Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε Χριστινάκι, που είναι το επόμενο?

Χαίρομαι τουλάχιστον που βάζω τραγούδια που σας αρέσουν!:-D

@NoNuclearPower

Thanks!!!

Η "Διασπορά" πράγματι είναι από τα καλύτερα ελληνικά και οι Omega Vibes πολύ αγαπημένοι μου. Αλήθεια που έχουν χαθεί?

Edit: Και το επόμενο με πρόλαβε!!!

Και έχω την εντύπωση ότι κάτι μου λέει, χωρίς να μπορώ να το προσδιορίσω.

Η γλώσσα στο τέλος είναι Πορτογαλικά?

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ιταλικά είναι. blink.gif

Είναι μία από τις πιο γνωστές Ιταλίδες τραγουδίστριες.

Δεν είναι η Mina, ούτε η Milva όμως. blink.gif

Δημοσ.

Χμμμμ...

Ούτε εγώ νομίζω ότι το έχω (σιγά μην το είχα δηλαδή...:P )

Αν μου έρθει καμιά περίεργη φλασιά, καλώς...

Αλλιώς δώσε και σώσε (hints εννοώ)!!;)

Δημοσ.

Hmmm...

Δεν είναι καμιά από αυτές τις δύο. Είναι πολύ πιο γνωστή νομίζω.

1. Ξεκίνησε την καριέρα της κάπου στα 60s σαν θεατρική ηθοποιός.
  2. Ένα της τραγούδι ακούγεται σε μια ταινία που πρωταγωνιστεί ο George Clooney.
  3. Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι του 1992 και υπάρχει σε μια συλλογή του Star Fm, «Star FM Treasures». Νομίζω στην τελευταία.
  4. Είναι συνονόματη με μια Ιταλίδα ηθοποιό και sex symbol των 80ς που κάποια στιγμή (στις αρχές των 90ς νομίζω) έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας του LUX.

blink.gif

Δημοσ.

Ξέρω πως θα φανώ ακούλτουρη, αλλά αυτό είναι τραγούδι ή απόσπασμα από ταινία του Γαρδέλη; tongue.gif

Δημοσ.

Είπα να χαλαρώσουμε λίγο απο τη λούμπεν αισθητική τύπου 'κάτμαν' και να θυμηθούμε ότι πάντα στο βούρκο κάθε δύσκολης για τη μουσική εποχής (όπως σήμερα) θα υπάρχουν μικρές οάσεις απόλαυσης και 'ποιότητας'....

Μπορεί η δεκαετία του 80' να ήταν αδύναμη συγκριτικά με άλλες (τουλάχιστον όσον αφορά την Ελληνική μουσική) αλλά υπήρχαν και τότε μικρά 'διαμάντια' όπως το συγκεκριμένο του 'Τάσου Βουγιατζή' (1986)....

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους...

Θα βάλει κανένας να ψαχτούμε ή να πεταχτώ σαν την π0uτΣ@ ΚΑΙ ΝΑ πάρω εγώ την σκυτάλη ???

Δημοσ.

Ρε παιδιά με συγχωρείτε κιόλας αλλά απ'ότι ξέρω για να μπεί sample πρέπει κάποιος να έχει βρεί το προηγούμενο...

Το sample που έβαλα εκκρεμεί ως προς την απάντηση συνεπώς λιγάκι υπομονή θα έρθει και η σειρά σας...:lol:

Έχω δώσει ήδη το όνομα του δημιουργού του συγκροτήματος για να σας βοηθήσω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...