Cristina Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Neeeeeext! http://briefcase.pathfinder.gr/download/580381
Harkon Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Lightning Seeds - Lucky You oeoeeoeeeo ας βάλει ομως αλλος γιατι ειμαι στη δουλεια κ δεν παιζει τωρα
NoNuclearPower Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 άρχισαν τα όργανα για να τσοντάρω και εγώ τον οβολό μου χεχεχε..
Cristina Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Aaah! Τί βάζετε σήμερις; Michael Jackson - Leave Me Alone Από το θεϊκό «BAD»!
NoNuclearPower Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 χεχε.. να'το, έχει μέρες να το δω το'ξερα πως εσύ θα το προλάβαινες πάαααμεεεεε ps: καλή ιδέα το blogmusic, μόλις έκανα εγγραφή. danken
Cristina Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 hahahaha Μα έχω δηλώσει Michael Jackson fan; Δεν το θυμάμαι... Είναι πολύ βολικό το blogmusik.net! Έχω κάνει κάτι λιστούλες και όποτε βαριέμαι να ψάχνω CDs ή να ψάχνω mp3, ακού από εκεί. Το επόμενο ελπίζω να είναι εύκολο για τους πιο πολλούς του παιχνιδιού, αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη... Είναι κομματάρα όμως! http://briefcase.pathfinder.gr/download/580406
NoNuclearPower Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 υπάρχει λάτρης των 80ς που να μην είναι φαν του -τότε- Michael Jackson ? το κομματάκι χτυπά κάποια καμπανάκια, αλλά τίποτε ξεκάθαρα... χχχμμμ...
republican Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Βρε Χριστινάκι δε δίνεις κανα hint, γιατί σαν να έχει κολλήσει η υπόθεση!!:-P
Cristina Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Ας δώσω λοιπόν... Είναι Νορβηγοί από τη Νορβηγία. Έχουν διασκευάσει κάποια στιγμή και Metallica. Το τραγούδι αυτό είναι του 1999 και αν όχι το πιο γνωστό τους είναι ένα από αυτά.
AFANIS_ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 το search μου...με οδηγεί σε.... APOPTYGMA BERZERK - ECLIPSE ....E?
robas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Ας το απαντήσω εγώ γιατί το βλέπω δύσκολο γι αυτούς που παίζουν πλέον στο παιχνίδι. Apoptygma Berzerk - Eclipse Και κάτι ακόμα, είναι από τα γνωστά τους κομμάτια και έχει κυκλοφορήσει και σε single οπότε δε θεωρώ ότι ήταν δύσκολο! Edit: Με πρόλαβε ο από πάνω. Συνεχίζεις εσύ λοιπόν.
AFANIS_ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Robas....στο τσακ ε???? λοιπόν....για να δούμε....βάζω κάτι σχετικά δύσκολο...εκτός συναγωνισμού θα δώσω και hint ταυτόχρονα....γερμανικό συγκρότημα που είχε καταφέρει να εκτοπίσει σε κάποια chart το "Ι'll be missing you" απο P. Duddy την εποχή που μεσουρανούσε....info....δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα επίσημα... Kαι αυτό είναι το διαγωνιστικό sample.... (χωρίς hint yet.... )
Cristina Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 το search μου...με οδηγεί σε.... APOPTYGMA BERZERK - ECLIPSE ....E? Ας το απαντήσω εγώ γιατί το βλέπω δύσκολο γι αυτούς που παίζουν πλέον στο παιχνίδι. Apoptygma Berzerk - Eclipse Και κάτι ακόμα, είναι από τα γνωστά τους κομμάτια και έχει κυκλοφορήσει και σε single οπότε δε θεωρώ ότι ήταν δύσκολο! Edit: Με πρόλαβε ο από πάνω. Συνεχίζεις εσύ λοιπόν. Μπράβο και στους δυο! Απίστευτο κομματάκι! Το άκουσα χτες τυχαία σε ένα ξεχασμένο mp3 CDάκι με Diary Of Dreams, VNV Nation, Bella Morte, Icon Of Coil, :Wumpscut:, κλπ, και χάρηκα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.