tzafarela Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Αληθεια???shame shame on me!! Η βλακεια του αρχαριου.... Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι...Σε μενα το εμφανιζει μια χαρα και στην προεπισκοπηση...Σορυ...Αν ειναι ας βαλει αλλος...Αλλα κατσε να προσπαθησω αλλη μια....Εδωωωω.. http://briefcase.pathfinder.gr/file/tzafarela/50332/579777 Aν και παλι τσου ε τι να πω!!!
Sellers Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Πάλι τα ίδια. Παίζει να έχω και εγώ πρόβλημα. Περίμενε να δούμε να κάποιος άλλος θα μπορέσει... Αν δεν βαριέσαι δοκίμασε να το ανεβάσεις και εδώ...
tzafarela Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Για να δουμε...http://www.sendspace.com/file/78iesn
Sellers Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Εντάξει τώρα. Μάλλον το ξέρω αν και ειναι τόσο κοινή μελωδία που θα μπορούσε να'ναι οποιοδήποτε...
Cristina Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 «Pain Of Salvation - Second Love» Τραγουδάρα...
Harkon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 εοεοεοοεεοοε που χαθηκες εσυ καλε Cristina? Sellers, ντροπή ρε μπρο, κ εχθες μου λεγες για δαύτους!
Sellers Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 εοεοεοοεεοοεπου χαθηκες εσυ καλε Cristina? Sellers, ντροπή ρε μπρο, κ εχθες μου λεγες για δαύτους! :sad::sad::sad: Δεν έχω λόγια... Πάω να κλάψω μόνος στην γωνιά μου...
tzafarela Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 «Pain Of Salvation - Second Love» Τραγουδάρα... Aaaaaaaaaaaand we have a winner!Clap clap!! Κι ελεγα δεν θα μπει η Cristina να το βρει??? Τραγουδαρα δε λες τιποτις.... Neeext!!
Cristina Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 εοεοεοοεεοοεπου χαθηκες εσυ καλε Cristina? Εν τσέλω... Aaaaaaaaaaaand we have a winner!Clap clap!!Κι ελεγα δεν θα μπει η Cristina να το βρει??? Τραγουδαρα δε λες τιποτις.... Neeext!! Έεεεελα... Υπερβολές... Ας πάμε σε κάτι μάλλον δύσκολο, αλλά προσωπικά πολύ αγαπημένο... http://briefcase.pathfinder.gr/download/581588
Harkon Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 σαν να κλεβω εκκλησία νιωθω μιας και το εχω λιωσει τελευταια.... Dawn of Solace - Dead air απλα υποκλιση στο κομματι... επισης επειδη ειμαι εις τας δουλειας αν μπορει να βαλει κανεις αλλος κομματακι πλιζ...
Cristina Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 σαν να κλεβω εκκλησία νιωθω μιας και το εχω λιωσει τελευταια.... Dawn of Solace - Dead air απλα υποκλιση στο κομματι... επισης επειδη ειμαι εις τας δουλειας αν μπορει να βαλει κανεις αλλος κομματακι πλιζ... hahahahaha Αυτό είναι φυσικά το τραγούδι... Το απίστευτο αυτό τραγούδι! Όοοοολο το album είναι τέεεεελειο!
Strategos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 hahahahaha Αυτό είναι φυσικά το τραγούδι... Το απίστευτο αυτό τραγούδι! Όοοοολο το album είναι τέεεεελειο! offtopic: Συγνωμη κιολας αλλα γιατι παντα στα ποστς σου χρησιμοποιεις emoticons του mplampla και οχι του insomnia? :roll:
Sellers Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Τι έγινε ρε Μπρο ακόμα να γυρίσεις απο την δουλειά??? Άντε βάλε να βρούμε ποιο τραγούδι των Anathema θα βάλεις... :grin::grin::grin:
Cristina Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 offtopic: Συγνωμη κιολας αλλα γιατι παντα στα ποστς σου χρησιμοποιεις emoticons του mplampla και οχι του insomnia? :roll: Προς τί αυτή η απορία; Τα smilies αυτά δεν είναι του mplampla.gr, απλώς είναι ανεβασμένα εκεί για να τα χρησιμοποιώ όπου θέλω, ας πούμε σε fora, σε mails, κλπ. Harkon, να περιμένουμε sample σου;
Sellers Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Άντε κλέβω την σειρά του Μπρο μιας και που δεν παρεξηγεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.