Ticket Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Cristina Μεγάλη ζημία μου έκανες Έχω σπάσει το κεφάλι μου να το βρω μέρες τώρα
Cristina Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Aaaah... Το είχα ξεχάσει πως έπαιζε δικό μου sample... Επιτέλους σε κάποιον θύμισε κάτι... Εμένα είχε στοιχειώσει τα παιδικά μου χρόνια αυτό το κομμάτι. Ακουγόταν σε μια εκπομπή στην κρατική τηλεόραση και όποτε έβλεπα το σήμα της εκπομπής και άκουγα αυτό το κομμάτι, φοβόμουν! Πάαααρα πολύ! Πράγματι είναι Vangelis και η εκπομπή είναι το «Παρασκήνιο». Αν δεν βρεθεί σε λίγες ώρες, θα το δώσω, εκτός και αν θέλετε χρόνο.
Ticket Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Εμένα να δεις τι έχει στοιχειώσει αυτό το κομμάτι Το ξέρω ότι είναι Vangelis αλλά ακόμα σπάω το κεφάλι μου... Είναι απαράδεκτο να μην το θυμήθώ γιατί το στοίχειωμα είναι μεγάλο. Θα κάνω υπομονή λίγες ώρες ακόμα
Cristina Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ΟΚ... Για να πάρει τέλος το βασανιστήριο σου, ο τίτλος του κομματιού είναι «Apocalypse Des Animaux». Νόμιζα πως πιο πολλοί θα το θυμόντουσαν και δεν θα κολλούσε το game... Klaps... Αν θέλεις, μπορείς να συνεχίσεις εσύ με ένα δικό σου sample.
Ticket Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Σ'ευχαριστώ πολύ Cristina, Πραγματικά σε ευχαριστώ πάρα πολύ Για το δικό μου ξεκίνημα θα βάλω ένα τραγούδι από τα αγαπημένα μου. http://www.esnips.com/doc/f9227c15-f74b-4741-9800-619205ae4b31/Sample1
Harkon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 κάτι απο ξύλινα σπαθιά μου θυμίζει που λέει "άσε τη βροχή να λιώνει" ή βλακεία είπα;
Ticket Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Πολύ σωστά Harkon Αλλά ο τίτλος δεν είναι " Άσε την ζωή να λιώνει" είναι "Ο Βράχος"
NoNuclearPower Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 ωωω! τεράστια κομματάρα! όντως, είναι ο "Βράχος" των Σπαθιών κ σκυτάλη στον Harkon
Harkon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 να βάλει κάποιος απο εσάς γιατί είναι η πρώτη φορά που παίζω και 1) επειδή δεν έχω εξοικιωθεί με την λειτουργία και δεν ξέρω που να σηκώνω κομμάτια 2) επειδή θα την πέσω σε λίγο και ξαναβάζω όταν ξαναβρω με το καλό.
NoNuclearPower Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 ωραίος! έχω να το ακούσω χρόοονια Babe Ruth - The Mexican
nick833 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Σωστός και γρήγορος ! Το δικό σου.... Danzig - Mother
NoNuclearPower Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 χεχεχε ανταποδίδω τους επιθετικούς προσδιορισμούς. σειρά σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.