NoNuclearPower Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 σωστότατος! το τέλειο κομμάτι. Όπως και το "When Things Explode" (επίσης Astbury). Ολόκληρος δε ο δίσκος "γράφει" κανονικά. Αριστούργημα!!!! (το μιξάκι πού το βρίσκουμε; το άλμπουμ το έχω, αλλά στην έκδοση με το κανονικό cd, όχι και τα remix). Εδώ και το κορυφαίο κλιπ Harkon ψάξε ολόκληρο τον δίσκο, ανεπιφύλακτα!!! Εντομεταξύ Mixalakis πάσα για συνέχεια.
Mixalakis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Nonuc το μιξάκι κοιτάς τα pm σου, το κατεβάζεις και το ακούς... Στα δικά μας τώρα.. Φετινό κομμάτι και το επόμενο απο ένα αμιγώς 90's σχήμα...
Harkon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 εχμ.... έχεις τον τίτλο και το γκρουπ στο tag του Μp3...
Mixalakis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Περίεργο ρε γαμώτο γιατί συνήθως το τσεκάρω... Η πλάκα είναι ότι σε εμένα δε μου το εμφανίζει το tag.. Anw ήταν το 'Moonbeam' απο το φετινό άλμπουμ των 'Puressence'... Συνεχίζουμε με αυτό.. Και αυτό φετινό και επίσης εξαιρετικό.. Πιστεύω να απενεργοποίησα το tag αυτή τη φορά..
kidask Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 An end has a start - Editors. Και offtopic να προτείνω κάτι στο ίδιο κλίμα για τους σκοτεινούς τύπους: She Wants Revenge(Group)-This is forever(Album)
kidask Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δεν είναι Fleetwood Mac. Ειναι αμερικάνοι, και είχαν παραπάνω απο 15 λεπτά δημοσιότητας....(!).Αν χρειαστεί θα επανέρθω με άλλο hint.
noasgr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Με τα hints "έδωσες" το συγκρότημα... Θα περιμένω μπας και βρει κανείς και το τραγούδι...
noasgr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Πες το ρε 'συ να συνεχίσουμε Velvet Underground - ?
kidask Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 All tommorows parties - Velvet Underground. Ποιός παίζει;
InlandEmpire Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Βάζω ε? http://www.sendspace.com/file/0usp5e
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.