατί δεν την γλυτώνεις.. υγ: ωραία βαράει το σόνγκυ που παίζει τώρα αλλά δεν μ λέει κάτι.
Cristina Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μπρο! έχεις αρχίσει να τρέχεις να προλάβεις μη σε πιάσει τώρα γιατί δεν την γλυτώνεις.. υγ: ωραία βαράει το σόνγκυ που παίζει τώρα αλλά δεν μ λέει κάτι. hahahahaha Μα τί θέλεις να πεις... ; Αλεξάκη μου... ; Δεν δίνεις κα'να hint;
Sellers Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Φουυυυ.... Σταμάτησα να ξελαχανιάσω. Πέρ απο την πλάκα. Θεωρώ το Industrial silence και το The Nighlty disease δισκάρες. Το The deep End και το Madrugada απλά καλά και το Girt μια μαλακία και μισή...
Shadowthief Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Hint To group αποτελείται από πέντε μέλη, δύο από τα οποία (κιθάρα/φωνή, drums) τα γνωρίζουμε από άλλο, πάρα πολύ γνωστό, alternative metal συγκρότημα με καταγωγή από Αρμενία. Το πρώτο τους album κυκλοφορεί σε περίπου έναν μήνα και έχει σαν τίτλο το όνομα του group. Το τραγούδι του sample είναι από single που κυκλοφόρησε τον Μάιο.
censOred Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Με λιγο google search επεσα πανω στους scars on broadway.και το τραγουδι they say.μοu αρεσε αρκετα και χαρηκα που συνεχιζουν και τα υπολοιπα SOAD μελη με νεα project εκτός απο τον tankian. ωραιο το κομματακι. πρωτη φορα ποστάρω σε αυτό το τοπικ. και αυτο που βάζω είναι πολυ γνωστό κομματι.http://www.mediafire.com/?z22zm1pbz93
Cristina Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Με λιγο google search επεσα πανω στους scars on broadway.και το τραγουδι they say.μοθ αρεσε αρκετα και χαρηκα που συνεχιζουν και τα υπολοιπα SOAD μελη με νεα project. Πράγματι συνεχίζουν επάξια... Τουλάχιστον δεν θα μας λείψει ο ήχος των SOAD. Μην περιμένεις επιβεβαίωση γιατί θα αργήσει. Βάλε samplάκι τώρα. edit: Είσαι και γρήγορος! Μέχρι να κάνω το post, εβαλες! χιχι!
gio pepe Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 πρωτη φορα ποστάρω σε αυτό το τοπικ.και αυτο που βάζω είναι πολυ γνωστό κομματι.http://www.mediafire.com/?z22zm1pbz93 Oasis - Champagne Supernova Ας βαλει ομως καποιος αλλος sample γιατι δεν ειμαι πολυ οικειος με το θεμα
Cristina Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Ας βάλω εγώ ένα, ελπίζοντας να το βρείτε γρήγορα. http://briefcase.pathfinder.gr/download/600845 Ένα μικρό hintάκι είναι πως έχει κάποια σχέση με το προπροηγούμενο sample του παιχνιδιού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.