Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, ο Haig είναι λιγότερο γνωστός από τη μπάντα που ήταν.

Ο ζητούμενος εδώ είναι πιο γνωστό το όνομά του, παρά αυτό της μπάντας του. Και είναι περισσότερο Adult Alternative Pop/ Rock, παρά Indie

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
κυκλοφόρησε ένα single-δυναμίτη που έγινε κλασσικό, χρησιμοποιήθηκε σε ταινίες και διαφημίσεις και περιλαμβάνεται σε κάθε ροκ συλλογή (mainstream και όχι) που κυκλοφορεί από τότε
Για αυτό το single γίνεται αναφορά σε αυτό το topic

Δεν είναι δύσκολο.

Ίσως το sample να είναι δύσκολο, αλλά άμα βρεθεί ο τραγουδιστής θα είναι πιο εύκολο. Είπαμε ότι είναι και από δίσκο του '97

Δημοσ.

Τελικά φάνηκε αρκετά δύσκολο..

άλλα hints δε νομίζω να κάνουν διαφόρά, οπότε να το δώσω να το πάρει το ποταμι:

Seventies Night του Edwyn Collins με τον Mark E. Smith στα φωνητικά, από τον πολύ καλό δίσκο "I'm Not Following You".

(Ο Collins ήταν ο lead των Orange Juice, και το classic track του το "A Girl Like You" -1994)

Νeext

Δημοσ.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΕΛΕΟΣ. Πολυ εύκολο έβαλες!!

"Λόγια λόγια (Μια στατιστική)" απο το συγκρότημα ΡΟΔΕΣ και το αλμπουμ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.

Δημοσ.

Δεν περιμένω το έχω σίγουρα σωστό.

Λοιπόν το έπόμενο είναι αυτό!!!! Απο τα καλύτερα του 2006 και νομίζω εύκολο. Αναμένω.

Δημοσ.

Εγώ "έλεος" ρε σειρά?

πλάκα μου κάνεις για το επόμενο έτσι?

κοίτα, αντικειμενικά δεν είναι εύκολο.

άμα δεν απαντήσει κανένας άλλος, τυπικά θα σου απαντήσω πιο μετά.

ps: καλά ρε guys, το "Λογια Λόγια" δεν το ήξερε κανένας?

Δημοσ.
Δεν περιμένω το έχω σίγουρα σωστό.

Λοιπόν το έπόμενο είναι αυτό!!!! Απο τα καλύτερα του 2006 και νομίζω εύκολο. Αναμένω.

Union of Knives - Evil Has Never από το Violence & Birdsong,

το καλύτερο ντεμπούτο του 2006, και -κατά προσωπική γνώμη- ο 2ος καλύτερος πολυεθνικός δίσκος της χρονιάς μετά το "Black Holes & Revelation" των Muse. Άλμπουμ με 1 και 1 10ράκια για κάθε κομμάτι ! ΚΟΡΥΦΗ!!

Γιαα να πάμε παρακάτω.

Άμα δε βρεθεί και το επόμενο....

Δημοσ.

Πλάκα με κάνεις παλλικάρι!!!! Ρε φίλε δεν το λέω προς το παρόν διότι θα θεωρηθούμε συνεννοημένοι!!! Αναμένω!!!!

Δημοσ.

Του Κοργιαλα νομιζω ''ο πιο καλος τραγουδιστης''

Ας βαλει οποιος θελει μιας και δεν εχω ιδεα πως φτιαχνουν το sample

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...