vsls Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Απο ολα αυτα τα hits δεν ηξερα κανενα... Για να δουμε εδω
NoNuclearPower Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 είναι στο sendspace? ρε guys μόνο σ'εμένα δεν ανοίγει το sendspace? (έχει από χτες)
vsls Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Στο sendspace ειναι σε εμενα ανοιγει κανονικα... Αν εχεις παλι προβλημα δωσε κανενα site που σου ανοιγει
NoNuclearPower Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 ρε μπιλ δεν ανοίγει ρε γμτ.. όλα τα άλλα σχετικά sites (rapidshare, yousendit κτλ..) ανοίγουν. με το sendspace δε ξέρω what the f*** παίζεται.. 3η μέρα σήμερα. σε άλλους ανοίγει?
NoNuclearPower Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 oκ, τωρα ανοιγει και στα 2 ...(?) το κομμάτι, ή το ξέρω ή θυμίζει κάτι πάρα πολύ έντονα. κάτι από Stooges ή Iggy ?
vsls Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Εισαι σωστος... Ουτε hint δε προλαβα να δωσω! Βρες κ το κομματι
NoNuclearPower Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 The Stooges - Little Doll είναι κάργα χαρακτηριστικός ο ήχος τους για να τους μπερδέψεις εύκολα. (Btw κορυφαία επιλογή sample. Κορυφαιότερο και αγαπημένο από τον ίδιο δίσκο (εκτός από το κλασσικό), το No Fun !!) πάμε παρακατω..
NoNuclearPower Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 για να μην το κουράσουμε.. από το συγκρότημα ξεκίνησαν (1964) τρεις από τους σημαντικότερους βρεττανούς κιθαρίστες του ροκ (Clapton Page, Beck). Το sample είναι από δίσκο του 2003, το 1ο στούντιο άλμπουμ που κυκλοφόρησε το σχήμα μετά από 35 χρόνια, στο οποίο από τους 3 προαναφερθέντες, μόνο ο Jeff Beck συμμετέχει σε ένα κομμάτι.
vsls Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Κορυφαιοι οι Stooges ειναι κ δικο μου αγαπημενο απο τον δισκο κ ηθελα να δω ποιος αλλος το ακουει, μην ειμαι ο μονος! Για το δικο σου ειναι ευκολο βεβαια, σαφεστατα ειναι οι Yardbirds ο δισκος ειναι Birdland αλλα δεν τον εχω, ουτε τον εχω ακουσει οποτε δε ξερω το κομματι...
NoNuclearPower Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 σωστός! Yardbirds, έτσι κι αλλιώς βάζεις το επόμενο. το κομμάτι είναι το πολύ καλό Crying Out For Love (ο υπόλοιπος δίσκος δε λέει).
vsls Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Το ανεβαζω στο sendspace αν υπαρχουν προβληματα πειτε μου! Ελπιζω να εχουμε μεγαλυτερη συμμετοχη με αυτο
NoNuclearPower Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 για δώσε κανα χιντάκι καλύτερα.. (κάτι υποψιάζομαι, αλλά μάλλον για πατάτα πάει..)
vsls Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Γνωστο στο ειδος του συγκροτημα οπου στο συγκεκριμενο album διασκευαζουν κ ενα γνωστο κομματι των Beatles, το συγκροτημα εχει αλλαξει πολλες φορες lineup κ υπαρχει ακομα ως σημερα...
vsls Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Σε μελος του σημαντικοτερου ελληνικου συγκροτηματος, ολων των εποχων, ειχε προταθει να συμμετασχει στο συγκροτημα που ψαχνουμε. Ο ιδιος αρνηθηκε γιατι ειχε προβλημα με τα ταξιδια κ τις περιοδιες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.