Cristina Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Και το άκουγα πριν... Anathema - Shroud of False Μιλάμε όμως για εντελώς πριν... Σχεδόν ταυτόχρονα... http://www.last.fm/user/IrasAlgor/charts/?charttype=recenttracks (προσθέστε και 3 ώρες λόγω διαφοράς ώρας) Τρομερό timing... Συνεννοημένοι είστε;
Shadowthief Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Τραγουδάρα πάντως το shroud... Συνεχίζουμε με εύκολο πάλι. http://briefcase.pathfinder.gr/download/573213
Shadowthief Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Nirvana - Come As You Are Αυτό είναι Χριστίνα μου, συνεχίζεις.
Cristina Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Ας συνεχίσω με κάτι εύκολο νομίζω... Αλλά δεν έχει hint... Είτε θα το βρείτε, είτε όχι... Όχι επειδή δεν θέλω να σας πω, αλλά δεν ξέρω τι να σας πω... http://briefcase.pathfinder.gr/download/573216
NoNuclearPower Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Χαλαρωστε, δεν τρεχει τιποτε. Απλώς η Χριστινιώ περνα την καθιερωμενη φαση (μετά τη 1, κάθε τόσο ξωκύλει κατα αυτο τον τροπο). Συνηθισαμε D-Devils - Dance with the devil. Xριστινάκι δεν παιζεσαι.
Cristina Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 hahahahaahah! Εγώ ξωκύλω, αλλά εσύ τα βρίσκεις συνέχεια! Μιλάμε όμως για κομματάρα το «Dance With The Devil», ε; Δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά εγώ ένα κάτι τις το παθαίνω...
Child_In_Time Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Ακούω D-Devils - 6th Gate ή μου κάνουν πλάκα τα αυτιά μου; ΥΓ. Των Nirvana είναι "Come As You Are". ΥΓ2-EDIT: Με πρόλαβαν..
NoNuclearPower Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 το ηξερα οτι θα μου πεταγες καρφι για το σκυλισιο αφτι μου που αρπαζει με μαεστρια και ευστροφια καθε trash του παρελθοντος. (και τα προηγουμενα 2 θα τα εβρισκα αλλα δεν προλαβα τα ποστς) τελευταιως κατι τετοια με ξελασπωνουν στο παιχνιδακι, κατι δεν παει καλααα... το συγκεκριμμενο κομμάτι προσωπικά δεν το έπαιξα και δε θα το έπαιζα πουθενα. Εσύ μην ακούσεις devil, 6-6-6 κλπ, δινεις ρεστα μιλάμε (ένεκα μεταλ παρελθοντος/παροντος -μην απαντησεις επ'αυτου, πλακα κανω) Επαναφερω το τοπικ (και τη μοδερατορισσα) -ξανα- στην ταξη για να δουμε.. edit: σαφης διορθωση απο Child_In_Time, "6th Gate" λεγεται. «Dance With The Devil» ηταν ο τιτλος του δικου
Child_In_Time Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Muse - Plug in Baby σε ακουστική εκτέλεση (για το BBC);
Cristina Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 το ηξερα οτι θα μου πεταγες καρφι για το σκυλισιο αφτι μου που αρπαζει με μαεστρια και ευστροφια καθε trash του παρελθοντος.(και τα προηγουμενα 2 θα τα εβρισκα αλλα δεν προλαβα τα ποστς) τελευταιως κατι τετοια με ξελασπωνουν στο παιχνιδακι, κατι δεν παει καλααα... το συγκεκριμμενο κομμάτι προσωπικά δεν το έπαιξα και δε θα το έπαιζα πουθενα. Εσύ μην ακούσεις devil, 6-6-6 κλπ, δινεις ρεστα μιλάμε (ένεκα μεταλ παρελθοντος/παροντος -μην απαντησεις επ'αυτου, πλακα κανω) Επαναφερω το τοπικ (και τη μοδερατορισσα) -ξανα- στην ταξη για να δουμε.. edit: σαφης διορθωση απο Child_In_Time, "6th Gate" λεγεται. «Dance With The Devil» ηταν ο τιτλος του δικου Για την ακρίβεια και οι 2 σας έχετε δίκιο. Το κομμάτι που έβαλα λέγεται «The 6th Gate (Dance With The Devil)». Snobάρεις τα ακούσματά μου, ε; Καλάαααα...
NoNuclearPower Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Muse - Plug in Baby σε ακουστική εκτέλεση (για το BBC); σωστόΤΑΤΟΣ! Γκόου νεξτ. Χριστινακι ξερεις οτι δε σνομπάρω, εννοειται (δε με παιρνει, αμα σκεφτεις τα τελευταια samples που βρηκα). αλλά πιστεύω έχει μια βαση το προηγούμενο σχολιο. του τυπου, άν έλεγε το κομμάτι "and dance with Jesus Christ" δε θα σου έκανε τιποτα :twisted: Όχι, μάλλον "and pray with Jesus Christ" να έλεγε. Εκεί να το δεχτώ Αλλά τα λεφτα τα πολλά θα ήταν μια version "..1st gate, Laugh with Christodoulos", με την ευγενική χορηγία της αρχιεπισκοπής, και εννοείται με το αυτοκολλητο "archbishop's palace advisory & explicit lyrics"
Child_In_Time Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Συνέχιζω με κάτι ακόμα βατό.. Απίστευτο τραγούδι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.