AFANIS_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 mixalakis sorry..κάτσε να φροντίσω....τώρα είδα τα παραπάνω....διαβασ sellers μονο....και με έσπρωξε στον βούρκο.....
Sellers Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Ζηώ συγνώμη. Είχα πολύωρο ταξίδι και ήμουν πολύ κουρασμένος και έτσι όπως διάβασα τα μυνήματα νόμιζα ότι είχε βρεθεί. Βγάζω και τον AFANI απο τον βούρκο...
republican Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Χμμμμ... Απ' ότι βλέπω έχουμε κολλήσει όλοι με το συγκεκεριμένο...:roll: Εγώ πάντως από το search που έκανα μπόρεσα να βρω μόνο το όνομα του συγκροτήματος (φαντάζομαι θα το έχετε βρει και οι υπόλοιποι), αλλά είναι αδύνατον να βρω το συγκεκριμένο τραγούδι, τουλάχιστον στο interneti... Και άντε να ψάξεις να βρεις το συγκεκριμένο δίσκο (απ' ότι διάβασα δεν έχουν βγάλει κι άλλο πάντως). Προτείνω, αν δεν έχει κανείς αντίρρηση, να το πάρει το ποτάμι, μπας και πάρουμε λίγο μπρος βρε παιδιά...
Mixalakis Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 OK ρε παιδιά με συγχωρείτε που σας δυσκόλεψα... Είναι απο τα κομμάτια που ή το ξέρεις ή δε το βρίσκεις με τίποτα...(Απλά θεώρησα ότι αν κάποιος το έχει ακούσει έστω και μία φορά θα απαντούσε) 'Μασσέλες - Αφροδίσιο' ήταν η απάντηση... Άς συνεχίσει όποιος θέλει..
republican Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Θα αδράξω λοιπόν την ευκαιρία και θα βάλω κάτι εντελώς διαφορετικό
NoNuclearPower Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Ρε Μιχαλακη τις Μασέλες έβαλες? δεν ήξερα ότι είχαν και '80ς δράση. μόνο τις "μικρές ανήθικες προτάσεις" έχω στα υπόψιν (κορυφαίο άσμα!! ) αυτό είχε πιο ...φευγάτα ψήγματα.
republican Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Ρε Μιχαλακη τις Μασέλες έβαλες?δεν ήξερα ότι είχαν και '80ς δράση. μόνο τις "μικρές ανήθικες προτάσεις" έχω στα υπόψιν (κορυφαίο άσμα!! ) αυτό είχε πιο ...φευγάτα ψήγματα. Με την Ελένη Πέττα ε? Απορώ αν αυτή το θυμάται ακόμη πάντως ή προσπαθεί να το ξεχάσει!! :lol:
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Πολύ ενδιαφέρον republican. ps. Έχεις καμμια σχέση με τον republic 100.3?
republican Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Πολύ ενδιαφέρον republican. ps. Έχεις καμμια σχέση με τον republic 100.3? Απλά το 100.3 είναι συντονισμένο μονίμως στο ραδιόφωνο μου, nothing more!! :-D
NoNuclearPower Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Mικρές Ανήθικες Προτάσεις : "..Όταν θα τελειώσουν τα σχολεία θα σε πάρω παραλία. Πόσα θα σου μάθω παιχνιδάκια με το στόμα, τα χεράκια, τα χεράκια.." ΌΟΟΟΟΟΟλα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Άξιος! Τότε υπέγραφε ως ΤάS.O.S., χωρίς Μασέλες. republican το κομματάκι πού παίζει χρονολογικά? αν και πιθανως κάτι άλλο μου θυμιζει
republican Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Σχετικά πρόσφατο είναι, κυκλοφόρησε το 2002, στο πρώτο CD του συγκεκριμένου συγκροτήματος. Το γκρουπ δεν ξέρω αν το ξέρετε, αλλά ξέρετε σίγουρα ένα άλλο τραγούδι τους, το οποίο έγινε πολύ γνωστό διασκευασμένο από άλλο συγκρότημα με τη φωνή μιας πασίγνωστης τραγουδίστριας. Αυτά!!! :-D Edit: το όνομα του γκρουπ θυμίζει... φεγγάρι!! Και μία διόρθωση: η διασκευή του άλλου τραγουδιού, για να είμαστε πιο ακριβείς έγινε από Καναδέζικο ambient project, πίσω από το οποίο βρίσκεται ένας παραγωγός...
republican Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Χμμμμ, δε βλέπω και πολύ κινητικότητα οπότε θα δώσω και 2-3 Hints ακόμη, μιας και θα λείψω κανά 2ωρο... Το συγκρότημα είναι από το Βέλγιο, ιδρύθηκε πάνω - κάτω πριν από μια 10ετία, αλλά δεν έβγαλε album πριν το 2002, γιατί στο ενδιάμεσο ή τραγουδίστρια την έκανε για άλλο γνωστότερο βέλγικο συγκρότημα. Το άλλο τραγούδι τους, που λέγαμε ότι έγινε γνωστότερο από το cover, επίσης έχει σχέση με φεγγάρι, και στη διασκευή του έχει κάτι από Ιρλανδία στα φωνητικά... Άντε δεν περίμενα να σας δυσκολέψει τόσο πολύ!
republican Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Λοιπόν, συνοψίζω και συμπληρώνω τα hints και αν δε βρεθεί μέχρι το απόγευμα το δίνω... 1. Βελγικό ambient / trip-hop συγκρότημα με 1ο album το 2002, απ'οπου το ζητούμενο track. Έχουν κυκλοφορήσει άλλο ένα το 2004, και το 2005 ένα 3ο που περιέχει τραγούδια από τα 2 πρώτα. 2. Το όνομα του συγκροτήματος θυμίζει φεγγάρι (στα ιταλικά) 3. Το γνωστότερο τραγούδι τους, έχει γίνει cover από Καναδό παραγωγό (ο οποίος έχει συμμετάσχει και ατους Delerium), με τη φωνή γνωστής Ιρλανδέζας τραγουδίστριας (με ξυρισμένο κεφάλι...). Το τραγούδι αυτό επίσης θυμίζει φεγγάρι... Δεν το φαντάστηκα ότι ήταν τόσο δύσκολο...
republican Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Ακριβώς NoNuclearPower!! Είμαστε πλέον ένα βήμα πιο κοντά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.