Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τίποτα απ'αυτά Χριστίνα, αν και είναι πασιφανές ότι είναι chillout.

Iθπανός ο καλλιτέχνης (πολύ αδικημένος κατ'εμε, με την έννοια ότι δεν είναι τόσο γνωστός).. 2003 το έτος.

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εμένα η λούπα μου θυμίζει ένα κομμάτι πάααρα πολύ, αλλά η μουσική δεν είναι αυτή. -στανταρ κλεμμένη λούπα. το τσέκαρα. είναι η ίδια. Άτιμοι. Ας είναι ξένο τουλάχιστον

Δημοσ.

Ειλικρινά με μπέρδεψε το κομμάτι που έβαλες! :)

Τι είναι ακριβώς;

Έξτρα πληροφορία: Ο συνθέτης έγινε γνωστός από πασίγνωστη μεγάλη συλλογή chillout (με πολλά volume) και μετά κυκλοφόρησε πέντε άλμπουμ με τον ίδιο τίτλο και αρίθμηση στο τέλος (name I, name II κτλ).

Το συγκεκριμένο κομμάτι, που είναι απ'τα γνωστά του, περιλαμβάνεται στο 2ο άλμπουμ.

Δημοσ.
Ειλικρινά με μπέρδεψε το κομμάτι που έβαλες! :)

που μπερδευτηκες? η λουπα που παίζει πίσω είναι ιδια με αυτή από το δικό σου

Δημοσ.

Xμμμμ.. :)

Πράγματι, σωστή φυσικά η απάντηση και πολύ σωστή η διόρθωση. Για λόγους, που δεν θυμάμαι, είχα περασμένο το 1ο του άλμπουμ το 2000 και το 2ο το 2003.

Όπως και να'χει, συνεχίζεις Χριστίνα.

ΥΓ. NoNuclearPower αυτό εννοώ, ότι μπερδεύτηκα με την ομοιότητα. Ποιανού είναι και ποιος άραγε 'αντέγραψε' τον άλλον;

Δημοσ.

xexexe...

να το αφήσουμε ανοιχτό για το παιχνίδι?

οι λούπες δεν είναι θέμα στιγνής αντιγραφής, η μουσική να μη μοιάζει είναι το θέμα. -τώρα πάω να το δικαιολογήσω γιατί και από δω λούπες και samples κλεμμένα δεν πάμε πίσω, για την αφεντιά μου λέω-

αλλά ρε φίλε, κλέβεις που κλέβεις, κάλυψε το λίγο.

σε αυτή την περίπτωση είναι κάργα έτοιμη η λούπα, ούτε μια επεξεργασία για το γαμωτο δεν έπαιξε.

Το κομμάτι παρεμπιπτόντως δε μπορώ να πω 1000% ποιο είναι γιατί το έχω σε ένα chillout non-stop πρόγραμμα κ το κανονικό mp3 θα φαω ώρες να το βρω.

Emma Shapplin λογικά. Discovering your touch παει, καπως ετσι.

Ρε child βλέπω την υπογραφή σου εδώ κ μέρες και όλο λέω να ρωτήσω.

Ποιός σας τα'λεγε ρε?

"νέους κόσμους"? για το βιετναμ σας έλεγαν.

απόσπασμα από Michael Moore? χεχεχε

Δημοσ.

Ποιός σας τα'λεγε ρε?

Τς τς.. :)

Πως φαίνεται ότι δεν μεγάλωσες με Αστερίξ!

Το sample δεν μου λέει τίποτα με την πρώτη.. Καμιά βοήθεια;

Δημοσ.
Για να πάμε παρακάτω... happy.gif

http://briefcase.pathfinder.gr/download/573856

Εσύ θα με κάψεις!!!!

για μένα το έβαλες. Θέλεις να με ξε-ρομπιάσεις

και γελάς μοχθηρά καταβάθος, κρυμμένη πίσω από τα αθώα/χαριτωμένα εμοτάικονς σου (που απροσδιόριστα/συνειρμικά μόλις τα βλέπω θυμάμαι τα Happy Tree Friends :twisted: )

Δε θα έπρεπε να απαντήσω για να σώσω κάτιτις από την τσαλακωμένη μου αξιοπρέπεια..

..αλλά θέλω να παίξω γιατί έχω το επόμενο (αξιοσεβάσμιο) έτοιμο.

