nick833 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Το 85 έκαναν την μεγαλύτερη επιτυχία τους με ένα τραγούδι, επίσης ροκ μπαλάντα! Άντε να το πάρει το ποτάμι; Και εγώ που νόμισα ότι έβαλα εύκολο, ο δόλιος
Sellers Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Next... (Αν βάλει ο Μιχαλάκης συνεχίζουμε με το δικό του...)
Sellers Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Κορυφαίο, ψιλοprogresive γκρουπάκι με 4 cd στο ενεργητικό τους το τελευταίο δε που βγήκε το 96 μαμεί και δέρνει. Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι απο το πρώτο τους cd που βγήκε το 90. Το φλάουτο που ακούτε το παίζει ο τραγουδιστής του οποίου δάσκαλος ήταν ο Ian Anderson για αυτό και του αφιέρωσε το συγκεκριμένο κομμάτι.
Sellers Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Άντε πολύ το κούρασα. Psychotic Waltz - I remember Ας βάλει κάποιος άλλος...
NoNuclearPower Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 δε βλέπω κίνηση.. για να δούμε αυτό το τραγουδάκι ποιός θα το θυμάται
republican Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Αν ακούω καλά Γιάννης Σαββιδάκης - Με το ραβδί του Μωυσή ??? Που στο καλό το θυμήθηκες?
republican Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Αν και θα ήθελα επιβεβαίωση για το προηγούμενο (σωστός πρέπει να είμαι πάντως), ρίχνω και το επόμενο για να συνεχίζουμε!!!
NoNuclearPower Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 σωστός είσαι από τα all-time αγαπημένα. ποοοολύ καλό κομμάτι. το δικό σου σα να το ξέρω. να το έχω δεν παίζει, αλλά πιθανότατα το ξανάκουσα. είναι και η χριστίνα (που ξεπαστρέβει τα "μεταλλοφωνίζοντα") εξαφανισμένη αυτές τις μέρες να βρεθεί με την 1η ..
republican Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Επ, εδώ είσαι τελικά! Ήξερα ότι είχα δίκιο, μου άρεσε κι εμένα τότε (κάπου 98-99 δεν είναι?). Για το δικό μου, θα ψιλοδυσκολευτώ με τα Hints, γιατί είναι εκτός του βασικού πεδίου μου, αλλά είναι πολύ ωραίο τραγούδι. Απ'οτι ξέρω πρόκειται για συγκρότημα μεταξύ hardcore punk και metal, το τραγούδι είναι από τα 80ς, αλλά υπάρχουν μέχρι και σήμερα. Αυτά για αρχή, θα περιμένω τους υπόλοιπους (και βασικά τη Χριστίνα)!
NoNuclearPower Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 έτσι, έτσι (ο Μωυσής πρέπει να'ναι όπως το'πες, 98-99)
nick833 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Αν και θα ήθελα επιβεβαίωση για το προηγούμενο (σωστός πρέπει να είμαι πάντως), ρίχνω και το επόμενο για να συνεχίζουμε!!! Πήγαμε και στο 1988 ε; Το θέμα πήρε ροκ χρώμα και δεν μπορούσα ν' αντισταθώ.. Suicidal Tendencies - How Will I Laugh Tomorrow
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.