NoNuclearPower Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 λατινικά, στρατός... χμμμ..status quo μυρίζει το πράμα..
AFANIS_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 λατινικά, στρατός... χμμμ..status quo μυρίζει το πράμα.. όχι...αλλά με την ευκαιρία....δεν είναι ξένοι... ... άλλωστε είπα πως παραφράζει λατινική φράση...oi Status quo πήραν αυτουσια την φράση....
Shadowthief Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 είναι soundtrack?? ε;;; Ναι, από soundtrack είναι.
AFANIS_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 δεν θα το συνεχίσω...ας προσπαθήσει κάποιος άλλος...και βλέπουμε...πάντως εκεί που σταματάει...αν είχα 2" ακόμη θα βεβαιονόμουνα....μάλλον!
Cristina Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Αααααααχ... «Philip Glass - Escape!» Από την ταινία «The Hours»... Απίστευτο soundtrack, υπέροχη ταινία... Μπράβο βρε Αλέξη μου...
Shadowthief Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Αααααααχ...«Philip Glass - Escape!» Από την ταινία «The Hours»... Απίστευτο soundtrack, υπέροχη ταινία... Μπράβο βρε Αλέξη μου... Όντως, πολύ ωραία ταινία... Συνεχίζεις Χριστίνα μου...
Cristina Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Ας συνεχίσω λοιπόν... http://briefcase.pathfinder.gr/download/573852
NoNuclearPower Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Όχι ρε παλς, δεν πρόλαβα τον Philip Glass.. Moby - Everloving, μακράν το κορυφαιότερο ορχηστρικό του τυπά (κορυφαίο κομμάτι του παραμένει το "Natural Blues", όσο κλισέ και αν είναι) edit. δεν το πρόλαβα ούτε τούτο τελικα? child δικό σου
Child_In_Time Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Αν και δεν επιβεβαίωσε η Χριστίνα, συνεχίζω μιας και υπάρχει διάθεση.
Cristina Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Και φυσικά ήταν το ασύλληπτο «Everloving» του Moby... Αυτό που έβαλες Child, μου φέρνει λίγο σε Omega Vibes, λίγο σε Chicane και λίγο ό,τι θυμάμαι, χαίρομαι... Κάνει και νύστα πολύ εδώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.