InlandEmpire Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Guns 'n' Roses - An't It Fun Κομματάρα όμως ε...
NoNuclearPower Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Σωστός ο InlandEmpire. Koμματάρα, να λέγεται! Δικό σου
Mixalakis Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Ρε φίλε καλώς όρισες στο παιχνίδι καταρχήν... Εδώ βάζουμε ξέρεις κομμάτια που τουλάχιστον να έχουνε κυκλοφορήσει επίσημα απο τον εκάστοτε καλλιτέχνη... Όχι σαν το 'Over The Hill' που έβαλες εσύ της όντως πολύ ταλαντούχας Ελληνίδας 'Monika' που έχει κυκλοφορήσει σε μια Demo Version... Εντούτοις πολύ όμορφο κομμάτι...
InlandEmpire Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Σε ευχαριστώ ρε φίλε για το καλωσόρισμα, αλλά σαν πολλά δεν λες; Βάλε τραγουδάκι και άσε τα λόγια.
Mixalakis Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Σε ευχαριστώ ρε φίλε για το καλωσόρισμα, αλλά σαν πολλά δεν λες; Βάλε τραγουδάκι και άσε τα λόγια. Όχι ρε... Δε βάζω. Και μάθε να είσαι ευγενικός... Σε προσταγές του 'στύλ' 'Βάλε τραγουδάκι και άσε τα λόγια' εγώ δε χαμπαριάζω... Ούτε στην είπα ούτε τέτοιες προθέσεις έχω... Ίσα-ίσα γουστάρω πελατεία στο παιχνίδι...... Θα μου παραχωρήσεις ευγενικά τη συνέχεια και μετά θα συνεχίσω...
InlandEmpire Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Όχι ρε... Δε βάζω. Και μάθε να είσαι ευγενικός... Σε προσταγές του 'στύλ' 'Βάλε τραγουδάκι και άσε τα λόγια' εγώ δε χαμπαριάζω... Ούτε στην είπα ούτε τέτοιες προθέσεις έχω... Ίσα-ίσα γουστάρω πελατεία στο παιχνίδι...... Θα μου παραχωρήσεις ευγενικά τη συνέχεια και μετά θα συνεχίσω... Φιλαράκο, άμα μάθεις ποτέ ΕΣΥ τι σημαίνει ευγένεια, έλα να μου την πεις, μέχρι τότε τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία και άμα σου αρέσει. Και σιγά μη σου κάτσουμε κιόλας για να βάλεις τραγούδι. Μπας και αυτό θες; Πολλά συμβαίνουν.
Creation Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Ρε φίλε καλώς όρισες στο παιχνίδι καταρχήν... Εδώ βάζουμε ξέρεις κομμάτια που τουλάχιστον να έχουνε κυκλοφορήσει επίσημα απο τον εκάστοτε καλλιτέχνη... Όχι σαν το 'Over The Hill' που έβαλες εσύ της όντως πολύ ταλαντούχας Ελληνίδας 'Monika' που έχει κυκλοφορήσει σε μια Demo Version... Εντούτοις πολύ όμορφο κομμάτι... Όχι ρε... Δε βάζω. Και μάθε να είσαι ευγενικός... Σε προσταγές του 'στύλ' 'Βάλε τραγουδάκι και άσε τα λόγια' εγώ δε χαμπαριάζω... Ούτε στην είπα ούτε τέτοιες προθέσεις έχω... Ίσα-ίσα γουστάρω πελατεία στο παιχνίδι...... Θα μου παραχωρήσεις ευγενικά τη συνέχεια και μετά θα συνεχίσω... Διαβάζεις τι γράφεις; Εσύ το ξεκίνησες (όπως και την άλλη φορά, θυμάσαι; ) και μιλάς για ευγένεια; Για να ηρεμήσουμε λίγο. Ας βάλω εγώ sample μιας που δεν έχω βάλει ποτέ. http://www.sendspace.com/file/suojd7
Shadowthief Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Το τραγούδι είναι το Alone. Απ'το τελευταίο και πάρα πολύ καλό album των Green Carnation, Acoustic Verses.
Creation Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Αυτό είναι Shadowthief. Χαίρομαι που δεν σας δυσκόλεψα με το 1ο sample που έβαλα. Άχτι το είχα, τόσο καιρό δεν σας προλαβαίνω.
nick833 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Το τραγούδι είναι το Alone. Απ'το τελευταίο και πάρα πολύ καλό album των Green Carnation, Acoustic Verses. Είπα κι εγώ να δώσω μια απάντηση και άργησα. Ωραίο κομμάτι!
Creation Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Είπα κι εγώ να δώσω μια απάντηση και άργησα. Ωραίο κομμάτι! Ώπα! Είχε επιτυχία το sample τελικά! Κι εγώ ρε nick833 πολύ καιρό το κυνηγούσα να πω κανένα τραγούδι και δεν μου καθόταν. Ελπίζω την άλλη φορά να είσαι πιο τυχερός!
Shadowthief Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Επόμενο... http://briefcase.pathfinder.gr/download/575003
Shadowthief Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Πάρα πολύ γνωστό, πενταμελές, progressive metal συγκρότημα. Δημιουργήθηκαν το 1985 στην Νέα Υόρκη. Έχουν κυκλοφορήσει κάμποσα albums, το πρώτο από αυτά το 1989 ενώ η καινούρια τους δουλειά κυκλοφορεί αρχές Ιουνίου. Το τραγούδι του sample είναι από album που κυκλοφόρησαν το 2003.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.