NoNuclearPower Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 χεχεχε.... ποιο να είναι ρε γαμωτο... πάλι με προλαβαν. δε σταυρώνω sample πόψε λέμε
Cristina Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Reamonn - Sometimes Α... Τόσο δύσκολο, ε; χεχεχε....ποιο να είναι ρε γαμωτο... hehe!
republican Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Έλα Χριστίνα, εμένα πάντως με έκανε να θυμηθώ το "Είμαι κεφάτη ψωνίζω στο Βερόπουλο", οπότε δεν ήταν και τόσο αποτυχημένο... Poor misguided fool είναι αυτό? Διαφορετικό μου ακούγεται! Edit:Ρε παιδιά εμένα γιατί μου το θύμισε τώρα αυτό??? Έχω αρχίσει να νυστάζω μάλλον...
Cristina Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Έλα Χριστίνα, εμένα πάντως με έκανε να θυμηθώ το "Είμαι κεφάτη ψωνίζω στο Βερόπουλο", οπότε δεν ήταν και τόσο αποτυχημένο... ΟΚ! Άμα δεν πείραξε εσένα που σε αφορούσε και άμεσα, πάω πάσο. Poor misguided fool είναι αυτό?Διαφορετικό μου ακούγεται! Edit:Ρε παιδιά εμένα γιατί μου το θύμισε τώρα αυτό??? Γιατί φέρνει λίγο στον ρυθμό (ή δεν ξέρω πως λέγεται αυτό). Με κυνηγάει αυτό το τραγούδι σήμερα... Και πόσο πολύ μου αρέσει, δεν λέγεται...
republican Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Γιατί φέρνει λίγο στον ρυθμό (ή δεν ξέρω πως λέγεται αυτό). Με κυνηγάει αυτό το τραγούδι σήμερα... Και πόσο πολύ μου αρέσει, δεν λέγεται... Απ' τα καινούρια είναι ε? Δε μπορείς να φανταστείς πόσο εκνευρίζομαι που δεν έχω χρόνο τον τελευταίο καιρό, δεν πολυακούω ραδιόφωνο και με ότι έχει να κάνει με τελευταίο 6μηνο δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένος...
NoNuclearPower Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 ρε παιδες τι θα γίνει? αλαρμ έχετε και προλαβαίνετε τα posts? που'ναι οι παλιοί καλοί καιροί (μίλησε ο παλιός τωρα) που μόνο 2 άτομα σολάραμε δω μέσα, σήμερα 4 σελίδες προχώρησε το τοπικ λέμε. (πλάκα κάνω, ωραίο που μαζεύτηκε κόσμος, νιοί και γέροι) Χριστίνα σε ποια βερσιον σε κυνηγάει το κομμάτι? να ξέρω αν θα παρεξηγηθώ δηλαδη
Mixalakis Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Shadow ο τίτλος είναι 'Dancing Lasha Tumbai' ή 'Danzing'?
republican Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Ο σωστός τίτλος είναι "Dancing lasha tumbai"!!! Ρε παιδιά πλάκα κάνετε? :lol:
Shadowthief Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Verka Serduchka - Danzing Dancing Lasha Tumbai είναι κανονικά ο τίτλος του τραγουδιού. Συνεχίζεις Μιχάλη.
Cristina Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 ρε παιδες τι θα γίνει?αλαρμ έχετε και προλαβαίνετε τα posts? που'ναι οι παλιοί καλοί καιροί που μόνο 2 άτομα σολάραμε δω μέσα, σήμερα 4 σελίδες προχώρησε το τοπικ λέμε. (πλάκα κάνω, ωραίο που μαζεύτηκε κόσμος) Άσε... Και πού είσαι ακόμα... Όταν πλακώνει εδώ ο κόσμος δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα. Για πότε γίνονται τα posts δεν παίρνεις χαμπάρι. Χριστίνα σε ποια βερσιον σε κυνηγάει το κομμάτι?να ξέρω αν θα παρεξηγηθώ δηλαδη Για το «Poor Misguided Fool» έλεγα... Το άλλο το λιώνω και στις 2 versions του εξ ίσου.
Mixalakis Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Πάμε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία... Και γενικά σε ένα δισκάκι με πολλές ενδιαφέρουσες συμμετοχές.. Και με απίστευτα αινιγματικό τίτλο το cdακι....
NoNuclearPower Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 εδώ σας θέλω, για να δω ποιος θα πρωτοπρολάβει. λες μέχρι να πατήσω "Υποβολή" να έχει απαντηθεί κιόλα? πέρα απ'την πλάκα, ακούγεται ποοολύ ενδιαφέρον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.