republican Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Ψάχνω να βρω να ακούσω τα τραγούδια και δε μπορώ!! Εγώ από τους τίτλους πιστεύω ότι είναι το "The sign of Prime Creation"!!
Cristina Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μιχάλη δεν είπες μαλακία, αλλά άμα ξαναγκρινιάξεις για τα Μetal-ο-samples και από την άλλη τα βρίσκεις, θα σου βάλω να ακούσεις ό,τι έχω και δεν έχω από Metal μέχρι να μεταλοήσεις. ΟΚ Παντελή! Ας βρει το song ο Μιχάλης και βάζει τα κουλτουριάρικα που ξέρει. ------- Κανένα από τα δύο. Αφού ξέρετε το όνομα του group, το album και το χαρακτηριστικό όργανο που ακούγεται στο sample... Google it!
republican Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Το Threnody είναι?? Αν και νομίζω ότι πέταξα κοτσάνα...
Mixalakis Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 ''Nemecic'' (με μια μελωδία που θα ξεσήκωνε κάθε... Πόντιο)??
NoNuclearPower Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 για μισό ρε παιδιά, metal είναι αυτό που ακούμε τόση ώρα? δεν κατάλαβα τις κιθάρες. τελικά το χαμηλό bitrate μπορεί να σε ξεγελάσει κάργα μιλάμε..
Cristina Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Και ναι... Είναι το ΘΕΪΚΟ «Nemecic». Για πόντιο δεν ξέρω, αλλά τους Ξανθιώτες ίσως. Έχω την εντύπωση πως το όργανο που ακούγεται είναι τσαμπούνα και μάλιστα Ξανθιώτικη όπως έμαθα σήμερις. Next! Next! Next! Next! Next! Next!
republican Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Ναι ρε γμτ, ζουρνάς ήταν τελικά... :razz: Edit: Πάλι κοτσάνα? Α, με μπερδεύετε μ'αυτά τα παραδοσιακά όργανα!!
Cristina Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 για μισό ρε παιδιά,metal είναι αυτό που ακούμε τόση ώρα? δεν κατάλαβα τις κιθάρες. τελικά το χαμηλό bitrate μπορεί να σε ξεγελάσει κάργα μιλάμε.. Ναι ρε γμτ... Το μπούκωσε πολύ η αλήθεια είναι. Ξεχάστηκα τελείως και δεν το έκανα σε καλύτερο bitrate. Σε τέτοιου είδους κομμάτια μπουκώνει πολύ ο ήχος. I'm sooooooorry...
Mixalakis Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Κρίμα... Κι εγώ το έβαλα ειδικά για σένα... Ας βάλω λοιπόν εγώ κάτι πραγματικά για εσένα.....
NoNuclearPower Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 άμα ήτανε κιθάρες παραήταν μπουκωμένο (αν σκεφτεις ότι εμένα τουλάχιστο μου ακουγόταν σαν σαμπλαρισμένα ντραμς ή κάτι κρουστό τελοσπάντων). ενδιαφέρον! για να το ψάξουμε το Nemecic. Μιχαλιώ περιμένουμε, προυβ κριστίνα ρογκ και βάλε σκυλάδικο edit: έβαλες ήδη, xexexe Τindersticks η φωνή πάντως -σόρυ που σφίνωσα στην αφιέρωση προς τη Χριστίνα- παίζει να είναι από το προσωπικό του?
Mixalakis Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μια που υπάρχει διάθεση ζητάτε αν δε το ξέρετε επιτόπου hint για να γίνει παιχνίδι... Ναι ρε φιλαράκι Tindersticks είναι... Δεν είναι απο το προσωπικό του Staples.. Είναι απο το τελευταίο soundtrack μελαγχολίας που μας χαρίσανε... 2003..
republican Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Ναι Tindersticks είναι, το My Oblivion!!! Ωραίο... Ωχχχχ, εγώ συνεχίζω? Παιδιά λίγο να ψάξω ε?
Mixalakis Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Ναι Tindersticks είναι, το My Oblivion!!!Ωραίο... Το βρήκατε... Αλλά συνεχίζει αυτός που βρήκε πρώτος το γκρούπ... Χαίρομαι που δε σας δυσκόλεψε... Χριστίνα σου άρεσε εσένα?:roll:
republican Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 ΟΚ!!! Παντελή περιμένουμε!! (Βαριέμαι κιόλας να ψάχνω, χε, χε)
NoNuclearPower Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 μόλις βρήκα και το κομμάτι, αν και με πρόλαβε ο republican, ας βάλει καθότι νέος -σχετικά- και φρεσκοπωρωμένος με το παιχνίδι κάτι εύκολο, έτσι? ps: έψαξα λίγο τους Lunascape και κόλλησα με το "Yairo", φοβερό κομμάτι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.