Harkon Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 εκεί δεν πήγε άλλωστε ένας από τους συνιδρυτές των Tristania? (εντελώς τυχαία μόλις έκλεισα το video clip του Evenfall)
Cristina Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Ναι... Γι αυτό με εκνευρίζουν... Επειδή έφυγε και τους αντέγραψε... Καλά, δεν είναι άσχημοι φυσικά. Απλώς επειδή έχω αδυναμία στους Tristania (και στο Evenfall, πολύ μεγάλη...).
nick833 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Ε ναι Χριστίνα, σιγά που δεν θα το βρίσκατε και χωρίς την Νορβηγία, πεινούσα βλέπεις Πάντως οι Sirenia δείχνουν να παραμερίζουν όλο και περισσότερα στοιχεία από τους Tristania στους οποίους ανήκε ο βασικός συνθέτης της μπάντας Morten Veland. Κυρίως στο τέταρτο album τους το “ Nine Destinies And A Downfall”.
Cristina Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 http://briefcase.pathfinder.gr/download/575306 Και όποιος το βρει θα παρακαλούσα να μου πει τον τίτλο του album αν τον γνωρίζει...
Cristina Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Ε ναι Χριστίνα, σιγά που δεν θα το βρίσκατε και χωρίς την Νορβηγία, πεινούσα βλέπεις Πάντως οι Sirenia δείχνουν να παραμερίζουν όλο και περισσότερα στοιχεία από τους Tristania στους οποίους ανήκε ο βασικός συνθέτης της μπάντας Morten Veland. Κυρίως στο τέταρτο album τους το “ Nine Destinies And A Downfall”. Κατά τη γνώμη μου, δυστυχώς αυτό το album είχε πολύ έντονη τη γεύση εμπορικής δουλειάς. Το αποτέλεσμα ήταν συμπαθητικό και πράγματι με λιγότερα στοιχεία από Tristania, αλλά ο ήχος άρχισε να χάνει την προσωπικότητά του. Κοινώς, μια από τα ίδια. Τίποτα διαφορετικό από τις υπολοιπες μπάντες του κιλού...
republican Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 18 Καλοκαίρια Μετά - Αυγουστιάτικο φεγγάρι Πολύ ωραίο τραγουδάκι, μπράβο Χριστίνα!!! Μιας και ρωτάς, νομίζω ότι δεν έχει κυκλοφορήσει σε album, κάτι όμως έχει πάρει το αυτί μου για single.
Cristina Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 18 Καλοκαίρια Μετά - Αυγουστιάτικο φεγγάριΠολύ ωραίο τραγουδάκι, μπράβο Χριστίνα!!! Μιας και ρωτάς, νομίζω ότι δεν έχει κυκλοφορήσει σε album, κάτι όμως έχει πάρει το αυτί μου για single. Όντως πολύ ωραίο τραγουδάκι! Έχει βγει και album αλλά στο εξώφυλλό του δεν λέει τίτλο και δεν ξέρω τί να βάλω στα tags... Για να δούμε τί τραγουδάκι θα μας βάλεις...
republican Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Χμμμ. έχεις δίκιο!!! Μόλις έψαξα στο discobole.gr και βρήκα ότι το album τους έχει κυκλοφορήσει από Δεκέμβριο (!) και είναι ομότιτλο: http://www.discobole.gr/product.asp?pid=112846 Δεν έχω ακούσει άλλα τραγούδια τους, πάντως το "Αυγουστιάτικο φεγγάρι" είναι πολύ αγαπημένο! Λοιπόν κάτι έχω στο μυαλό μου για το επόμενο, θα είναι έτοιμο σε λίγο!
Cristina Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Eκ πρώτης ακροάσεως μου φάνηκε άγνωστο, αν και μάλλον ο ήχος κάτι μου θυμίζει απροσδιόριστα.
republican Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Θα δώσω λοιπόν τα πρώτα hints! Πρόκειται για σκανδιναβικό συγκρότημα, που κινείται κατά βάση σε indie electronic ήχους και αποτελείται από δύο αδέρφια (αδερφό και αδερφή). 4 albums στο ενεργητικό τους, μετά το 2000, το τραγούδι είναι από το 2ο. Σχετικά πρόσφατα η κοπελιά του group είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία με άλλο σκανδιναβικό συγκρότημα. Ακούω!!
NoNuclearPower Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 The Κnife - Rock Classics. Το συγκεκριμμένο δεν το θυμώμουνα, αλλά πριν καιρό σκεφτόμουν να βάλω εδώ το Pass this on
Sellers Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μιας που δεν είναι μέσα ο NoNuclearPower συνεχίζω χωρίς επιβεβαίωση στο επόμενο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.