Cristina Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δάντης - Κομμάτια Αφού πρέπει να πας για ύπνο, τί απαντάς;
republican Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Άντε Μιχάλη δε σε βλέπω να πέφτεις για ύπνο! Δώσε ένα ακόμη στα γρήγορα!
Cristina Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Με σκότωσες... Muse - Sing For Absolution...
Cristina Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Κάτι παλιό και αξέχαστο... http://briefcase.pathfinder.gr/download/588169
Mixalakis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Με σκότωσες... Δε το ήθελα... Muse - Sing For Absolution... Υπάρχουν τελικά κάποια κομμάτια που σε κάνουν να πέφτεις πιο κάτω και απο τα πατώματα.. Δυστυχώς ή ευτυχώς μου έχεις αποκαλύψει αρκετά απο αυτά.. Για να σε σκοτώνω γλυκά πιστεύω κάτι τέτοιες ώρες...
Cristina Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δε το ήθελα... Δεν είμαι και τόσο σίγουρη... Υπάρχουν τελικά κάποια κομμάτια που σε κάνουν να πέφτεις πιο κάτω και απο τα πατώματα..Δυστυχώς ή ευτυχώς μου έχεις αποκαλύψει αρκετά απο αυτά.. Για να σε σκοτώνω γλυκά πιστεύω κάτι τέτοιες ώρες... Ssshhh... Santa Esmeralda - You're my everything Δεν χρειάζεται επιβεβαίωση...
NoNuclearPower Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 ρε παιδιά, 2 ωρίτσες έλειψα και τα ρίξατε μαζεμένα; ΚΑΙ Muse;:;;;; και να λείπω;;; τελοσπάντων, πάρακατώ. τί έχει;
Cristina Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Raining Pleasure - Dedication Υπέροχο τραγούδι... Υπέροχο όλο το album... Χατζηδάκις είναι αυτός...
Cristina Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 http://briefcase.pathfinder.gr/download/588171
NoNuclearPower Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 κοίτα... ξέρω ότι δεν το σώζω με τίποτε, έχω ξεφτυλιστεί πολλές φορές εδώ μέσα κ πια δεν κωλώνω με τίποτε. αλλά για να είμαι ειλικρινής στο ενλόγω είχα τη βοήθεια της συμβίας (που είχε ανέκαθεν κόλλημα με τη μαντώ). εμένα ο νους πήγε σε άλλο τίτλο της ίδια τραγουδίστριας, πάλι 2 λέξεων, μαζοχιστικής προστακτικής ("τιμώρησέ με"), αλλά με το που άκουσε μου λέει "το 'φυλάκισέ με', με χίλια". Και είχε δίκιο. Λέω να κινηθούμε σε παρόμοια μήκη και πλάτη μια και υπάρχει η έφεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.