Cristina Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Το τραγούδι δεν το ξέρω, αλλά απο όσο ξέρω τις μουσικές σου προτιμήσεις Χριστινιώ μάλλον σού θύμισε ''Τα Χρώματα της Ίριδος'' του Σπανουδάκη... Εμένα τουλάχιστον αυτό μου θύμισε... Να σε φιλήηηησω!!! Μ' έσωσες!!! Αν και νομίζω πως δεν μου θύμησε ακριβώς αυτό (μοιάζει όμως, πράγματι, πάρα πολύ!) νομίζω πως έψαχνα το «1985» των Paul McCartney & Wings. (Μια παλιά αναζήτηση...) Oof! Να 'σαι καλά! Ω ναι(spooky) PS. Το όνομα του συγκροτήματος που ψάχνετε είναι κάπως... αηδιαστικό. Spooky δε λες τίποτα! Αηδιαστικό, ε; Μμμμ... Soil;
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Το συγκρότημα είναι από τη Νέα Ζηλανδία, εγκατεστημένο στο UK Δεν είναι πάρα μα πάρα πολύ γνωστό, αλλά το συγκεκριμένο άλμπουμ τους πήρε πολύ καλές κριτικές.
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Να δώσω hintάρα; To όνομα του συγκροτήματος μοιάζει πολύ με την περιοχή της Cristina Έκανα και ένα λαθάκι: Το όνομα του album είναι λιγάκι αηδιαστικό, όχι του συγκροτήματος...
Cristina Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Για περάστε... «Cockney Rebel - Hideaway» Μόνο να ήξερες τί μου έκανες...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Καλημέρα, επειδη ήταν αδύνατο να διαβάσω όλες τις σελίδες ελπίζω να μην παίρνω τη σειρά κάποιου.Φαντάζομαι οτι δεν υπάρχει περιορισμός στο είδος του τραγουδιού σωστα????anyways... give it a try....
tzafarela Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Οποιος βρισκει το τραγουδι συνεχιζει με δικο του και οποιος το βρει συνεχιζει με δικο του και....so on!!! Τωρα ας πουμε ειναι η σειρα της Cristina να συνεχισει!Αλλα μπορει και να σου παραχωρησει τη θεση της mιας και εχεις ηδη βαλει!
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Ok τοτε....sorry...θεωρείστε άκυρο το post ή σβήστε το no prob....
nick833 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 «Cockney Rebel - Hideaway» Μόνο να ήξερες τί μου έκανες... Τι έκανα πάλι; Είμαι αθώος σας λέω Αυτός ο Steve Harley και οι Cockney Rebel τα κάνουν όλα Συνεχίζεις Χριστίνα
Cristina Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Τι έκανα πάλι; Είμαι αθώος σας λέω Αυτός ο Steve Harley και οι Cockney Rebel τα κάνουν όλα Συνεχίζεις Χριστίνα hahaha Που λες... Με τίποτα δεν μπορούσα να θυμηθώ τον τίτλο, αλλα θυμόμουν την κασέτα στην οποία το είχα (την είχα λιώσει πριν από 13-14 χρόνια) και έψαξα όλο το σπίτι για να τη βρω και να δω τον τίτλο... Ας πάμε σε κάτι που ίσως να είναι λιγάκι δύσκολο. Ελπίζω να είναι λιγότερο δύσκολο από όσο υποθέτω... http://briefcase.pathfinder.gr/download/582705 gtrifidis, καλώς μας ήρθες! Ελπίζω να το βρεις εσύ για να συνεχίσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.