Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε ποιόν Sokrates έγινε η πρόταση..?

δεν πάει πουθενά το μυαλό, ούτε για το sample, ούτε για το συγκρότημα

edit: ολόκληρη σελίδα postάρουν μόνο 2 άτομα ρε σεις??

το παιχνιδάκι εδώ είναι σνομπαρισμένο. Στο αντίστοιχο του Kινηματογράφου προχωράνε 2-2 οι σελίδες κάθε μέρα..

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προσωπικά δεν το snobάρω... Σας παρακολουθώ με μεγάλη χαρά... tongue.gif

Αλλά αφού δεν έχω ιδέα για τα samples σας, τί να λέω; tongue.gif

Δημοσ.

Να λες ποσο μας θαυμαζεις κ ποσο θελεις να παιξεις αλλα δε σε αφηνουμε.

Ο Ψωνισμενος

Εγινε σε μελος των Aphrodite's Child κ το συγκροτημα που ψαχνουμε ειναι επισης progressive rock, το album του κομματιου ειναι το πρωτο τους

Δημοσ.

Ωχ, κι έλεγα από πότε οι Isle Brothers (συχνές αλλαγές line up, διασκευή από Beatles, υπάρχουν ακόμα από τα '60ς κτλ..) κάνουν progressive και ζητάνε από λευκό να συμμετέχει?

είναι από το "Yes"? Το κομμάτι ήταν το "I See You" ;

Δημοσ.

Ειναι απο το Yes του 1969 κ το κομματι ηταν το Survival...

Πολυ γνωστη μελωδια παντως περιμενα να βρεθει πιο ευκολα απ' οτι οι Stooges!

Δημοσ.

Δε σνομπάρουμε το παιχνίδι ρε σειράκι. Προσωπικά δε ξέρω που κρατά ο κ___ς μου με τη δουλεία όλη μέρα!!!!! :-? Σπάνια μπαίνω χαλαρός στο δίκτυο να δω τι παίζει.

"....κοίτα τους όγκους τους αδούλευτους χωρίς βαρύτητα αρχιτεκτονικη....." δεν λέν οι ΡΟΔΕΣ? Εγώ τους πίστεψα και το παλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μια ζωή ψώνάρα!!!! :)

Δημοσ.

Καλώς τον πέρδικο.

Καλά ρε φίλε, αφού εσύ έχεις στοκ από sample (λένε οι φήμες..), μια και πόσταρες γιατι δεν έβαλες κανένα?

Βάλτε ρε σεις κάτι να παίξουμε.

π.σ: ρε ookii-αρχιτέκτονα, το "ψωνάρα" πήγαινε πάνω σου, ή δεν κατάλαβα ορθώς ?

Δημοσ.
Λοιπόν βάζω...

...αυτό !!!

Πολύ εύκολο...

Mάσκες - Το Καράβι του Νότου :-D

Λογικα μεχρι αυριο (σημερα πιο σωστα) το βραδυ θα εχω βαλει τραγουδακι,λιγη υπομονη!

Δημοσ.

Λεω να συνεχισω το ελληνικο ροκ (hintακι) στυλακι του φιλου ookii και να βαλω αυτο :D

Για οσους γνωριζουν απο ελληνικο ροκ (κυριως) το θεωρω ευκολο...

Δημοσ.

Λοιπον,το συγκροτημα του sample που εβαλα μπορει να χαρακτηριστει οτι παιζει κατι μεταξυ rock/punk/hardcore,εβγαλαν μονο εναν δισκο (το 1993 ο οποιος εχει ενα τρομερο σατυρικο εξωφυλο)-και ενα 7" μετα το οποιο διελυσαν-ο οποιος ειναι ομωνυμος με το ονομα του group,το οποιο ξεκινησε απο τη Θεσσαλονικη στις αρχες τις δεκαετιας του '90!O κιθαριστας του συγκροτηματος επαιξε στη συνεχεια στους Ziggy Was και στα Ξυλινα Σπαθια!

Οση βοηθεια μπορουσα να δωσω την εδωσα,απο κει και περα λαμβανετε εσεις το πηδαλιο :P

Δημοσ.
εβγαλαν μονο εναν δισκο (το 1993 ο οποιος εχει ενα τρομερο σατυρικο εξωφυλο)-και ενα 7" μετα το οποιο διελυσαν

ποιό διέλυσαν ρε metalmike? το 7ιντζο? :lol:

από ελληνικό ροκ πάσχουμε.

Last Drive, ή Ήταν Και Θα Είναι ?

δε θυμίζει κανα γνωστό ήχο το sample..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...