Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ποιό διέλυσαν ρε metalmike? το 7ιντζο? :lol:

από ελληνικό ροκ πάσχουμε.

Last Drive, ή Ήταν Και Θα Είναι ?

δε θυμίζει κανα γνωστό ήχο το sample..

Χαχαχαχα,τo "διελυσαν" παει για τα ατομα που επαιζαν στο συγκροτημα φυσικα (και αυτη ειναι η σωστη εκφραση και οχι το διαλυθηκαν)!Απλα ηθελα να πω οτι αφου εβγαλαν το 7ιντσο στη συνεχεια διελυσαν,sorry αν δεν το διατυπωσα σωστα!

Δυστυχως τιποτα απο τα 2 που αναφερεις δεν ειναι!Πραγματικα μου κανει εντυπωση που δεν το εχετε βρει ακομα γιατι αν και γνωριζω αρκετα πραγματα απο ελληνικο ροκ δεν νομιζω να ειμαι ο μονος που γνωριζει το συγκροτημα αυτο!

Και απο ελληνικο ροκ καποτε δεν πασχαμε,τωρα δυστυχως ειμαστε πολυ "αρρωστοι"!

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οι πληροφοριοδότες μου μού λένε πως πρόκειται για Πίσσα και Πούπουλα... razz.gif

Να τους εκτελέσω ή να τους αφήσω; x.gif razz.gif

Τραγούδι δεν μου είπαν βέβαια, αλλά αν είναι αυτοί είναι εύκολο να βρεθεί από κάποιον που έχει (ή που θα αποκτήσει razz.gif) το album... razz.gif

Δημοσ.
Οι πληροφοριοδότες μου μού λένε πως πρόκειται για Πίσσα και Πούπουλα... razz.gif

Να τους εκτελέσω ή να τους αφήσω; x.gif razz.gif

Τραγούδι δεν μου είπαν βέβαια, αλλά αν είναι αυτοί είναι εύκολο να βρεθεί από κάποιον που έχει (ή που θα αποκτήσει razz.gif) το album... razz.gif

Χμμμ,του FBI ειναι οι πληροφοριοδοτες σου; :mrgreen: Παντως οι πληροφοριες τους ειναι σωστες αλλα για να λυθει ο φονος πρεπει να βρεθει και το ονομα του τραγουδιου :D
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ααααχ... Αφού τους βασάνισα αρκετά μου το είπαν... razz.gif

«Επίλογος» λέγεται το τραγούδι...

Πάμε και στο επόμενο, νομίζω πολύ εύκολο. happy.gif

Δημοσ.

το λινκ δουλευει σωστα δεν μπορω να το δω

Δημοσ.
Πάμε και στο επόμενο, νομίζω πολύ εύκολο. happy.gif

..μάλλον δεν είναι τελικά χριστινάκι :)

ή που δεν επισκέπτονται πολλοί το τοπικ.

εγώ δεν το ξέρω, αλλά για ριξε και κανα χιντάκι να δουμε

Δημοσ.

Μμμ... Κρίμα... Και το έβαλα για εύκολο ρε γμτ... sad.gif

Ο καλλιτέχνης είναι Αμερικάνος και το τραγούδι αυτό μπήκε 2 φορές στα TOP 20 του Billboard 100.

Την 1η ήταν το 1980 και τη 2η το 1989.

Στο site του καλλιτέχνη αναφέρεται πως αυτό το τραγούδι είναι ένα από τα πιο πολυπαιγμένα τραγούδια στην ιστορία του ραδιοφώνου.

Στην Αμερική ακούστηκε 4.000.000 φορές, λέει.

Στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας, το άκουγες πολύ συχνά. happy.gif

Δημοσ.
Μμμ... Κρίμα... Και το έβαλα για εύκολο ρε γμτ... sad.gif

Ο καλλιτέχνης είναι Αμερικάνος και το τραγούδι αυτό μπήκε 2 φορές στα TOP 20 του Billboard 100.

Την 1η ήταν το 1980 και τη 2η το 1989.

Στο site του καλλιτέχνη αναφέρεται πως αυτό το τραγούδι είναι ένα από τα πιο πολυπαιγμένα τραγούδια στην ιστορία του ραδιοφώνου.

Στην Αμερική ακούστηκε 4.000.000 φορές, λέει.

Στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας, το άκουγες πολύ συχνά. happy.gif

loipon edwses arketa stoixeia alla kati mou thimize....epsaxna ola ta 80's pou exw loipon kai to vrika...

Into the night - Benny Mardones

Δημοσ.
Heart - Alone happy.gif

μμμμ....ημουν βέβαιος....την επόμενη φορα θα βρώ κάτι ποιο δύσκολο....απο γερμανική ραπ πως πας;:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...