Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ennio Morricone - The Trio

Απ'το καλό, τον κακό και τον άσχημο.

ΥΓ. Υπάρχει κανένα απλό, προτεινόμενο, freeware mp3 splitter;

Αυτό είναι βεβαίως. veryhappy.gif

Ε ήταν εύκολο πια. Ο ένας είπε τον καλλιτέχνη, ο άλλος την ταινία, άμα δεν το βρίσκατε και τώρα θα έτρωγα τις κοτσίδες μου. razz.gif

Που λες, το WavePad κάνει πολύ καλή δουλειά. Κι εγώ με αυτό κάνω πλέον τα samples μου. Είναι μικρούλι, εύχρηστο και φυσικά free. happy.gif

Τα samples καλό είναι να είναι χαμηλής συμπίεσης. Στα 32 kbps είναι ό,τι πρέπει! veryhappy.gif

Αν έχεις κάποια δυσκολία με το πρόγραμμα, στείλε μου pm.

Α! Και μη ξεχάσεις να βγάλεις τα tags. happy.gif

Δημοσ.

Όχι όχι! Δεν υπάρχει πρόβλημα! happy.gif

Σημασία έχει να έχει μικρό μέγεθος, να ακούγεται καθαρά και να παίζεται με έναν player που έχουμε όλοι στο pc μας και να μην χρειάζεται να εγκαταστήσουμε κάτι επιπλέον.

Αν πληροί αυτά τότε είναι ΟΚ. veryhappy.gif

Δημοσ.

Και πάνω που ερχόμουνα να ζητήσω hint...

ΟΚ... Ο ήχος φέρνει στο μυαλό τον Astor Piazzolla... Ίσως και λίγο τον Lalo Schifrin.

Θα μας βοηθήσεις λίγο; happy.gif

Δημοσ.

Αυτές ήταν οι πρώτες μου σκέψεις οταν άκουσα αυτη την μελωδια και εγω για πρώτη φορα.....η αλήθεια ειναι.....πως ...ναι είναι άντρας...ευρωπαίος...και...είχε χαθεί για κάποιο διάστημα (3 χρόνια) απο την μουσική σκηνή για κάποιους λόγους και επανήλθε περίπου το 2002 (χρονιά που βγήκε και το συγκεκριμένο κομμάτι).

Δημοσ.

...έχει γράψει τον ύμνο για μια σημαντική αθλητική διοργάνωση....

ενώ τον ακουμε και στην έναρξη καθημερινής σειράς.........

"καρφωνω" πολλά σιγά σιγά..........

Δημοσ.

Δεν μπορώ να περιγράψω την εκπληξή μου όταν -αφού άκουσα το κομμάτι- είδα και έμαθα τον δημιουργό....

το ωραίο είναι πως συμφωνα με έναν γνωστό μου δάσκαλο του tango είναι ένα απο τα καλυτερα που έχει χορέψει ποτε....καλή συνέχεια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...