tzafarela Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Σουηδικό Group που ιδρύθηκε το 2003 από ένα pshycadelic rock group!Έχουν μέχρι στιγμής δύο albums και το ζητούμενο τραγούδι είναι από το πρώτο!
republican Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Ας δηλώσω κι εγώ παρών! Black Bonzo - These are days of sorrow Ενδιαφέρον γκρουπάκι μου φαίνεται απο τα τραγούδια που άκουσα ψάχνοντας... Θα επανέλθω με σαμπλάκι!
republican Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Ένα αγαπημένο για τη συνέχεια! Φαντάζομαι ότι δε θα σας δυσκολέψει ιδιαίτερα! Edit: Έκανα ένα λαθάκι πριν και αναγκαστικά το διόρθωσα...
Mixalakis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Περαστικός και εγώ... 'Sebastien Tellier - La Ritournelle'
republican Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Περαστικός, αλλά σωστός Μιχάλη! Αλήθεια ρε παιδιά, γιατί το παιχνίδι έχει κολλήσει έτσι τελευταία? Μήπως περιμένουμε να μπει ο χειμώνας για να πάρουμε πάλι μπρος?
tzafarela Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Ας δηλώσω κι εγώ παρών!Black Bonzo - These are days of sorrow Ενδιαφέρον γκρουπάκι μου φαίνεται απο τα τραγούδια που άκουσα ψάχνοντας... Θα επανέλθω με σαμπλάκι! Επιτέλους κάποιος το βρήκε!!Αργησα λιγο... Είναι πολύ ενδιαφέρον, ψάξ'το!
AFANIS_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 μμμ...επειδή το ξεχάσαμε αυτό το παιχνιδάκι...δίνω-ελπίζω- νέα πνοή....με ένα ακόμη αγαπημένο....άντε να μαζευτεί η παλιοπαρέα ξανά.... ---------------εδω------------
AFANIS_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 let's help.... λάτινογενές και....ο τίτλος του θα μπορούσε να είναι και ένα "έργο τέχνης"....
Cristina Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Όταν πήγα να το ακούσω ήταν κάτω το esnips... «Mango - Come Mona Lisa» Πόσο πολύ μου αρέσει αυτό το τραγούδι...
AFANIS_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 ...και εμένα μου αρέσει που κάποιος(α) απάντησε....αν και το περίμενα αυτό απο εσένα....λοιπόν...καλί (ελπίζω) συνέχεια....
Cristina Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Ας πάμε σε κάτι εύκολο και πολύ ωραίο επίσης... http://briefcase.pathfinder.gr/download/585913
Cristina Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Κι εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου... Συνεχίζεις...
slipknot Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Χεχε...δεν ξέρω πώς να ανεβάσω απόσπασμα από κομμάτι:oops::oops:.Άμα είναι δεν βάζει κάποιος άλλος μέχρι να βρω τον τρόπο???(Μάλλον βιάστηκα να απαντήσω ε ???) Edit:Οκ βρήκα,σε λιγάκι ανεβάζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.