Cristina Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Hehe! Να πω την αλήθεια, εμένα μου αρέσει αρκετά και της Τάμτα. Είναι πολύ γλυκό, χαρούμενο και καλοκαιρινό τραγουδάκι... Ακριβώς ό,τι χρειάζομαι τώρα...
republican Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δε μου λες, μιας και βλέπω διάθεση, να βάλω εγώ ένα που έχω πρόχειρο, που το θυμήθηκα σήμερα εκεί που καθόμουνα και διάβαζα και άρχισα να το ψάχνω και τέλος πάντων, είμαι περίεργος να δω ποιος άλλος το θυμάται??? Ε???
Cristina Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Στέφανος Κορκολής - Με Το Σημάδι Του Σκορπιού
republican Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Χε, χε, χε, γρήγορη είσαι!! Κορυφαίο κομματάκι (τουλάχιστον εκείνη την εποχή είχα φάει κόλλημα)!! Άντε, περιμένουμε το επόμενο από το Μιχάλη!
Cristina Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Ναι... Πολύ ωραίο! Εμένα ακόμη μου αρέσει πάντως... Και μου θυμίζει απίστευτα όμορφα πράγματα... Ένα καλοκαίρι ολόκληρο, μέσα σε studio και ατελείωτες ώρες ραδιοφωνικών εκπομπών... Ααααααααχ...
republican Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Καλά και εμένα μ'αρέσει ακόμη!! Αλήθεια, επιτρέπεται να ρωτήσω που έκανες εκπομπές? (αχχχχ ζηλεύω)
Cristina Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Καλά και εμένα μ'αρέσει ακόμη!! Αλήθεια, επιτρέπεται να ρωτήσω που έκανες εκπομπές? (αχχχχ ζηλεύω) Σε επαρχιακό ραδιόφωνο.
Mixalakis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Άς βοηθήσω λιγάκι προτού πάω να κάνω νάνι... Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα απο τα μεγαλύτερα γκρούπ όλων των εποχών.... Στιγμάτισε έντονα μεγάλο μερίδιο της γενιάς των 80's, μιας και στην 25ετή πορεία του ταξίδεψε και άγγιξε διάφορες μουσικές τάσεις απο την ψυχεδέλεια και την ποπ μέχρι τo dark gothic, το ροκ και φυσικά το punk... Και όλα αυτά απο μία σκοτεινή-μελαγχολική-εκκεντρική τραγουδιστική φιγούρα...
Mixalakis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μπράβο ρε θηρίο... Συνέχισε!!! (θα μείνω ξύπνιος λιγάκι ακόμα να ακούσω και το sample σου... )
republican Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Thanks Μιχάλη!! Για τη συνέχεια, θα πάμε περίπου μία 10ετία αργότερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.