Cristina Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Πάμε Αλλού Loreena MacKennitt - Marrakesh Night Market
AFANIS_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Loreena MacKennitt - Marrakesh Night Market Και άν είναι η Καλλιόπη Βέτα???? :-D
NoNuclearPower Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 χριστινιώ όποτε είναι η σειρά σου θες τεμενάδες για να βάλεις κομματάκι. (η MacKennitt δεν είναι; )
Cristina Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Σ'ευχαριστώ πολύ Cristina, Πραγματικά σε ευχαριστώ πάρα πολύ Για το δικό μου ξεκίνημα θα βάλω ένα τραγούδι από τα αγαπημένα μου. http://www.esnips.com/doc/f9227c15-f74b-4741-9800-619205ae4b31/Sample1 Αααχ... Πόσο σε καταλαβαίνω... να βάλει κάποιος απο εσάς γιατί είναι η πρώτη φορά που παίζω και 1) επειδή δεν έχω εξοικιωθεί με την λειτουργία και δεν ξέρω που να σηκώνω κομμάτια 2) επειδή θα την πέσω σε λίγο και ξαναβάζω όταν ξαναβρω με το καλό. Καλώς μας ήρθες... Τα πράγματα είναι απλά εδώ στο παιχνίδι! Αν έχεις κάποια απορία ή δυσκολία, στείλε μου pm! Και άν είναι η Καλλιόπη Βέτα???? :-D Και αν είναι η Καλλιόπη Βέτα, αγνοήστε το sample. http://briefcase.pathfinder.gr/download/579492
nick833 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 και η Καλλιόπη να ήταν, σιγά που θα αγνοήσουμε ένα τέτοιο σαμπλ. Γνωστό και πολύ ωραίο τραγούδι, θα το θυμηθώ που θα πάει !
Harkon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 είναι από αυτά που όλοι ξέρουμε αλλά όταν πάμε στον τίτλο.. μαύρα μεσάνυχτα! σε ευχαριστώ Cristina άμα ξαναβρω μπορεί να σε ενοχλήσω για κανά τιπ!
Mixalakis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 http://briefcase.pathfinder.gr/download/579492 Άς το πω εγώ γιατί δε βλέπω να το βρίσκει κανείς... 'Amii Stewart - It's Fantasy'
Cristina Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Και πάνω που ερχόμουν να δώσω hint. Αντικειμενικά, δεν πιστεύω πως ήταν δύσκολο. Έχει αφήσει και εποχή από τη διαφήμιση του Campari (εκείνη με το slogan «Campari It's Fantasy»).
Mixalakis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Πάμε σε κάτι που θυμίζει περασμένα καλοκαίρια...
Cristina Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Aaaah... Θέλω... Γιατί να περνάνε έτσι αυτά τα χρόνια ρε γμτ; Tori Amos - Professional Widow
Ticket Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 :( Ένα ακόμα πολυαγαπημένο http://www.esnips.com/doc/d271f2a1-ae62-4481-ad06-6d995bd74a83/Sample2 :cry:
Mixalakis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Aaaah... Θέλω... Γιατί να περνάνε έτσι αυτά τα χρόνια ρε γμτ; Tori Amos - Professional Widow Περνάνε, έρχονται νέα, μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε, αλλάζουμε γούστα αλλά οι αναμνήσεις αναμνήσεις.... Συνεχίζεις.
AFANIS_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 cristina , επειδή θεωρώ πως ο/η ticket δέν γνωρίζει ακριβώς τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού....θα βάλεις κάτι εσύ...ή...παραχωρείς την σειρά σου.... αν ναι....τοτε Ticket... δώσε κανένα help...γιατί ....
Cristina Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Περνάνε, έρχονται νέα, μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε, αλλάζουμε γούστα αλλά οι αναμνήσεις αναμνήσεις.... Συνεχίζεις. Αυτές οι αναμνήσεις... cristina ,επειδή θεωρώ πως ο/η ticket δέν γνωρίζει ακριβώς τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού....θα βάλεις κάτι εσύ...ή...παραχωρείς την σειρά σου.... αν ναι....τοτε Ticket... δώσε κανένα help...γιατί .... ΟΚ, ας συνεχίσουμε με του Ticket.
Ticket Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 cristina ,επειδή θεωρώ πως ο/η ticket δέν γνωρίζει ακριβώς τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού....θα βάλεις κάτι εσύ...ή...παραχωρείς την σειρά σου.... αν ναι....τοτε Ticket... δώσε κανένα help...γιατί .... Είμαι καινούργια στο παιχνίδι και μάλλον δεν ξέρω και πολύ καλά το παιχνίδι Δίνω βοήθεια μήπως μπορέσω και επανορθώσω Γλώσσα : Ελληνικό Είδος : Έντεχνο (Κόβω Φλέβες) Χρονολογία : 2007 (Φρέσκο Φρέσκο) Διάθεση : Αισιοαπαισιόδοξη Κορύφωση : Ο ήχος της λύρας (Άψογη) Θέμα : Θάλασσα-Ζωή-Μοναξία (Δύσκολο) Ερμηνευτής : Μα_ _ _ ης Λει_ _ _ ης Συνθέτης : Ν_ _ _ ς Ζου_ _ _ _ ης (Δικό του το CD) Τι λέτε? Βοήθησα καθόλου?? Συγνώμη αν χάλασα το παιχνίδι ή αν δεν κατάλαβα κάτι σωστά ελπίζω να μην χαλάσα την ροή του παιχνιδιού :oops:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.