Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σωστός είσαι.

(κάπου εδώ να πω, για να δικαιολογηθώ, ότι το Γιωργάκη δεν το πάω με καμία δύναμη, αλλά έχει πει -είναι η αλήθεια- κάτι δεκαετίες/εικοσαετίες πριν κορυφαία κομμάτια, όπως το συγκεκριμμένο)

το δικό σου δεν το ξέρω, είναι από αυτά τα samples που τους θυμίζουν όλους και κανέναν. γιαα καθοδήγησε να δούμε

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου.

Απλά να προσθέσω ότι αν κοιτούσαμε κάθε φορά τον τραγουδιστή και όχι τα τραγούδια θα έπρεπε να σταματήσουνε μα ακούμε πολλά πράγματα... (Νταλάρας - Σπανουδάκης - U2 μερικά παραδείγματα)

Στο θέμα μας τώρα... Το ξερα ότι είναι sample που μοιάζει με πολλά πράγματα για αυτό και άφησα μισό λεπτό να παίξει. Το συγκρότημα είναι απο την Αγγλία, θεωρείτε κλασικό (αν και όχι με τόσο μεγάλη φήμη όπως τα υπόλοιπα κλασικά) και το τραγούδι βρίσκεται σε ένα cd που απο τους φαν τους θεωρείτε το καλύτερο και όντως είναι ''must have'' και κυκλοφόρησε το 1972. Σαν trivia αν και δεν ορκίζομαι τίποτα λένε ότι ήταν αν όχι το πρώτο ίσως απο τα πρώτα συγκροτήματα που χρησιμοποίησαν δισολίες...

Edit1: Θα έβαζα και τους Metallica στην παρένθεση με τους άλλους, αλλά τους Metallica δεν τους ακούμε έτσι κι'αλλιώς...

Edit2: Μετά τους King Crimson, απο σένα περίμενα να το βρείς εύκολα αυτό...

Δημοσ.

Eλα.

απολογούμαι για την απουσία, αλλά έλειπα άουτ οφ τάουν και μόνο το πρώτο χιντ πέτυχα και δε με οδηγούσε κάπου.

τους Wishbone Ash ομολογώ δεν τους "δούλεψα" καθόλου, είδες ορισμένες φορές..

όσο για τα παρενθετικά σχόλια στα ονόματα που λες μπορούμε να προσθέσουμε εκατό και βάλε (ελληνικά κ ξένα ύδατα) με τα ίδια χαρακτηριστικά. Οι παλιοί και ακόμα συνεπείς είναι απειροελάχιστοι (σε αυτούς εγώ βάζω εννοείται τους U2, βγάλε την εξωσχολική δράση του bono, ακόμα μουσικά είναι συνεπέστατοι και ακμαίοι).

Αλλά στο θέμα μας, βάλτε κανα κομματάκι.

Δημοσ.

Είπαμε εύκολο, αλλά και 2" sample;; :)

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι Joy Division - Atmosphere, αλλά γιατί το όνομα του αρχείου είναι 1980.mp3, αφού το τραγούδι κυκλοφόρησε το 1988, απ'όσο διαβάζω;

Δημοσ.
Είπαμε εύκολο, αλλά και 2" sample;; :)

Ρε συ 19 sec είναι το sample...

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι Joy Division - Atmosphere,

Και πολύ καλά κάνεις και είσαι σίγουρος...

Αυτό είναι!!!:lol:

αλλά γιατί το όνομα του αρχείου είναι 1980.mp3, αφού το τραγούδι κυκλοφόρησε το 1988, απ'όσο διαβάζω;

Το κομμάτι κυκλοφόρησε σε single to 1980...;)

Συνεχίζεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...