republican Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Παιδιά θ'ακολουθήσω το παράδειγμα της Χριστίνας... Καληνύχτα... Καλημέρα δηλαδή, 5 πήγε!
Cristina Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Σου έχω πεί ότι έχεις ένα μοναδικό τρόπο να με ξενερώνεις...? Ελπίζω μόνο να το κάνω καλά, αλλιώς δεν έχει νόημα.
Mixalakis Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μια που είχα κάτι έτοιμο ας το βάλω να υπάρχει... Here... Goodnight Folks!!!
Sellers Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Ωραίο ακούγεται... Καμια βοηθειούλα παίζει? Το 1989 είναι η χρονολογία του??
Mixalakis Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Ναι 1989 είναι η χρονολογία του κομματιού.. Τότε είναι και η ημερομηνία του πρώτου δίσκου του συγκροτήματος... Thrash Metal μπάντα απο το Καναδά... Λόγω το ότι η σχέση μου με το συγκεκριμένο είδος μουσικής είναι ανύπαρκτη απο φίλους έμαθα ότι πρόκειται για γκρούπ που είχε τη κατάρα να βγάλει τα 2 πρώτα τους πολύ σπουδαία άλμπουμ ενώ στη συνέχεια (αν και βγάζουνε μέχρι και σήμερα δίσκους) να σκληρήνουνε πολύ τον ήχο τους και να ξεφεύγουνε κάπως... Εντούτοις απο όσο διαβάζω πρόκειται για δίσκο 'must have' για όσους τουλάχιστον ενδιαφέρονται για αξιοσημείωτες δουλειές του παρελθόντος.... Κατα ένα περίεργο τρόπο το συγκεκριμένο κομμάτι μέσα σε μόλις 1 λεπτό και 40 δεύτερα κατάφερε να μου βγάλει μια πολύ γλυκιά μελαγχολία όταν το πρωτάκουσα......
metalmike Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Ευκολακι ηταν --> Annihilator - Crystal Ann!Ας βαλει οποιος γουσταρει τραγουδι αλλα μου χρωστατε ενα,οταν μπορεσω θα το βαλω)!
AFANIS_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 αφού έχω πολύ πολύ καιρό να βάλω κάτι.....βάζω κάτι τώρα..... και χρωστάμε στον metalmike........ ...........aaaaaa.........
NoNuclearPower Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 ρε αφανή ήρωα κανένα χιντ δεν παίζει ? έλα και το απονευρώσαμε το πράμα.. δώσε, δώσε
NoNuclearPower Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Τί έβαλε το άτομο, 21st Century Schizoid Man - King Crimson ! ! ! ! ! ! ! Υποκλίνομαι! Τί μου θύμισες....
Sellers Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Ε εντάξει δεν πιστέυω να περιμένεις επαλήθευση... Ασε και έχω λιώσει έναν μήνα σε Crimson και Purple. Το κόλλημα του Μαίου θα είναι μάλλον... Για βάλε να ψαχτούμε.
NoNuclearPower Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Καλά, το "In the court.." είναι και μία από τις μεγαλύτερες δισκάρες του αιώνα. Πάμε σε ένα εύκολο (δε σηκώνει πολύ ψάξιμο)
Sellers Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Μπερδεμένα συναισθήματα... Είναι τίποτα απο Lynyrds Skynyrd ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.