Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πλάκα δεν έχουν όμως; Τα βρίσκετε κιόλας... razz.gif

αυτό δε βγαίνει παραέξω, έτσι?

το κομματάκι είναι περσινό (καλοκαιράκι ή λίγο πιο πριν ο δίσκος), ελληνικό και προσφάτως βιντεοκλιπ. Κορυφαίο -πέρα απ'την πλάκα- το σχήμα.

μεταφέρω εδώ το προηγούμενο

edit: 1ο: τί θα φάμε? (προς χριστίνα)

2ο: Για τους Archive που λέγατε πιο πάνω, όντως ισχύει. Δε ξέρω για σήμερα, αλλά 3 χρόνια πριν έψαχνα το τοτε άρτη αφιχθέν "Noise" στο Λονδίνο χωρίς αποτέλεσμα. Ούτε στα μεγαθήρια HMV, Tower και Virgin υπήρχε τίποτα. Δεν ήξεραν ούτε το όνομα (!!). Μετά διάβασα ("ΠΟΠ&ΡΟΚ") πως οι Archive, αν και άγγλοι δεν κυκλοφορούσαν στη χώρα τους αφού..δεν υπήρχε λέει εταιρία να τους στηρίξει για να κάνει διανομή, όσο κουφό και αν ακούγεται. Δε ξέρω τώρα αν ακόμα (ή κατά πόσο) ισχύει

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μαλάκες Άγγλοι... Σε όλα τόσο έξω πως μπορεί να είναι? Πάλι καλά που τους άρεζαν οι Beatles... NoNuclearPower καμιά βοηθειούλα θα πέσει ?

Δημοσ.
αυτό δε βγαίνει παραέξω, έτσι?

το κομματάκι είναι περσινό (καλοκαιράκι ή λίγο πιο πριν ο δίσκος), ελληνικό και προσφάτως βιντεοκλιπ. Κορυφαίο -πέρα απ'την πλάκα- το σχήμα.

μεταφέρω εδώ το προηγούμενο

edit: 1ο: τί θα φάμε? (προς χριστίνα)

2ο: Για τους Archive που λέγατε πιο πάνω, όντως ισχύει. Δε ξέρω για σήμερα, αλλά 3 χρόνια πριν έψαχνα το τοτε άρτη αφιχθέν "Noise" στο Λονδίνο χωρίς αποτέλεσμα. Ούτε στα μεγαθήρια HMV, Tower και Virgin υπήρχε τίποτα. Δεν ήξεραν ούτε το όνομα (!!). Μετά διάβασα ("ΠΟΠ&ΡΟΚ") πως οι Archive, αν και άγγλοι δεν κυκλοφορούσαν στη χώρα τους αφού..δεν υπήρχε λέει εταιρία να τους στηρίξει για να κάνει διανομή, όσο κουφό και αν ακούγεται. Δε ξέρω τώρα αν ακόμα (ή κατά πόσο) ισχύει

Ναι ναι.. Καμιά βοήθεια δώσε γιατί δεν βλέπω φως... razz.gif

Το φαγάκι είναι έτοιμο και μάλλον δεν θα σου αρέσει.

Πατάτες λεμονάτες με βακαλάο ρολό. razz.gif

Δημοσ.

όχι ρε παιδιά, τι γκίνια και τούτη, πάλι στο δικό μου κωλώσαμε?

μου φαίνεται θα περιμένουμε τον ookii να ξελασπώσει και θα χτυπιέται κιόλας πως είναι πανεύκολο και τα γνωστά ..

για εύκολο το έβαλα

πάντως δω κάτω μεριά (βλ: Kύπρος) το κομμάτι είναι πάρα πολύ γνωστό από το καλοκαίρι, τώρα που "πάλιωσε" το βγάλανε κλιπ.

Κορυφαίο hip hop σχήμα με πολλές πωλήσεις, από την τελευταία του δουλειά, στο κομμάτι συμμετέχει -κυπρια- τραγουδίστρια

Χριστινάκι δε θα φάω τελικά. Μόλις χτύπησα ένα γύρο, και βακαλάο δε λέει για μετά

Παίδες για τους Άγγλους δε χρειάζεται να τα λέμε συνέχεια. Θυμηθείτε: Arctic Monkeys πρώτοι (πιο μπροστά από τους Beatles) σε poll για τα καλύτερα συγκροτήματα ..

Δημοσ.

Αν ήσουν άλλος - Ημισκούμπρια & Ευριδίκη....?????????

Λοιπόν θα παρατυπίσω (ζητάω ταπεινά συγνώμη) καθώς θεωρώ δεδομένο το σωστό της απάντησής μου και χωρίς να περιμένω επιβεβαίωση..θα πάω στο -πάντα εύκολο-.......επόμενο

Δημοσ.

Λοιπόν θα παρατυπίσω (ζητάω ταπεινά συγνώμη) καθώς θεωρώ δεδομένο το σωστό της απάντησής μου και χωρίς να περιμένω επιβεβαίωση..θα πάω στο -πάντα εύκολο-.......επόμενο

Δημοσ.
Φιλαράκι έκανες τραγικό λάθος: προδώθηκες από το ID3 tag :(

ουπσ.........i did it................:oops: ...........πολυ "insomnia"...............:-D....πάμε πάλι........εδω

Δημοσ.

για το τυπικο, να βεβαιώσω το σωστό της απάντησης.

το καινούριο δεν το ξέρω.

τιν'το ID3 Tag?

παρεμπιπτόντως, afanis καλωσόρισες στο esnips

Δημοσ.

είναι αυτό που δεν απενεργοποίησα και ήταν εμφανή όλα τα στοιχεία του sample..... :mrgreen:

οσο για το καινούριο...να δώσω κάτι.....

α.γυναίκα......και φωνάρα...

β.το τραγούδι απο το sample κυκλοφόρησε λίγο πριν το 2007 και έχει τον ίδιο τίτλο με το album που το περιέχει...

γ. το πρώτο της album το κυκλοφόρησε στα 13 της.

καλως σας βρήκα...

Δημοσ.

Σας καληνυχτώ με 2 ακόμα πληροφορίες...έτσι για να κυλάει το παιχνίδι....

-το 1995 το album της είχε πουλήσει 2,500,000 αντίτυπα παγκοσμίως

-το 1998 της έγραψε ένα τραγούδι ο Ph. Collins

Καληνύχτα....

Δημοσ.

μεγάλε το'δωσες σχεδόν

θέμα google-search ήταν έτσι.

Laura Pausini - Io Canto 8)

Θα παραχωρούσα ξανά τη θέση μου, αλλά μέχρι πριν λίγο καθόμουν με τον father και ακούγαμε το συγκεκριμμένο άσμα στο repeat και από κόλλημα είπα να το ρίξω και στο παιχνίδι.

Μέγιστο, κορυφαίο και από τα -προσωπικά, και όχι μόνο- υπεραγαπημένα.

Πολύ εύκολο, αλλά επειδή ποτέ δε ξέρεις, άφησα και τη φωνή του τραγουδιστή στο sample, με τη συμφωνία αυτός/ή που θα απαντήσει να πει και τον ακριβή τίτλο, έτσι? ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...