Child_In_Time Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Από τα hints και μόνο Sons and Daughters - Johnny Cash;
NoNuclearPower Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 σωστόοος! -γαμάτο κομμάτι παρεμπιπτόντως- έχεις το βήμα.
Child_In_Time Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Παίρνω θέση στο βήμα και ..αγορεύω! (Instrumental rock το κομμάτι)
NoNuclearPower Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 κλασσικός ήχος που θυμίζει τα πάντα και τίποτε συγκεκριμμένο (την ίδια κουβεντα ειπα και κατι ποστ πιο πίσω) κανα χιντ που να διευκρινιζει τιποτε, να ξερουμε που κατευθυνομαστε?
Child_In_Time Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Hint συγκροτήματος: Ένα απ'τα 3-4 μεγαλύτερα συγκροτήματα κλασσικού ροκ, με πορεία μέχρι και σήμερα.
Child_In_Time Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Hint 2: Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι εξ ολοκλήρου έμπνευση του κιθαρίστα (απ'τις μεγαλύτερες μορφές της ροκ και όχι μόνο, πλεον, μουσικής). Κυκλοφόρησε σαν bonus track σ'ενα απ'τα πολύ καλά άλμπουμ του συγκροτήματος, στο οποίο το πιο γνωστό κομμάτι έχει ίδιο τίτλο με το άλμπουμ και το οποίο ΔΕΝ είναι της πρώτης περιόδου-δεκαετίας του γκρουπ!
Sellers Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Deep Purple - Son of Alerik... Edit: Η ειρωνία είναι ότι συνέχεια ακούω αυτό το cd τελευταία, αλλά δεν έχω τα bonus tracks...
republican Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Axxx! Στο τσακ με πρόλαβες! Και μύριζε Blackmore από την αρχή το κομμάτι!
Sellers Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Οκ... Δεν θα ξεφύγω πολύ απο το κλίμα. Το επόμενο μπορεί να μην είναι και από πολύ μεγάλη μπάντα, αλλά είναι σίγουρα γνωστή...
Sellers Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Ωχ, τώρα δεν ξέρω τι hint να δώσω... Αγγλική μπάντα που πλέον δεν βγάζουν νέες δουλειές, και που κάθε τρεις και λίγο αλλάζαν τα μέλη τους.
NoNuclearPower Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 πειραζει που μου θυμισε παρα πολυ την εισαγωγή του KLF - What time is love ?
Sellers Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μπάαα... Δεν ξέρω τι άλλη βοήθεια να δώσω. Θα περιμένω καμιά ωρίτσα και το δίνω.
Sellers Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Uriah Heep - Wise man Αυτό ήταν. Βάλτε κάποιος να ψαχτούμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.