Sellers Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Btw ποιο είναι το κομμάτι το καταθλιπτικό που ανέφερες πριν? Το Colorblind? Και σε ποια ταινία έπαιζε?
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 To colorblind, και έπαιζε στο cruel intentions.
NoNuclearPower Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 παιδάκια τί έγινε, δεν παίζουμε απόψε? χριστίνα εσύ δε βάζεις?
Cristina Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Αχ παιδιά ξεχάστηκα... http://briefcase.pathfinder.gr/download/574119 Ελπίζω να μην σας δυσκολέψει πολύ.
AFANIS_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 «Shigeru Umebayashi - Polonaise»Από την ταινία «2046». Σας άρεσε αυτή η ταινία; AFANIS_, μου αρέσουν οι επιλογές σου. και έψαχνα να βρω ποιος/α με μάτιασε...... λοιπον ευτυχώς που το βρήκες cristina διότι μετά την τελευταια φορά που μπήκα στο forum είχα πυρετό , βήχα , και όλα τα ΄καλά μιας ίωσης και μόνο hints δεν θα μπορούσα να δώσω.... όσο για το "2046"....αφού έπαιζε η Zhang...δεν γινόταν να μην είναι τέλεια.... δανείζομαι και το σχόλιο του Δ.Δανίκα απο μια κριτική του...πως ""αυτό το soundtrack θα το λατρέψουν απο ρεμπέτες μέχρι "μεταλάδες"..."" το sample σου πάντως και εμένα για 80's μου κάνει αλλά τπτ περισσότερο...
Cristina Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Όχι βρε AFANIS_... Εν σε μάτιασα εγώ... Ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα! Σχετικά με το sample: Δεν είναι 80s. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ πως μπορεί να παραπέμπει εκεί ο ήχος. Είναι κάτι πολύ καινούριο. Από τις αρχές του 2007. Είναι μόλις η 2η δισκογραφική δουλειά αυτού του group που από τα πρώτα ακούσματα το ξεχωρίζεις αμέσως, το αγαπάς, το εκτιμάς. Τον κύριο, Άγγλος στην καταγωγή, που τραγουδάει τον έχουμε γνωρίσει από ένα άλλο πετυχημένο σχήμα με ιδιαίτερο και πολύ αγαπητό ήχο, κατά τη γνώμη μου, σε συνεργασία με έναν Ισραηλινό.
Steven Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Hahahaha Για ρίξε μια ματιά στο shoutbox στο last.fm Cristinάκι!!! 1.000 People - Blackfield... Πρώτη φορά έβαλα να παίξει τραγούδι να δω ποιο είναι και μου βάζεις Blackfield?? Τστστστσ... Αφού το ξέρεις ότι το έχoυμε λιώσει το Blackfield II!! hehe P.S. Ξαναβάλε εσύ... Δεν έχω ιδέα πως βάζουν τραγούδια και δεν έχω και πολλά στο laptop που είμαι τώρα...
Cristina Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 hahahaha Ήσουν πολύ τυχερός μάλλον... Εννοείται πως είναι αυτό το τραγουδάκι και είναι τέλειο όπως και όλο το album!
NoNuclearPower Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 αφού δεν κινείται κόσμος ακόμα, πάμε άλλη μία
republican Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Omega Vibes - Diaspora Με τη φωνάρα της Γλυκερίας!! Πρώτη φορά βρίσκω τραγούδι μέσα σε λιγότερο από 1 λεπτό!! :-D Καλα δεν έχω ακούσει και πολλά από αυτα που έχετε βάλει... Θα επανέλθω με sample...
republican Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 OK, από το λίγο που σας έχω παρακολουθήσει, δε νομίζω ότι μπορώ να βρω εύκολα τραγούδι που να σας δυσκολέψει, αν και πολύ θα το θελα! Οπότε θα διαλέξω απλά κάτι που μ'αρέσει!! :-D Voila
Cristina Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 UNKLE - Eye For An Eye Πολύ πολύ αγαπημένο...
NoNuclearPower Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 μπράβο ρε republican, από τα καλύτερα ελληνικά που κυκλοφορησαν ποτε (για τη "διασπορα" λεω). δεν προλαβα τους UNKLE. Τo Silencer Remix στο Eye For An Eye ψάξετε, όσοι δεν το ακούσατε. Χριστινάκι, τι έγινε, βαρέθηκες να βάζεις τελευταίως?
Cristina Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 [...] Χριστινάκι, τι έγινε, βαρέθηκες να βάζεις τελευταίως? Ε... Κάτι δουλίτσες είχα κι εγώ... Ξεχάστηκα. Τί να κάνω ο άνθρωπος; http://briefcase.pathfinder.gr/download/574267
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.