Cristina Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Ελπίζω να μην περιμένεις επιβεβαίωση για να βάλεις sample... Εννοείται πως η απάντησή σου είναι σωστή.
Mixalakis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Sorry for the delay.... Πάμε σε μια φετινή κομματάρα....
republican Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Πράγματι κομματάρα Μιχάλη!!! Arcade Fire - No cars go
Mixalakis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Και μόλις ετοιμαζόμουνα να έδινα βοήθεια... Με έβγαλες απο το κόπο...
republican Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Για να συνεχίσουμε λοιπόν με άλλη μια φετινή κομματάρα!!
Mixalakis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Απο τα πολύ αγαπημένα μου.... Matisse ft. Δήμητρα Γαλάνη - Gas ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ άλμπουμ...
republican Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα!! Από τα καλύτερα που έχουμε ακούσει ever από ελληνικό συγκρότημα...
Mixalakis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Χαίρομαι πολύ φίλε/η republican που σε τόσο δύσκολες για τη μουσική μέρες υπάρχει ακόμη κοινό που διψά για καλή μουσική, που γουστάρει να ψάχνει και να ανακαλύπτει τόσο όμορφα κομμάτια.... Επανέρχομαι με sample...
Mixalakis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Καταρχήν μια επισήμανση... Εμμέσως πλήν σαφώς σε όλα τα sample που βάζω πάντα υπάρχει βοήθεια και δεν είναι άλλη απο την ημερομηνία... Το συγκεκριμένο απόσπασμα... είναι κομμένο απο τη μέση του κομματιού... Φυσικά πρόκειται για τραγούδι-ΕΠΟΣ... Good Luck Folks...
NoNuclearPower Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 γ@μώτο, δεν πρόλαβα τους matisse. ο δίσκος τους μαζι με αυτό των monitor είναι τα καλύτερα πράγματα που κυκλοφορησαν φέτος εν ελλάδι. ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΔΙΣΚΑΡΕΣΣΣ!!!! Μιχαλιώ το κομμάτι ακούγεται γαμ@το, hardrockίζει σε κλασσικά πλαίσια, αλλά έχει...συγκεκριμμένο ήχο που λογικά πρέπει να δίνει την ταυτότητα των δημιουργών. προς το παρόν δεν πάει πουθενα το μυαλό..
Mixalakis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Ας το φωτογραφίσω λιγάκι πλάγια... 2 μέλη απο αυτό το γκρούπ κάνανε καριέρα παγκόσμιας εμβέλειας... Ο ένας στηριγμένος στην βοήθεια των πλήκτρων συνέθεσε μουσικά αριστουργήματα που του χάρισαν ακόμα και Όσκαρ μουσικής... Ο δε άλλος απογειώθηκε με τη φωνή του στα γλυκανάλατα σαλόνια της pop των 70's...
republican Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Χαίρομαι πολύ φίλε/η republican που σε τόσο δύσκολες για τη μουσική μέρες υπάρχει ακόμη κοινό που διψά για καλή μουσική, που γουστάρει να ψάχνει και να ανακαλύπτει τόσο όμορφα κομμάτια.... Επανέρχομαι με sample... Φίλος, Μιχάλη... Την αγαπάμε τη μουσική φίλε, ό,τι σκ@τα κι αν μας σερβίρουν, πάντα θα ψάχνουμε να βρούμε αυτά τα κομμάτια που είναι φτιαγμένα από την ίδια αγάπη για τη μουσική... Τώρα, για το κομμάτι που ψάχνουμε, κι εμένα το μυαλό μου δεν πάει κάπου συγκεκριμένα (αν και από φαίνεται αξίζει να το ψάξω...)
Cristina Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μάλλον πρόκειται για τους Aphrodite's Child. Τα hints εκεί με παραπέμπουν (Β. Παπαθανασίου / Ν. Ρούσος). Το τραγούδι το πιο πιθανό είναι να μην το ξέρω και δεν είμαι σε mood για να το ψάξω...
Mixalakis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μπράβο Χριστίνα μου... Aphrodite's Child είναι... Κομμάτι σε περίπτωση που έφτιαξε το mood σου, μέσα απο το άλμπουμ '666'...(φτου-φτου) Ότι καλύτερο εξήγαγε μουσικά αυτή εδώ η χώρα...(Πιστεύω να συμφωνείς...) Καλημέρα.
Cristina Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Το album το βρήκα και χτες και είναι πάαααρα πολλά τα τραγούδια και δυστυχώς δεν τα έχω πρόχειρα για να τα ψάξω. Αν το ξέρει κάποιος ας συνεχίσει. Για το ότι είναι ό,τι καλύτερο εξήγαγε η χώρα μας τότε, από πλευράς φήμης, σίγουρα. Από μουσικής πλευράς δεν θα εκφέρω γνώμη για το συγκρότημα, γιατί πέρα από μερικές ακροάσεις των τραγουδιών τους και που δεν με ενθουσίασαν όταν τα άκουσα (για την ακρίβεια με κούρασαν), δεν έχω άλλη σχέση. Σε αντίθεση με τα τραγούδια και τις συνθέσεις και των δύο σε προσωπικές δουλειές τους. Μου αρέσουν και οι δύο με τη ζυγαριά να κλίνει προς στον Βαγγέλη Παπαθανασίου που έχει συνθέσει ΤΙΣ μελωδίες. Ασύλληπτα μπροστά για την εποχή του ο άνθρωπος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.