Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλά πάμε καλά?

αν σου πω ότι στο τόσο ήμουν να το βάλω αυτό πιο πριν, στην ίδια εκτέλεση??

μα το θεο!!!!

Μάνος Λοίζος + Δήμητρα Γαλάνη - Η Μέρα εκείνη δε θα Αργήσει (Κωνστανίνος Βήτα Mix)

Xριστινάκι και μαζί σου είμαι συνεννοημένος?

τα'παιξα μιλάμε!!

Δημοσ.

Πωπω... Σοβαρά μιλάς;;; x.gif

Και είχα καμιά 10ριά κομμάτια κατά νου να βάλω και μόλις θυμήθηκα αυτό, τα ξέχασα όλα! veryhappy.gif

Δημοσ.

Ναι ρε γμτ έψαχνα να βρώ απο που προέρχεται η ηλεκτρονική λούπα στο τέλος του sample...

Βάλε, βάλε εξάλλου εσύ απάντησες εντελώς σωστά my friend!!! :)

Δημοσ.

Τα δικά μας παιδιά..

Sharp Ties - Get That Beat

Αυτό μαζί με το 'Sandrina' των 'Dreamer & The Full Moon' παιζότανε κάποτε και σε πολλές Αθηναικές ντισκοτέκ...(Οπότε όχι μόνο βόρεια cris...)

Δημοσ.

Μπράβο! Μπράβο Μιχάλη... happy.gif

Δεν ξέρω τί παιζόταν κάτω και είμαι κάπως επιφυλακτική...

Άλλοι κόσμοι... razz.gif

Το «Sandrina» μου αρέσει πάρα πολύ. happy.gif

Δημοσ.
Οκ λοιπόν...

Πιστεύω Χριστίνα να σου αρέσει και αυτό...

ωχ, Χριστίνα αν ξέρεις κάτι πες το γρήγορα, αλλιώς Μιχαλάκη δώσε γρήγορα hints, να βρεθεί the sooner γιατί ακούγεται κομμάταρος κ θέλω να το βρω ολόκληρο

Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Λοιπόν, Βρετανικό συγκρότημα με Σκωτζέζο χαρισματικό τραγουδιστή απο γκρούπ των 80's που εμπνεύστηκαν απο Ιρλανδέζικες μελωδίες, χρησιμοποιώντας βιολιά, τρομπέτες κ.τ.λ.

Ιδιαίτερα αγαπητοί στη χώρα μας, ενώ πολύ συχνά κάνουν και αναφορά σε αυτήν λόγω των παγανιστικών πεποιθήσεων του frontman...

Βγάλανε νέο άλμπουμ πριν καμιά 20αριά μέρες ενώ έρχονται το καλοκαίρι στην χώρα μας για συναυλία...

Το κομμάτι είναι απο άλμπουμ του 2003 και μιλάει για ένα νησί στη Σκωτία.

A, και φυσικά πρόκειται για το συγκρότημα που μάλλον δε θα μπορέσω ποτέ να ξεπεράσω την αγάπη μου γ'αυτό όσα χρόνια και αν περάσουνε...:)

Πιστεύω να βοήθησα λιγάκι...:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...