Creation Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Άντε θα βοηθήσω!!! Λοιπόν είναι συγκρότημα το οποίο αναφέρεται τόσο στον τίτλο όσο και στους στίχους σχετικά πρόσφατου τραγουδιού (2006) ανερχόμενου συγκροτήματος. Αναμένω! Ρε συ φιλαράκι, δίχως παρεξήγηση, αλλά και τα hints και τα samples σας τελευταία είναι άσ'τα να πάνε. Παλιά έμπαινε και κανένα γνωστό τραγουδάκι. Τώρα πια το #@#%@# το θέμα. Περιμένουμε κι εμείς οι καψεροί να βρούμε τίποτα για να παίξουμε, αλλά κανείς δεν βρίσκει τίποτα εδώ λέμε. Μετά αναρωτιέστε γιατί δεν έχει κίνηση το παιχνίδι. :twisted: Φιλικά ε...
ookii Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δεν υπάρχει πρόβλημα φίλε creation γι αυτά που είπες. Σε καταλαβαίνω, εξάλλου κανείς μας δε ξέρει τα πάντα. Απλά για να είμαι ειλικρινής δε νομίζω να έβαλα και κάτι τόσο δύσκολο! Όπως και να έχει, αν δω και εξακολουθεί να μην ανταποκρίνεται κανείς θα ανοίξω τα χαρτιά μου! Σύντομα.
Cristina Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Θα μπορούσαμε να έχουμε ένα πιο περιεκτικό hint;
NoNuclearPower Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 το κομμάτι του ookii είναι από τους Death From Above 1979 (πρόσφατο χιτάκι που αναφερόταν το συγκρότημα, βγάλαν οι CSS "Lets make love and listen to Death From Above" που παίζει γενικά, δεν είναι άγνωστο). το κομμάτι ήταν το έτσι κι αλλιώς κορυφαίο "Romantic Rights", αλλά όχι στην 1η εκτέλεση, αλλά σε επανακυκλοφορία του άλμπουμ, που έχουν διαφορετική εισαγωγή (εκεί μπερδεύτηκα). δεν είναι και τόσο άγνωστοι πάντως. στην τύχη πέτυχα το βιντεο του συγκεκριμμένου κομματιου στο mad 5-6 φορές. Ρε συ φιλαράκι, δίχως παρεξήγηση, αλλά και τα hints και τα samples σας τελευταία είναι άσ'τα να πάνε. Παλιά έμπαινε και κανένα γνωστό τραγουδάκι. Τώρα πια το #@#%@# το θέμα.Περιμένουμε κι εμείς οι καψεροί να βρούμε τίποτα για να παίξουμε, αλλά κανείς δεν βρίσκει τίποτα εδώ λέμε. Μετά αναρωτιέστε γιατί δεν έχει κίνηση το παιχνίδι. :twisted: Φιλικά ε... Πού ήσουνα ρε Creation πιο πριν που έπαιξαν Τρύπες και Κατμαν; χεχεχε outofftopic ερώτηση προς Χριστίνα -αν γνωρίζει- : τί έγινε με το esnips? δε δίνει πλεον την επιλογή για να κάνεις download κάθε file. μας την πέσανε κι από κεί? Ππππουσου ρε γμτ... :evil: πάνω που εθιστήκαμε.. Στα δικά μας τωρα, αγαπημένο, κορυφαίο και αξέχαστο ριφάκι , κλασσικότατος κόμματος, και εύκολο -νομίζω-.
Cristina Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Σοβαρά; Δεν το είχα προσέξει... Δεν είναι πρόβλημα αυτό πάντως... Αν κάνεις δεξί κλικ μέσα στον player και μετά properties θα δεις ένα link. Κάνε το paste στον browser και θα κατέβει κανονικά το αρχείο. Μην το πεις σε κανέναν όμως και μας το πάρουν κι αυτό... Btw, δεν είχα ιδέα γι αυτό το γνωστό κομμάτι του ookii... Και κοίτα να δεις σύμπτωση... Ούτε για το δικό σου έχω ιδέα...
NoNuclearPower Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Σοβαρά; Δεν το είχα προσέξει...Δεν είναι πρόβλημα αυτό πάντως... Αν κάνεις δεξί κλικ μέσα στον player και μετά properties θα δεις ένα link. Κάνε το paste στον browser και θα κατέβει κανονικά το αρχείο. Μην το πεις σε κανέναν όμως και μας το πάρουν κι αυτό... Btw, δεν είχα ιδέα γι αυτό το γνωστό κομμάτι του ookii... Και κοίτα να δεις σύμπτωση... Ούτε για το δικό σου έχω ιδέα... γειά σου βρε χριστινιώ, χρυσάφι! καλά είπα να ρωτήσω εσένα, όλο κάτι θα είχες υπόψιν. τι θε να πεις δηλαδή? ότι συνεννοήθηκα με τον ookii να την σπάσουμε ομαδικώς στο τόπικ με άγνωστα σαμπλάκια? νο νο, εύκολο είναι. Άν σου ξέφυγε θα είναι τυχαία παράληψη. έλα, ιρλανδός, κορυφαίος blues/rock κιθαρίστας, πέθανε το 95, πολύ αγαπητός στην Ελλάδα (είχε κάνει και τη βόλτα του 2 φορές για live νομίζω). το κομμάτι είναι από το 1978, το χιτ από εκείνο τον δίσκο
Mixalakis Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Όντως εύκολο αυτό... Rory Gallagher - Shadow Play Αλλά το προηγούμενο ήταν...γαμησέτα!
Cristina Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Όντως εύκολο αυτό...Rory Gallagher - Shadow Play Αλλά το προηγούμενο ήταν...γαμησέτα! Ααα... Αυτό ήταν; Δεν το αναγνώρισα ρε γμτ... Όντως εύκολο και με το hint πανεύκολο.
Mixalakis Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Και εγώ πραγματικά απόρησα Χριστίνα πως δε το βρήκες με την πρώτη... Εσύ που είσαι τόσο καλή να μη βρείς μετά το 'Moonchild' τo δεύτερο πιο γνωστό κομμάτι του... Μάλλον σε έχουν επηρεάσει οι τελευταίες σου μουσικές προτιμήσεις...(Κατέλης... ) Επανέρχομαι με sample...
Cristina Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Κόψε κάτι βρε Μιχάλη... Άλλωστε δεν είναι και το φόρτε μου η κλασική ροκ... Σ' ευχαριστώ πάντως... Ακόοοοοοοοοοομα το sample;;; Υ.Γ.: Άσε άσε... Με χάλασαν...
Cristina Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Κάτι μου θυμίζει τούτο... Bent μάλλον... Και μάλλον δεν το ξέρω...
Mixalakis Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Ηχηρό αδελφικό ντουέτο στη Βρετανική χορευτική σκηνή ... Κομμάτι απο το πρώτο τους άλμπουμ το 1991... Απο τα σπουδαιότερα σχήματα της electronica των 90's... Χριστίνα σίγουρα έχεις ακούσει κομμάτια απο αυτούς... Πιστεύω για αρχή να βοήθησα λιγάκι...
Cristina Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μπορώ να πω πως ήταν καθοριστικό το hint σου για να βρω το group... «Orbital - Belfast»
Mixalakis Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μπράβο Χριστίνα αυτό είναι... Πιστεύω να μην ήταν πολύ δύσκολο... Σειρά σου...(γρήγορααααα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.