Cristina Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Πάμε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία... Και γενικά σε ένα δισκάκι με πολλές ενδιαφέρουσες συμμετοχές.. Και με απίστευτα αινιγματικό τίτλο το cdακι.... Μοιάζει πολύ με «Wish You Were Here» των Pink Floyd ή είναι η ιδέα μου; Το κομμάτι φυσικά και δεν το ξέρω.
Mixalakis Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Λοιπόν έχουμε και λέμε.... Πρόκειται για το νέο εγχείρημα ίσως της πιο διάσημης Γιαπωνέζας χήρας... Κατηγορήθηκε πάμπολλες φορές στο παρελθόν ότι αυτή ήταν η αιτία που διέλυσε ένα απο τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ συγκροτήματα στην ιστορία της μουσικής... Σε αυτό το άλμπουμ διατηρεί από τις αυθεντικές εκτελέσεις παλιότερων κομματιών της μόνο τη φωνή της ενώ τη μουσική υπογράφουν πολύ σπουδαία ονόματα όπως ο Craig Armstrong, Antony Hegarty (Antony & The Johnsons), Cat Power, Jason Pierce (Spiritualized) κ.α.... Εδώ η μουσική ανήκει σε ένα συγκρότημα που όντως έχει σαφέστατα επιρροές απο Pink Floyd...
NoNuclearPower Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 όχι ρε, η Οno ήταν αυτή? και με άρεσε και το κομμάτι κιόλας αν και είπαμε να μην είμαστε κολλημένοι... (αλλά να της γράψει και ο Armstrong ρε φούστη μου?) τελοσπάντων...
Mixalakis Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Σωστός... Yoko Choko όπως λέει μια αγαπημένη μου φίλη.... Στο συγκεκριμένο η μουσική είναι απο τους 'Porcupine Tree'...
Cristina Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Σωστός... Yoko Choko όπως λέει μια αγαπημένη μου φίλη.... Στο συγκεκριμένο η μουσική είναι απο τους 'Porcupine Tree'... Hmmm... Τί σύμπτωση όμως... Κι εγώ Yoko Choco την λέω... Και θα συμφωνήσω με τον Παντελή... Μα να της γράψει ο Armstrong κομμάτι; Reeeeeeeeeeep! Neeeeeeeeeeeeeext!
republican Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 OK, νομίζω ότι επιβάλλεται να βάλω αυτό πλεόν...
NoNuclearPower Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 this love. αλλά είναι σικέ ρε, χωρια που μέχρι να ποστάρω θα έχει χιλιοαπαντηθεί edit: κάτι έλεγα και δε θυμάμαι ρε γαμωτο..
republican Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Έτσι για να αποκαταστήσω το όνομα του Armstrong... Αμάν ρε Μιχαλάκη, άσε κάναν άλλο να απαντήσει!!! NoNuke προσπάθησα, αλλά που τέτοια τύχη?
Mixalakis Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Χτύπησες και φλέβα ευαίσθητη ρε φίλε... Πολύ αγαπημένη μου η φωνή των Cocteau Twins... Το επόμενο είναι για την κυρία μοντερατόρισσα... Edit: Πιστεύω να μην έχεις κοιμηθεί cris...
republican Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Νομίζω αυτήν τη φλέβα τη μοιραζόμαστε πολλοί τελικά...
Mixalakis Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μια που μιλήσαμε για φλέβες... Ας μιλήσουμε και για ξυραφάκια...
Cristina Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μια που μιλήσαμε για φλέβες... Ας μιλήσουμε και για ξυραφάκια... Hmmmm... David Bowie - Wild Is The Wind... Σε ευχαριστώ και πάλι... Ας βάλει κάποιος άλλος όμως γιατί δεν βλέπω μπροστά μου από τη νύστα...
Mixalakis Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Ας βάλει κάποιος άλλος όμως γιατί δεν βλέπω μπροστά μου από τη νύστα... Σου έχω πεί ότι έχεις ένα μοναδικό τρόπο να με ξενερώνεις...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.