hugelacky Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 hint: το ονομα του γκρουπ περιεχει το επωνυμο ενος serial killer και τους κυνηγα ολη η θρησκοληπτη αμερικη! Ε, τωρα το ειπα.....
hugelacky Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Re paidia ti egine?Giati den synexizei to game?As balei kapoios sample!To diko mou pantws den perimena na sa dyskolepsei toso,to ebala gia efkolo,eilikrina!
ekkli Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 "μια φορά θυμάμαι μ'αγαπούσες..." σε κάποια περίεργη -μάλλον live- εκτέλεση, πρέπει να είναι, μου λείπει ο εκτελεστής όμως.
The_player Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 To εχει πει και η Γαλανη αυτο νομιζω.... και η Αρλετα........
Cristina Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 hehe! Σας μπέρδεψα ε; ΟΚ... Θα σας βοηθήσω... Είστε κοντά όσον αφορά το τραγούδι. Μόνο που είναι ξένο το συγκρότημα (δεν είναι live). Πάντως, πράγματι βασίζεται στη μουσική του Γιάννη Σπανού και το 'Μια Φορά Θυμάμαι'. Το έχει ερμηνεύσει και ο Γ. Πουλόπουλος αλλά νομίζω πως η πρώτη ερμηνεία ανήκει στην Αρλέτα. Ξεσηκώστε τον Mr. Google!!!
dim_b Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Dirty Three - I Remember A Time When You Used To Love Me Mr. Google RULEZ
Cristina Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 HAHAHAHAHAHA!!! Ε, ήταν θέμα χρόνου πλέον... Αυτό είναι Δημήτρη! Σειρά σου!
Cristina Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Ah... Μοιάζει πολύ όμορφο... :roll: Ρομαντικούλι και γλυκούλι... :oops: Μου θυμίζει λιγάκι κάτι από Bobby Goldsboro... :roll:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Μου φαινεται πρεπει να κερδιζει ο Dim για να βρισκω και γω τπτ... Gilbert o' Sullivan - Alone again (Naturally)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.