Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο sendspace ειναι σε εμενα ανοιγει κανονικα... Αν εχεις παλι προβλημα δωσε κανενα site που σου ανοιγει

Δημοσ.

ρε μπιλ δεν ανοίγει ρε γμτ..

όλα τα άλλα σχετικά sites (rapidshare, yousendit κτλ..) ανοίγουν.

με το sendspace δε ξέρω what the f*** παίζεται..

3η μέρα σήμερα. σε άλλους ανοίγει?

Δημοσ.

The Stooges - Little Doll

είναι κάργα χαρακτηριστικός ο ήχος τους για να τους μπερδέψεις εύκολα.

(Btw κορυφαία επιλογή sample. Κορυφαιότερο και αγαπημένο από τον ίδιο δίσκο (εκτός από το κλασσικό), το No Fun !!)

πάμε παρακατω..

Δημοσ.

για να μην το κουράσουμε..

από το συγκρότημα ξεκίνησαν (1964) τρεις από τους σημαντικότερους βρεττανούς κιθαρίστες του ροκ (Clapton Page, Beck).

Το sample είναι από δίσκο του 2003, το 1ο στούντιο άλμπουμ που κυκλοφόρησε το σχήμα μετά από 35 χρόνια, στο οποίο από τους 3 προαναφερθέντες, μόνο ο Jeff Beck συμμετέχει σε ένα κομμάτι.

Δημοσ.

Κορυφαιοι οι Stooges ειναι κ δικο μου αγαπημενο απο τον δισκο κ ηθελα να δω ποιος αλλος το ακουει, μην ειμαι ο μονος! :P

Για το δικο σου ειναι ευκολο βεβαια, σαφεστατα ειναι οι Yardbirds ο δισκος ειναι Birdland αλλα δεν τον εχω, ουτε τον εχω ακουσει οποτε δε ξερω το κομματι...

Δημοσ.

Γνωστο στο ειδος του συγκροτημα οπου στο συγκεκριμενο album διασκευαζουν κ ενα γνωστο κομματι των Beatles, το συγκροτημα εχει αλλαξει πολλες φορες lineup κ υπαρχει ακομα ως σημερα...

Δημοσ.

Σε μελος του σημαντικοτερου ελληνικου συγκροτηματος, ολων των εποχων, ειχε προταθει να συμμετασχει στο συγκροτημα που ψαχνουμε. Ο ιδιος αρνηθηκε γιατι ειχε προβλημα με τα ταξιδια κ τις περιοδιες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...