Cristina Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Αφού ξέρεις τί μου αρέσει... Ας πάμε σε κάτι διαφορετικό... http://briefcase.pathfinder.gr/download/572141
NoNuclearPower Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 χεχε.. είναι από εκπομπή του alter? κάπου το πήρε το αφτί μου
NoNuclearPower Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 έκανα edit πριν γιατί το έβγαλε τελικά κ νόμιζα πως είχα κάνει κάτι λάθος. μάλλον πρόλαβες κ έβαλες το σωστό λινκ. ο κομμάταρος είναι -όπως το ψυλλιάστηκα εξ'αρχής- Ο Εραστής Σου - Katman, σωστός? βρε χριστινιώ δεν έχεις το θεό σου XAXAXA πού το πέτυχες τούτο? το θέλω να ρε τι κομμάτια να βάζουμε (προσπερνώ ότι σκόραρα μετά από καιρό με το ενλόγω, ρόμπα ξεκούμπωτη μιλάμε)
Cristina Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 hahahahaha Αυτό είναι Παντελή... Αν εξαιρέσουμε το γελοίον την υπόθεσης, έχει ωραία μουσικούλα.
NoNuclearPower Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 αν και θα γούσταρα να συνεχίσω αναλόγως, δε βρίσκω τόσο κατάλληλο υλικό ρε γμτ. Πάμε στο επόμενο για να'ρθουμε στα ίσα μας κ για να ξεπλύνουμε τη ντροπή που αναίσχυντα πότισε το τίμιο ετουτο φόρουμ η ίδια του η μοδερατόρισα. (ps: χριστινάκι τον "Εραστή" άμα το έχεις το θέλω έτσι, μη ξεχνιώμαστε. Και τους "Πάντα νέους", που ροκάρουν κ τα σπάνε Και τη "Μαύρη", εννοείται)
ookii Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Τα νεύρα μου τα χάπια μου κι ένα ταξί να φύγω!! Έλεος ρε σειράκι!!! Τρύπες βρήκες να βάλεις? Σ' εκφράζει και το βάλες ή έτυχε?!!!! Πατρίδα μου είναι εκεί που μίσησα. Αντε βάζω σε λιγο.
NoNuclearPower Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 αφού το πιάνεις με την 1η το νόημα ρε σειριξ, δε χρειάζεται να ρωτάς βάλε και θα το δω αργότερα, ή από τη δουλειά edit:ρε εδώ έπαιξε ο κατμαν οι τρύπες σε πειραξαν?
ookii Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Στρόφη σε ξένες διαστροφές και αγάπες. Αυτός ο δυναμίτης Σειράκι το αλλο σειράκι θα το βρίσκε με την πρώτη!!! Ετσι πιστεύω τουλάχιστον! Καλή η φώτο φίλε. Πολλοι καταζητούμενοι έπεσαν εδω μέσα!!!!!!!
NoNuclearPower Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Στρόφη σε ξένες διαστροφές και αγάπες. Αυτός ο δυναμίτης Σειράκι το αλλο σειράκι θα το βρίσκε με την πρώτη!!! Ετσι πιστεύω τουλάχιστον! Καλή η φώτο φίλε. Πολλοι καταζητούμενοι έπεσαν εδω μέσα!!!!!!! χεχε με τέτοιες προυποθέσεις σειριξ δε θα απαντήσω. (δεν είναι Korn) όσο για τη φωτο, είναι μέσα στα πλάισια της μετριοπάθειας και ταπεινοφροσύνης
ookii Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δεν είναι Korn παιδιά. Έιναι συγκρότημα με ουσιαστικά μόνο ένα δίσκο στο ενεργητικό του αλλα πολύ επιδραστικό. Αυτά προς το παρόν. Σειράκι αυτό το "με τέτοιες προυποθέσεις σειριξ δε θα απαντήσω." τι πάει να πεί????
ookii Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Άντε θα βοηθήσω!!! Λοιπόν είναι συγκρότημα το οποίο αναφέρεται τόσο στον τίτλο όσο και στους στίχους σχετικά πρόσφατου τραγουδιού (2006) ανερχόμενου συγκροτήματος. Αναμένω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.