Cristina Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Michael Jackson - Black or White Αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρη για το τραγούδι γιατί κοιμάμαι τώρα...
NoNuclearPower Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 ναι γιαγιούλα, αυτό είναι θα βάλεις να πάμε παρακάτω? (έχω έτοιμο αν νυστάζεις κ βαριέσαι να ψάχνεις)
Cristina Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 ναι γιαγιούλα, αυτό είναι θα βάλεις να πάμε παρακάτω? (έχω έτοιμο αν νυστάζεις κ βαριέσαι να ψάχνεις) Αχ με πληγώνεις... Πλησιάζω στα πρώτα -άντα και δεν έχω καμιά σχέση με αυτήν την ηλικία... http://briefcase.pathfinder.gr/download/573490
NoNuclearPower Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 έλα μωρε.. πάλι καλά να λες αν τα περισσότερα -άντα σε τούτο τον τόπο ήταν λιγότερο σοβαροφανείς και δυσκοίλιοι θα μπορούσε ο καθένας να γουστάρει την ηλικία του άνευ κολλημάτων. μια χαρά μπέμπα είσαι (και να το χαίρεσαι) τι στο καλό είναι τούτο, kriss kross?
Cristina Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Αχ θα μου το λες κάθε πρωί να μου φτιάχνεις τη μέρα; Και ναι... Kris Kross είναι!
NoNuclearPower Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 εξαρτάται τι εννοείς "πρωί".. κατά τις 6 που πάω για ύπνο καλά θα είναι? έχεις διαθέσιμο χώρο στο φάκελο των εισερχομένων σου να σου στέλλω κάθε φορά? (άμα δεν είναι το "jump" δε θα το βρω)
NoNuclearPower Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 ok, το Jump είναι, το τσέκαρα Χριστινάκι, για το επόμενο σου δίνω κάτι λεπτά, εκτός κι αν κοιμήθηκες ήδη -πιθανότατο-, άρα έχεις μέχρι το μεσημεράκι (ή όποιος άλλος το βρει)
Cristina Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Έεεελα... Τί έβαλες τώρα βρε παιδί μου... Yann Tiersen - L' Homme Aux Bras Ballants Εύγε!
NoNuclearPower Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 ένας Tiersen μετά από Kriss Kross, Dr.Alban κτλ, λέει για επιδόρπιο (το σιντάκι ["La Phare"] ήταν πρόσφατη αγορά, το άκουγα εχτές και είπα να βάλω για να ελέγξω τα αντανακλαστικά σου -αν και άργησες!- ) Δικό σου
Cristina Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Και για να προχωράμε... http://briefcase.pathfinder.gr/download/573510 Είναι μάλλον δύσκολο... Edit: Α! Απάντησες! Ε... Έπρεπε να κοιμηθώ λιγάκι γιατί είχα δουλειές το πρωί και δεν θα σηκωνόμουν με τίποτα! Τέλειο είναι όλο το «La Phare»! Δηλαδή όλες οι δουλειές του Yann Tiersen είναι τέλειες, αλλά είμαι φανατική και ίσως να τα παραλέω...
NoNuclearPower Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 πωω.. πολύ κουλτούρα δεν το ξέρω. soundtrack? τι λεει..."προστάτεψε τους.."...(?)
Cristina Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δεν είναι κουλτούρα. Δεν είναι soundtrack. Λέει: «Προστάτεψέ μας» μάλλον.
NoNuclearPower Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 μπα.. δε θυμίζει τίποτα -σε εμενα τουλαχιστον - βοήθειες (πολλές)
Mixalakis Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Η εισαγωγή μου θύμισε λιγάαακι Κόρε Ύδρο... Άς ελπίσουμε να είναι κανένα γκρούπ που το έχουμε ακούσει τουλάχιστον...
Cristina Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Η εισαγωγή μου θύμισε λιγάαακι Κόρε Ύδρο... Άς ελπίσουμε να είναι κανένα γκρούπ που το έχουμε ακούσει τουλάχιστον... Δεν είναι Κ.Υ.. Δεν ξέρω αν έχετε ακούσει το group μιας και είναι το 1ο τους album, αλλά τον frontman τους νομίζω πως τον ξέρουν πάρα πολλοί. Όπως το κόβω από τα παιδιά που συμμετέχουν εδώ, 3 τουλάχιστον τον ξέρουν μιας και ήταν μπασίστας σε μια από τις πιο μεγάλες και δημοφιλείς metal μπάντες της Αγγλίας σχεδόν από το ξεκίνημά της μέχρι και το 1998 όπου τότε κυκλοφόρησε και ίσως το πιο αγαπητό και γνωστό album τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.