kidask Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Thom Yorke-Harrowdown Hill, τα hint έδωσαν πολύ πράγμα. Ας βάλει κάποιος άλλος γιατί όπου ποστάρω κολλάει το thread ενα πράγμα...
InlandEmpire Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Για μερακλήδες http://www.sendspace.com/file/n6grpc
NoNuclearPower Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μην περιμένεις πια - αλλά εδώ είναι Μενιδιάτης ή Περπινιάδης; μάλλον Μενιδιάτης..
NoNuclearPower Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 "...Εδώ ραδιοπειρατικός σταθμός της καψούρας. Μιχάλης Μενιδιάτης και Στην Καρδιά μου Ήρθες Γάντι. Ακούς Κούλα; Είσαι γάντι, και όχι οποιοδήποτε γάντι. Πέτσινο..." Μενιδιάτης, Μην περιμένεις πια. Παρακάτω
NoNuclearPower Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 το παρατήσαμε το παιχνιδάκι.. χιντ για την τιμή των όπλων και το δίνω αύριο αν είναι. Πετυχημένη ροκ μπάντα από την Καλιφόρνια, το ζητούμενο single-άκι είναι από το μέχρι στιγμής τελευταίο άλμπουμ τους -2005- (σε λίγους μήνες αναμένεται το 6ο στούντιο άλμπουμ τους). Άλλο κομμάτι τους από τον ίδιο δίσκο ήταν υποψήφιο στα Grammy του 2005 για Best Rock Song.
NoNuclearPower Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 ρε σεις, μόνον εγώ έβρισκα το παιχνιδάκι κορυφή;!! τί λετε, το επαναφέρουμε μετά από το 6μηνο; οne easy as hell, και αν όχι... ας πάει πίσω στην κάσα του (το thread λέμε)
Cristina Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 ρε σεις, μόνον εγώ έβρισκα το παιχνιδάκι κορυφή;!!τί λετε, το επαναφέρουμε μετά από το 6μηνο; οne easy as hell, και αν όχι... ας πάει πίσω στην κάσα του (το thread λέμε) Με γελούν τα αυτιά μου ή είναι Isaac Albeniz, «Asturias»... ; Μέσα στο μυαλό μου είσαι όμως...
NoNuclearPower Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 και έλεγα 'ποίος θα απαντησει....':rolleyes: χριστινιώ;; πάει καιρός, έτσι; πού το χάσαμε το παιχνίδι; τί Ιsaac Albeniz μου λες; θέλεις ζέσταμα πρώτα για να επανέλθεις δυναμικά! πιο classic rock, ποοοολύ πιο γνωστό (σε όλους γνωστό βασικά) ps: xάρηκα για την επάνοδο
Cristina Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 και έλεγα 'ποίος θα απαντησει....':rolleyes:χριστινιώ;; πάει καιρός, έτσι; πού το χάσαμε το παιχνίδι; τί Ιsaac Albeniz μου λες; θέλεις ζέσταμα πρώτα για να επανέλθεις δυναμικά! πιο classic rock, ποοοολύ πιο γνωστό (σε όλους γνωστό βασικά) ps: xάρηκα για την επάνοδο Ε... Μοιάζει με το πρωτότυπο και δεν πήγε το μυαλό μου στους Doors... «Spanish Caravan» λοιπόν! Κι εγώ πολύ χάρηκα που σε ξαναείδα εδώ και είχε πολλέεες μέρες που σκεφτόμουν να επαναφέρω το topic, αλλά όλο κάτι γινόταν και δεν... Παντελήηηη;;;
NoNuclearPower Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 χεχεχεεεχχχ....:devil: τί κάνεις ρε παλιόπαιδο; δώσε το επόμενο σαμπλάκι, ακόμα;;;
Cristina Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 http://briefcase.pathfinder.gr/download/600836 I'm in love...
NoNuclearPower Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 ωχ! ωραίο ακούγεται! ...αλλά νοτ φαμίλιαρ σε τα μας -να περιμένουμε κόσμο να σκάσει μύτη, ή να πέσουν τα πρώτα χιντάκια;
Cristina Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Όχι απλά ωραίο... Μιλάμε για ΤΗΝ κορυφή, όπως κορυφή είναι και το συγκρότημα και ο τραγουδιστής του... Από το τελευταίο τους album (2008), που είναι ένα διαμάντι από την αρχή μέχρι το τέλος, ελπίζοντας να μην είναι και το τελευταίο της καριέρας τους... Κάπου από πολύ βόρεια... Που τώρα έχει δροσιά και δεν ψήνονται όπως εμείς εδώ...
NoNuclearPower Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 μπα... δε νομίζω να το ξέρω θα μου διαφεύγει πες μόνο τούτο να ξέρω αν πρέπει να το ψάξω περαιτέρω: θα παίξουν στο Glastonbury σε λίγες μέρες;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.