NoNuclearPower Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 ναι, οι KLF δεν υπήρχε περίπτωση, ηλεκτρονική μουσική έπαιζαν. απλώς το συγκεκριμμένο sample θύμιζε παρα πολύ την εισαγωγή στο What time is love.. νεξτ.
Child_In_Time Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Αφού δεν βρέθηκε κανένας πρόθυμος, ας βάλω εγώ για να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Cristina Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Αφού κόλλησα για λίγο και μου ερχόταν μόνο το **abo Day, ξεκόλλησα τελικά... «Peter Green - Slabo Day» Από τα υπέροχα instrumental που μας μεγάλωσαν με αυτά οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Θεσσαλονίκης...
NoNuclearPower Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 edit: το έσωσε το χριστινάκι (μαλακία θα έλεγα, γι'αυτό και το έσβησα). πάμε για άλλο
Cristina Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 http://briefcase.pathfinder.gr/download/573487
NoNuclearPower Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 ωχ...ύποπτο σαμπλ άνετα μπορεί να είναι κανά φευγάτο 80ς, αλλά και κανένα "..φεύγα" τρασάκι (ένεκα Χριστινιώ, αφτερ 1 ο κλοκ κτλ..) χμμ.. δε μου λεει τιποτα το σκασμένο..
Cristina Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Αααα... Περίεργο... Θα έβαζα στοίχημα πως εσύ θα έδινες την απάντηση. 1. Δεν είναι 80ς. Είναι όμως early 90s. 2. Δεν είναι τρασάκι, αλλά μιας και πολύ κουλτούρα μας έχεις προκύψει (βλ. Κατέλης... ), μπορεί και να το θεωρείς. 3. Παιζόταν ΠΑΝΤΟΥ, συνέχεια τότε και νόμιζα πως δεν υπήρχε άνθρωπος 25+ που να μην το ξέρει... Αν θέλετε κι άλλα hints άμεσα, πείτε μου.
NoNuclearPower Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 ε μη με φτιάχνεις τωρα.. hints άμεσα. Άμεσα. καταρχάς, ξένο? (τα τρασάκια είναι ως επι το πλείστων διαμαντάκια -τώρα- ) (π.σ.: το σχόλιο Νο.2 ακόμα με μπερδεύει στην αποκωδικοποίηση)
Cristina Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Λιοιπόν... Επιτυχία του 1990 που χορευόταν παντού. Νιγηριανός από τη Σουηδία με πολλά τραγούδια του τότε να έχουν γίνει τρελλές επιτυχίες. Πιο δυνατό hint μετά... Α ρε χρόνια ωραία... Θυμάμαι πως καθόμουν στα σκαλιά του σπιτιού μας, καλοκαίρι και άκουγα το κομμάτι να παίζει από τα θερινά clubs και ονειρευόμουν να μπορούσα να πήγαινα κι εγώ εκεί να χορεύω με τις ώρες... Ήμουν μόλις 12... Edit: Παντελή μου, τί δεν καταλάβες παιδί μου; Να στο εξηγήσω...
NoNuclearPower Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 hints λεμε.. τί έγινε, κανά φαγητό ετοιμάζεις πάλι και καθυστερείς? (ρε sellers, ποιός είναι στο αβαταρ?) ALBAN ALBAN ΛΕΜΕΕΕ Νo Coke?? ναι ε? ελα ρε γαμωτο και το ήξερα αυτό είναι?
Cristina Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Hahahaha Αυτό είναι! Μα κι έλεγα, είναι δυνατόν να μην το ξέρει...; Και δεν ετοιμάζω φαγητό σήμερις... Βαριέμαι...
Sellers Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Ε μαζευτήκατε τώρα όλοι οι γερόλυκοι και μεις οι μικροί δεν ξέρουμε τπτ... (Χιούμορ). Ο Page είναι στο Αβατάρ NoNuclearPower... Άντε καληνυχτώ σας...
NoNuclearPower Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 ναι ρε, αυτό ήταν. στην πυρά, προς τιμωρία (γιατί έδινα ρέστα για το No Coke, και το ξέχασα εδώ και χρόνια. Ασυγχώρητος !) ρε Sellers είπαμε, τόπο στα νιάτα, και οι γερόλυκοι "πάντα νέοι", μη ξεχνιώμαστε. Άλλο ένα έπος για τα νιάτα. ποοοολύ εύκολο (Χριστινάκι δεν κατάλαβα την παρένθεση με τον Κατέλη σε συνδυασμό 'κουλτούρα' και 'τρασάκι'. Ήταν ή δεν ήταν δηλαδή. Οκ, το έπιασα αργότερα -αργώ απόψε, ένεκα κούρασης. Εδώ δεν πέτυχα με την 1η το No Coke, τι να λεμε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.