Child_In_Time Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Κάποιο χωρίς trial periods και evaluation days;
Cristina Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Ennio Morricone - The TrioΑπ'το καλό, τον κακό και τον άσχημο. ΥΓ. Υπάρχει κανένα απλό, προτεινόμενο, freeware mp3 splitter; Αυτό είναι βεβαίως. Ε ήταν εύκολο πια. Ο ένας είπε τον καλλιτέχνη, ο άλλος την ταινία, άμα δεν το βρίσκατε και τώρα θα έτρωγα τις κοτσίδες μου. Που λες, το WavePad κάνει πολύ καλή δουλειά. Κι εγώ με αυτό κάνω πλέον τα samples μου. Είναι μικρούλι, εύχρηστο και φυσικά free. Τα samples καλό είναι να είναι χαμηλής συμπίεσης. Στα 32 kbps είναι ό,τι πρέπει! Αν έχεις κάποια δυσκολία με το πρόγραμμα, στείλε μου pm. Α! Και μη ξεχάσεις να βγάλεις τα tags.
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Εγώ τα κάνω ogg και είναι ακόμα καλύτερα. Αν σας τη σπάω, να τα κάνω και γω mp3....
Cristina Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Όχι όχι! Δεν υπάρχει πρόβλημα! Σημασία έχει να έχει μικρό μέγεθος, να ακούγεται καθαρά και να παίζεται με έναν player που έχουμε όλοι στο pc μας και να μην χρειάζεται να εγκαταστήσουμε κάτι επιπλέον. Αν πληροί αυτά τότε είναι ΟΚ.
AFANIS_ Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Γεία σας..ξανά....μμμ...βλέπω μια στασιμότητα...επομένως ας δώσω εγώ συνέχεια ...αν δεν έχετε πρόβλημα....ε;.... για ακούστε λοιπόν....
AFANIS_ Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 περιεργο και το τσεκαρα......last και φαρμακερή......εδω αλλιως....ας πάρει κάποιος σειρα....
AFANIS_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Σας έχει μπερδέψει ή δεν το ψάξατε καν....να ξέρω να δώσω βοήθεια αν είναι....
Cristina Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Και πάνω που ερχόμουνα να ζητήσω hint... ΟΚ... Ο ήχος φέρνει στο μυαλό τον Astor Piazzolla... Ίσως και λίγο τον Lalo Schifrin. Θα μας βοηθήσεις λίγο;
AFANIS_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Αυτές ήταν οι πρώτες μου σκέψεις οταν άκουσα αυτη την μελωδια και εγω για πρώτη φορα.....η αλήθεια ειναι.....πως ...ναι είναι άντρας...ευρωπαίος...και...είχε χαθεί για κάποιο διάστημα (3 χρόνια) απο την μουσική σκηνή για κάποιους λόγους και επανήλθε περίπου το 2002 (χρονιά που βγήκε και το συγκεκριμένο κομμάτι).
AFANIS_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 ...έχει γράψει τον ύμνο για μια σημαντική αθλητική διοργάνωση.... ενώ τον ακουμε και στην έναρξη καθημερινής σειράς......... "καρφωνω" πολλά σιγά σιγά..........
Cristina Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 «Στέφανος Κορκολής - The Rain Tango» ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ κομμάτι... Μπράβο AFANIS_...
AFANIS_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δεν μπορώ να περιγράψω την εκπληξή μου όταν -αφού άκουσα το κομμάτι- είδα και έμαθα τον δημιουργό.... το ωραίο είναι πως συμφωνα με έναν γνωστό μου δάσκαλο του tango είναι ένα απο τα καλυτερα που έχει χορέψει ποτε....καλή συνέχεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.