PaNtErAz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Θα τον έκοβα πως είναι Enya και μάλιστα πως μοιάζει απίστευτα με το Storms in Africa αλλά ρε γαμώτο κάτι δεν μου κολλάει...
Mixalakis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μεγάλο συγκρότημα της δεκαετίας του 80' που έχει ένα εντελώς ιδιαίτερο μουσικό ύφος... Το group αυτό ανήκει χρονικά σε εκείνη την ομάδα των συγκροτημάτων που ξεπήδησαν μετά την έκρηξη του punk, και που άλλαξε την πορεία του ροκ με τον πρωτοποριακό τους ήχο.... Και όλα αυτά εντεταγμένοι σε μια ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία....(με μεγάλα γκρούπ στο δυναμικό της...) Πρόκειται για γκρούπ με μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ-ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ γυναικεία φωνή η οποία μπορεί να μην βγάζεις χριστό απο στίχους εντούτοις την χρησιμοποιεί λες και είναι μουσικό όργανο....
PaNtErAz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Το βλέπω να θάβετε το θέμα μετά από αυτό το τραγούδι που έβαλες!
InlandEmpire Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Cocteau twins - Blue bell knoll. PaNtErAz, βάλε εσύ το επόμενο ρε αδερφέ γιατί είμαι ψόφιος στην κούραση απόψε.
PaNtErAz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Cocteau twins - Blue bell knoll. PaNtErAz, βάλε εσύ το επόμενο ρε αδερφέ γιατί είμαι ψόφιος στην κούραση απόψε. Α καλά Δεν θα το έβρισκα ποτέ! Βάλε βρε αύριο μην μασάς. Σειρά σου είναι.
Cristina Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Τί έβαλες... Γιώργος Νταλάρας - Κάπου Νυχτώνει...
NoNuclearPower Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 ωπ! καλώστην! βάζουμε μέσα μέσα κανα τέτοιο να ξεμυτάς και συ να δούμε αν υπάρχεις πέρα απ'την πλάκα, αγαπημένο κομμάτι (Κουγιουμτζής γαρ) του φάδερ (όπως και όλο το "Να'τανε το '21") και του υιού κατά συνέπεια. Του ακατανόμαστου του έλαχαν διαμαντάρες στα νιάτα του η αλήθεια. Για βάλε να δούμε
Cristina Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Κουγιουμτζής... Τί να πει κανείς γι αυτόν τον άνθρωπο... Ό,τι έχει γράψει είναι ένα κι ένα... Για πάμε παρακάτω... http://briefcase.pathfinder.gr/download/578803 Και οι αναμνήσεις ξυπνούν...
NoNuclearPower Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 yianno/vangelo...κάτι πάει να πει.... χμμμ...
Cristina Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Καλά το πας... Μα δεν θυμίζει σε κανέναν, τίποτα..;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.