Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σωστος!! μονο που το τραγουδι λεγεται "Right on, right on" και βγηκε το 2000 - ισως το 2001 να βγηκε η vocal version.

To tragoudi vghke ton aprilio tou 2001 apo Soma Recordings Ltd. to xerw giati exw to vinilio. To Sugkekrimeno tragoudi eixe titlo Silicone Soul - Right On! kai eixe stoixeia apo Curtis Mayfield - Right On For The Darkness. Me fwnhtika vghke sthn ellada to septemvrio epeita apo thn epityxia pou eixe to kalokairi...

No offence!

Mia paraklhsh mporei na valei kapoios allos giati den eimai spiti???

Ps.An entaxoume sto paixnidi kai alla eidh mousikhs pisteyw oti tha exei perissoterh epityxia!!!

Δημοσ.

Ps.An entaxoume sto paixnidi kai alla eidh mousikhs pisteyw oti tha exei perissoterh epityxia!!!

Μα δεν υπάρχει περιορισμός στα είδη... Ό' date='τι θέλει ο καθένας βάζει. :)

Προσπαθούμε βέβαια να μην βάζουμε κάτι πολύ ακραίο για να τπάρχει περίπτωση να βρεθεί. :)

Sample

Δημοσ.

claudio_21, ok - εγω απλως ειχα δει τα στοιχεια απο μια συλλογη και ταχα περασει στο tag. Aφου εχεις το βινυλιο δεν εχω λογο να μη το δεχτω. No offence taken. :D

Cris, ενδιαφερουσα επιλογη, αλλα...! :shock: (edit) το βρηκε ο Ed. :lol:

Δημοσ.
Plaid - Rakimou :)

as balei kapoios allos sample' date=' den exo kapoio proxeiro :)[/quote']

Για 2 άτομα ήμουν σίγουρη πως θα το έβρισκαν...

Το βρήκαν και οι 2... :roll:

Αυτό είναι... :D

Δημοσ.

Μόλις συνειδητοποίησα ότι έχουμε το ίδιο sample πάνω από τριάντα έξι ώρες... (τριάντα εννέα ώρες και δέκα πέντε λεπτά) :shock:

Πολύς χρόνος βρε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...