"Totally miss you". Χάρηκες? (Βad boys blue ήταν, ναι?)

@Child_in_time: όχι ρε γαμωτο, δε μεγάλωσα με Αστερίξ -αποθυμένο (μόνο Dolald και Ποπάι φτάνανε εδώ στο επαρχία). Αλλά είδα τις ταινίες, δε θυμάμαι τίποτε σχετικό

Παρεμπιπτόντως το προηγούμενο που λέγαμε ήταν Emma Shapplin - Discovering Yourself

Δημοσ.
xexexe...

να το αφήσουμε ανοιχτό για το παιχνίδι?

οι λούπες δεν είναι θέμα στιγνής αντιγραφής, η μουσική να μη μοιάζει είναι το θέμα. -τώρα πάω να το δικαιολογήσω γιατί και από δω λούπες και samples κλεμμένα δεν πάμε πίσω, για την αφεντιά μου λέω-

αλλά ρε φίλε, κλέβεις που κλέβεις, κάλυψε το λίγο.

σε αυτή την περίπτωση είναι κάργα έτοιμη η λούπα, ούτε μια επεξεργασία για το γαμωτο δεν έπαιξε.

Το κομμάτι παρεμπιπτόντως δε μπορώ να πω 1000% ποιο είναι γιατί το έχω σε ένα chillout non-stop πρόγραμμα κ το κανονικό mp3 θα φαω ώρες να το βρω.

Emma Shapplin λογικά. Discovering your touch παει, καπως ετσι.

Ποιός σας τα'λεγε ρε?

Πριν ένα χρόνο έψαχνα να βρω με ποιο μοιάζει αυτό το κομμάτι των Poets Of The Fall και νομίζω πως αυτό το sample που έβαλες ήταν το κομμάτι που έψαχνα τότε.

Μόλις το άκουσα άστραψε κάτι... x.gif

Πάντως θα συμφωνήσω πως δεν πρόκειται για κλεψιά μωρέ... Μια συνηθισμένη λούπα είναι. happy.gif

Hint: Μεγάλη επιτυχία το 1993 (αν και νομίζω πως είχε βγει το 1992 το τραγούδι, εν τούτοις εγώ το θυμάμαι το 1993 να ακούγεται πολύ) από ένα group που δημιουργήθηκε στη Γερμανία το 1984.

Edit:

Και φυσικά αυτό είναι Παντελή... razz.gif

ΑΛΛΑ... Γιατί τα smilies μου σου θυμίζουν τα Happy Tree Friends; razz.gif

Και γιατί νιώθεις πως τσαλακώνεις την αξιοπρέπειά σου με αυτά τα τραγούδια;

Αφού είναι ποτισμένα με αναμνήσεις από ωραίες στιγμές... happy.gif

Δημοσ.

xexexe..

ναι μωρέ, πλάκα κάνω.

εννοείται συμφωνώ. κάτι giga στο pc και στον external μου δε μπορούν να με διαψεύσουν και να θέλω. από τα ανάλογα σημερινά (ΑΝ υπάρχουν), ήθελα να'ξερα τι θα μείνει να θυμώμαστε με τα ίδια/παραπλήσια συναισθήματα (ωραίο θέμα για νέο τοπικ..χμμ..).

Το gggkkkrrrr της υπόθεσης ήταν ότι τελευταίως μόνο με αυτά σκοράρω στο παιχνίδι.

όσο για τα smilies σου, εννοείται κορυφή. Ειδικά εκείνο με τα 2 που χορεύουν (από τα παλιά που έβαζες).. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!! Χοντρό γέλιο.

-εδώ θα ταίριαζε να το ξαναβάλεις-

Για τους Poets Of The Fall εισαι 'μέσα'. Ίδιες συγχωρδίες, αλλά είναι από τις περιπτώσεις που και οι ίδιοι πιθανότατα να μην το καταλαβαν.

Παρεμπιπτόντως, έχουμε νέο sample, μη ξεχνιώμαστε

Δημοσ.

ahahahahaha dance.gif <--- Αυτό λες; tongue.gif

Τα λατρεύω αυτά τα smilies! tongue.gif

Που λες... Να μη μας τρώει πολύ η κουλτούρα... Back to basics. tongue.gif

Δεν σηκώνω κουβέντα για τα 80s-90s songs που μεγάλωσα με αυτά, ακόμα και αν πρόκειται για το «Macarena». giggle.gif tongue.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...